puhahaha sesli guldum ya bu nasil bir hayal gozumde canlandi resmenkorkutucu gelmesin
limondan karpuz çıkıyormuş gibi sadece
yok canı olur mu öyle şey,uzmanlık alanları farklı hastane farketmez..yanında çocuk varıdr ama karnında da bi tane vardır
yok canım basen genişliği farklı çatı farklı...çatı leğen kemiği,her baseni gen,iş olanın leğeni geniş değil ki,yağ var sadece..:)
ama Allah hepinize bir avazda sağlıkla doğrmayı nasip etsin..
Sisecek sanırımyarım dünya gibi yuvarlanarak yürürüz
Millet pırt diye doğuruyo ben korkmuyorum hic
hayırrr elmiii en son ben kaldımmm o kadar seni bekledimm tembelllll
En ucuz hastane 3 bin istiyo
Gecen hafta arkadaşım 6 bin verdi toplamGüzel para lan arabamı yenilerim ben onla
Ayaklarıyla iterler bizikocalarimiz top gibi yuvarlarlar yanlarinda artik
suan korkmuyoruz ama eylul sonu gelsin konusuruz yine
elmy niye acele etmesin beklettin isyancigi
Bi de şehir şehir farkediyo burdaki acıbadem 5500, memorial acıldı 7 bincikfiyatlar hastaneye göre değişiyo sanırım:
ark. acıbademde 4.000 tl sadece sezeryan oldu..
istnabulda yine acıbadem ,mesela erken doğum yapack,çocuk yenidoğan gecelik 1.500 tl miş..
Ay maşallah benim oğluma ne zaman büyüdü karnın, bizimki ne zaman büyücek?
ahahahahha manyak caktırmadan almışsın
anammm 3 binmiii o ne laaaa..prensle prensesmi doğurtuyorlarrmışşşayrıcalıklı napıyorlarki...doğum fotocusu falan giriyormuymuş..makyaj falan yapıyorlarmıymışşş (sanatçılarda oluyor yaa). o paraya bu hizmetilerinde olması lazımmmm
fiyatlar hastaneye göre değişiyo sanırım:
ark. acıbademde 4.000 tl sadece sezeryan oldu..
istnabulda yine acıbadem ,mesela erken doğum yapack,çocuk yenidoğan gecelik 1.500 tl miş..
benım 16. haftadan sonra belli olmaya baslamıstı 28. haftada pik yaptı 30 lara gelınce allah kerım bıldıgın yarım dunya olurum ama olsun güzel şeyler bunlar hele tepikleri valla çikolata yemekten kilo aldım sırf kımıldasın dıye :):)
anammm 3 binmiii o ne laaaa..prensle prensesmi doğurtuyorlarrmışşşayrıcalıklı napıyorlarki...doğum fotocusu falan giriyormuymuş..makyaj falan yapıyorlarmıymışşş (sanatçılarda oluyor yaa). o paraya bu hizmetilerinde olması lazımmmm
Ayaklarıyla iterler bizi
Yok yok korkmayız
İsyanın yası kücük beklesin az dedim
Bi de şehir şehir farkediyo burdaki acıbadem 5500, memorial acıldı 7 bincik
valla 4.000 tl sadece sezeryan parası aldılar,doğum fotoğ.gelmedi,kendileri ayarladılar ona da 1.500 tl bayıldılar zaten:):)
başka hastanerlerde farklı farklıdır uygulamalr sanıeım ama ne komik düşünsene ,doğum için görüşmeye gidiyosun,bu paranın içinde saç makyaj fotoğraf dahil falansanki dğüne gidiyosun
benım 16. haftadan sonra belli olmaya baslamıstı 28. haftada pik yaptı 30 lara gelınce allah kerım bıldıgın yarım dunya olurum ama olsun güzel şeyler bunlar hele tepikleri valla çikolata yemekten kilo aldım sırf kımıldasın dıye :):)
acıbadem hastanesı kadıköy şubesi 10000 tl normal :):)
O zaman bir aya benim de cıkarrrSende mide var mıydı radyo? yani midemdeki yağlardan bebek görünmez diye cok korkuyorum
En cok korktuğum sey sisman hamile olmakyok anacım benım göbek mide düzdü ama gel gör ki popo bildiğin shakira yanı ondan bıraz daha iri ahahaha gurur duyuyorum sigortalatcam :):) bide dışa dogru cıkıntı :)
altin suyunda dogurtuyordular belki de
Sanki benim yerime doğuracak haspam, pes yaa ev peşinatı kadar para
valla 4.000 tl sadece sezeryan parası aldılar,doğum fotoğ.gelmedi,kendileri ayarladılar ona da 1.500 tl bayıldılar zaten:):)
başka hastanerlerde farklı farklıdır uygulamalr sanıeım ama ne komik düşünsene ,doğum için görüşmeye gidiyosun,bu paranın içinde saç makyaj fotoğraf dahil falansanki dğüne gidiyosun
Sadece odabaska bi mok yok
En cok korktuğum sey sisman hamile olmak
keşke öyle olsa damıtır altın yaparız
elmik dogum temınatı ıstemeyen sigortalar var onlardan yap istersen cok avantajlı oluyor
ayy evett yaaa birde tam ıkın diyor o arada fotocu bakınn diyorrr o arada makyöz durun terkedi yüzüne pudra sürelim parlamasın diyor..
abartmıyorumm bunlar olmuş..istandbulda neydi o özel hastanenin adı ya ünlüler hep orada doğuruyormuşş öle yapıyorlarmışşş
kazığııı fena yiyeceksinn elmi..gel konyaya 750 tl ye oda 1000 tl yede fotocu ayarlayalımm...beleşşşş