09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

korkutucu gelmesin
limondan karpuz çıkıyormuş gibi sadece
puhahaha sesli guldum ya bu nasil bir hayal gozumde canlandi resmen

ama bunu da ancak dogumda anliycaz heralde dimi? amiin canim insaAllah Allah razi olsun :)

sanirim 1+1 geliyormuslar o bayanlar evet

Sisecek sanırım yarım dünya gibi yuvarlanarak yürürüz

Millet pırt diye doğuruyo ben korkmuyorum hic

kocalarimiz top gibi yuvarlarlar yanlarinda artik

suan korkmuyoruz ama eylul sonu gelsin konusuruz yine

hayırrr elmiii en son ben kaldımmm o kadar seni bekledimm tembelllll

elmy niye acele etmesin beklettin isyancigi

fiyatlar hastaneye göre değişiyo sanırım:
ark. acıbademde 4.000 tl sadece sezeryan oldu..
istnabulda yine acıbadem ,mesela erken doğum yapack,çocuk yenidoğan gecelik 1.500 tl miş..

En ucuz hastane 3 bin istiyo

Gecen hafta arkadaşım 6 bin verdi toplam Güzel para lan arabamı yenilerim ben onla

anammm 3 binmiii o ne laaaa..prensle prensesmi doğurtuyorlarrmışşş ayrıcalıklı napıyorlarki...doğum fotocusu falan giriyormuymuş..makyaj falan yapıyorlarmıymışşş (sanatçılarda oluyor yaa). o paraya bu hizmetilerinde olması lazımmmm

kocalarimiz top gibi yuvarlarlar yanlarinda artik

suan korkmuyoruz ama eylul sonu gelsin konusuruz yine

elmy niye acele etmesin beklettin isyancigi
Ayaklarıyla iterler bizi
Yok yok korkmayız
İsyanın yası kücük beklesin az dedim
istnabulda yine acıbadem ,mesela erken doğum yapack,çocuk yenidoğan gecelik 1.500 tl miş..
Bi de şehir şehir farkediyo burdaki acıbadem 5500, memorial acıldı 7 bincik

Ay maşallah benim oğluma ne zaman büyüdü karnın, bizimki ne zaman büyücek?

ahahahahha manyak caktırmadan almışsın

benım 16. haftadan sonra belli olmaya baslamıstı 28. haftada pik yaptı 30 lara gelınce allah kerım bıldıgın yarım dunya olurum ama olsun güzel şeyler bunlar hele tepikleri valla çikolata yemekten kilo aldım sırf kımıldasın dıye :):)

Sadece oda baska bi mok yok

iste bir fark daha :/ dogum icin neden para isterler ki?

ben insaAllah annemlerin orda dogum yapicam.. orda sadece yatak parasi oduyosun.. normal dogumda 3-4 gun kaliyorsun hastanede..

O zaman bir aya benim de cıkarrr Sende mide var mıydı radyo? yani midemdeki yağlardan bebek görünmez diye cok korkuyorum

valla 4.000 tl sadece sezeryan parası aldılar,doğum fotoğ.gelmedi,kendileri ayarladılar ona da 1.500 tl bayıldılar zaten:):)
başka hastanerlerde farklı farklıdır uygulamalr sanıeım ama ne komik düşünsene ,doğum için görüşmeye gidiyosun,bu paranın içinde saç makyaj fotoğraf dahil falan sanki dğüne gidiyosun

Abiye de veriyolarmış Abiye kuzu

doguma az kaldi senin galiba :)
Allah bir nefeste kurtarsin insaAllah (yada yeni tabirimizle bir pirtla )

o gunleri bizde gorelim insaAllah elmy isyan ve diger gebeler :))

O zaman bir aya benim de cıkarrr Sende mide var mıydı radyo? yani midemdeki yağlardan bebek görünmez diye cok korkuyorum

yok anacım benım göbek mide düzdü ama gel gör ki popo bildiğin shakira yanı ondan bıraz daha iri ahahaha gurur duyuyorum sigortalatcam :):) bide dışa dogru cıkıntı :)

ayy evett yaaa birde tam ıkın diyor o arada fotocu bakınn diyorrr o arada makyöz durun terkedi yüzüne pudra sürelim parlamasın diyor..
abartmıyorumm bunlar olmuş..istandbulda neydi o özel hastanenin adı ya ünlüler hep orada doğuruyormuşş öle yapıyorlarmışşş

Sadece oda baska bi mok yok

kazığııı fena yiyeceksinn elmi..gel konyaya 750 tl ye oda 1000 tl yede fotocu ayarlayalımm...beleşşşş

elmik dogum temınatı ıstemeyen sigortalar var onlardan yap istersen cok avantajlı oluyor

tamamlama sigortasını diyosun dimi onu ben de duydum, haftaya konuşucam bakalım bir tanesiyle

Ben ne yicem la babası düşünsün Parayı o verecek ahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…