Ben koltukta uyuklamışım
Ous uyandırmış
Su istemişim
Baktım önüme su geldi
Gözüm yarı açık olduğu halde dedim ki bu kimin bardağı( misafir vardı, birden çok bardak kalmıştı masa da yorgunluktan uyudum öyle )
Ous güldü, yeni getirdim dedi
Sabah anlatınca tam anımsadım
O derece yani
Ne yani ben kendimi misafirden mi kıskandım sanki
hala orada mısın efuli,türkiye ye mi döndün?
Kendimi bi geri cekerim görürsün
Öğlen arayayım
Kırıkkaleye gidip geliyorum diye görüşemedik, sabahları servis senin evin önünden geciyordu, üst gecide takıldı gözüm niyeyse ağzımdan senin yakışıklının adı döküldüMarji beni oyacak dedim Dışarda görüşmek yalan oldu ben yine size mi gelsem sizin evi cok sevdim
Cocuk bi doğacak zaten catık kaslı
döndüm döndüm temmuz 2012 de evlendim geldim :)
tek basina..
ailem orda..
Aynen ben asla ağzıma sürmem, en tiksindiğim seydir aynı bardaktan icmek solumuştur kesin o bardagaben kendi bardağımı bile icmeden önce koklarım
Şükür abla seni sormalı ?
Medeniyet dediğin milletin artığından yudumlamaksa ben almayayım
O sanıyo ki herkes kıskançlıktan diyo, aslında ben bayda bayanda milletin içeceğini kullanmam yani
karısın sen karı kadın değilÇünkü Türk Kadınıyım
Hamileyken oymuyorum kimseyiGel tabii, ev yakın, çocuk güleç, divan güzel
Hamileyken oymuyorum kimseyiGel tabii, ev yakın, çocuk güleç, divan güzel
zor olmuştur ,aile orada kaldıysa...bebek olunca annesini daha çok arıyor insan yanında ..Allah kolaylık versin..
Aynen.
Ben evlendim esimin bardagindan icmeye basladim annem sasirdi
Kimsenin biseyini kullanmazdim ama herifim olunca igrenmemeyi ögrendim
Ben cocugum olunca insaAllah ona da öyle ögretmek istiyorum.
Kimsenin catalini bicagini bardagini kullanmasin.
karısın sen karı kadın değil
maşallah ,çocuk kaç yaşında??ırvın yalom diyince büyük sandım önce ama :):)
bebeğiniz de hayırlı olsun..
Allah razi olsun. Ben hep TR ye dönmek istedim ama hayalimda annem babamla gelmek vardi nasip evlenerek gelmekmis :)
Hala zorlandigim konular oluyor. Sanirim tam anlamiyla da hic alisamam nede olsa cocukluk genclik ergenlik yillarim orda gecti bir yanim hep oraya ait olacak.
Haftaya gidiyorum annemin yanina bir ayliginaBirazda o baksin bana :)) Birde ben ailenin en kücügüyüm
Allah nazarlardan saklasın öyle bir oğlu var ki Q hep gülümsüyor, insanın nun yanında kızası gelmiyo, bacak kadar daha1,5 falan
Acayip bişi yani anlatmakla olmaz
Şükür abla seni sormalı ?
Medeniyet dediğin milletin artığından yudumlamaksa ben almayayım
O sanıyo ki herkes kıskançlıktan diyo, aslında ben bayda bayanda milletin içeceğini kullanmam yani
Catlaksın marji ahahahahah salondaki kırmızı divanKıkırdama cilve yapma kategorilerinde senin oglunu tek gecerim
karısın sen karı kadın değil
Anlaştık o zaman ama elindeki sebepleri öyle bi saydın ki cocuk gülec anası güzelAcaba işten cıksam meteye baksam cocuklarının teyzesi mi olsam
ben de gelebilr miyim ,hayal ettim o kırmızı divanı da:):)
kıkırdama tavsiyesine uyuyor elmiş de ,oğlunuzun sözünü dinlemiş yani
maşallah ,çocuk kaç yaşında??ırvın yalom diyince büyük sandım önce ama :):)
bebeğiniz de hayırlı olsun..
Öyle de olmalı zaten
Mikrop kapar çocuklar
Sonrada medeni medeni hastaneleri turlarsın
Perihan Savaş gibi de bari 'Ben dönyanın en gözzel garısıyam '
kısmet işte..tabii ki oranyı da arar insan,yarı memleketi sayılır orası da..bu çok normal:)
ohh ne güzel git tabii herkes elüstünde tutar seni şimdi..
oy maşallahhh ne güzel,git o zaman sen de işte,terapi yerine geçer..
hanim abla bende de gecmis olsun tansiyonunla iligli sorun varmis galiba Allah korusun dikkat et kendine..Bende iyiyim çekim sağol
Gidicem inşallah marji benim icin KK nın bana verdiği en harika seyoy maşallahhh ne güzel,git o zaman sen de işte,terapi yerine geçer..
Hahaha, demek çocuklarının anası olma meselesine hak verme çağın geldi :)
Tabii buyrun gelin, divanımız herkese açık, bizim irvin mete yalom henüz 1 yaşında.
Gidicem inşallah marji benim icin KK nın bana verdiği en harika sey
Senin kıvamına gelmeme nerden baksan bir yıl var