09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Birinden karşıt yanıt alınca herşeyi aynı yere bağlıyo ki

o zaman neden türk sitesine takılıyor,gey,k yapıyor,derdini anlatıyor vss...demek ki yine kendisini en iyi anlayan türk kadınalrı olduğu için:):) yoksa alman forumlarına yazardı heralde:)

Abla kizinla yasitmisiz :)
InsaAllah en dogru zamanda sende torun sevigisini tadarsin :KK16:
O günleri heyecanla bekliyoruz abla insaAllah sag salim kucagimiza aliriz da insaAllah iyi birer anne baba oluruz :)

Amin inşallah görürsün sende o günleri merak etme,yıllar su gibi akıp geçiyor işte..
Sağlıcakla doğsun da en önemlisi o zaten..

Geçmiş olsun Hanım abla

Sağol çekim nasılsın

okudum şimdi konuyu :):)
kültür farkı var tabii ki ama konunun onla ilgisi yok :):)

değişken tansiyon en zoru ablacım zaten ne ilaç kullanacağını şaşırıyor insan,bi ara babam da öyleydi..
sorsam mı bilemedim ama damat adayı ne durumda?

geri çekilme yöntemi mi kullanıyosunuz,garanti değil bak ondan hamile kaldın sen demek ki hahahhah

Arada sapıyor işte,dengesiz gidiyor bazen ne olacak bilmiyorum..
Sorma boşver devam ediyor işte 2 sene hiç bişey olmayacak dedik öyle söyledik.

o zaman neden türk sitesine takılıyor,gey,k yapıyor,derdini anlatıyor vss...demek ki yine kendisini en iyi anlayan türk kadınalrı olduğu için:):) yoksa alman forumlarına yazardı heralde:)

almanyadabirturkkizi'ndan bahs etmiyormuyuz?

ediyorsak madem öyle neden kullanici adinda 'bir türk kizi' yaziyorsun :KK51:

O zaten türk olduğunu inkar etmiyor ki sadece şunu vurgulamaya calısıyor; ben mükemmelim, klasik türk kızlarından değilim, cağa ayak uydurdum herşey normal herşey doğal :) o la la lala lala teletabiiiiiis:KK70:

Sağol çekim nasılsın .

Şükür abla seni sormalı ?

O zaten türk olduğunu inkar etmiyor ki sadece şunu vurgulamaya calısıyor; ben mükemmelim, klasik türk kızlarından değilim, cağa ayak uydurdum herşey normal herşey doğal :) o la la lala lala teletabiiiiiis:KK70:

Medeniyet dediğin milletin artığından yudumlamaksa ben almayayım :KK25::KK1:
O sanıyo ki herkes kıskançlıktan diyo, aslında ben bayda bayanda milletin içeceğini kullanmam yani

Son düzenleme:
Şükür bala seni sormalı ?

Medeniyet dediğin milletin artığından yudumlamaksa ben almayayım :KK25::KK1:
O sanıyo ki herkes kıskançlıktan diyo, aslında ben bayda bayanda milletin içeceğini kullanmam yani

Aynen ben asla ağzıma sürmem, en tiksindiğim seydir aynı bardaktan icmek solumuştur kesin o bardaga :KK1: ben kendi bardağımı bile icmeden önce koklarım :KK1:

en önemlisi de o cok 'cool' böyle aynen :KK51:

ne diyim.. Allah annemden babamdan razi olsun gurbet elde yetistim (ablamlar yegenlerim dahil) hic birimizde böyle bir tavir yok..

sanki bir de avrupada bize kucak mi aciyorlar?

ne kadar iyi bir pozisoynda olursan ol türk oldugun icin illa ki bir laf istiyorsun..

ne diyim.. Allah annemden babamdan razi olsun gurbet elde yetistim (ablamlar yegenlerim dahil) hic birimizde böyle bir tavir yok..

ne kadar iyi bir pozisoynda olursan ol türk oldugun icin illa ki bir laf istiyorsun..

Zaten en zoruda o; her zaman arafta olmak. Burda almancı orda gurbetci

hala orada mısın efuli,türkiye ye mi döndün?

Aynen ben asla ağzıma sürmem, en tiksindiğim seydir aynı bardaktan icmek solumuştur kesin o bardaga :KK1: ben kendi bardağımı bile icmeden önce koklarım :KK1:

Ben koltukta uyuklamışım
Ous uyandırmış
Su istemişim
Baktım önüme su geldi
Gözüm yarı açık olduğu halde dedim ki bu kimin bardağı :KK53: ( misafir vardı, birden çok bardak kalmıştı masa da yorgunluktan uyudum öyle )
Ous güldü, yeni getirdim dedi

Sabah anlatınca tam anımsadım
O derece yani
Ne yani ben kendimi misafirden mi kıskandım sanki :KK53:

Benim oğlan anlar o işlerden, benim ilacım olsa kendi başıma sürerim :emir_bebek:

Elmi arada gelir bize, salondaki kırmızı divana uzanır, benim irvin yalom oğlum da kıkırdama tedavisiyle iyi eder elmiyi gönderir.

Catlaksın marji ahahahahah salondaki kırmızı divan :KK70: Kıkırdama cilve yapma kategorilerinde senin oglunu tek gecerim :KK70:

Benim oğlan anlar o işlerden, benim ilacım olsa kendi başıma sürerim :emir_bebek:

Elmi arada gelir bize, salondaki kırmızı divana uzanır, benim irvin yalom oğlum da kıkırdama tedavisiyle iyi eder elmiyi gönderir.

ben de gelebilr miyim ,hayal ettim o kırmızı divanı da:):)
kıkırdama tavsiyesine uyuyor elmiş de ,oğlunuzun sözünü dinlemiş yani :KK1::KK1:

X