- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim doktor ne yapti biliyomusun yatirdi yataga acti karnima 3-5 saniye kalp atislarini dinledik tamam kalkabilirsin dedi.. Hic biseyime bakmadi haftaya yine gidicem ona ama bakalim ayni davranirsa degisicem.. Demek benim kulaktan duyma bilgilerim yanlismis doktorlar konusunda :)
elmy kiz sezercik yaptirma mecbur kalmadigin surece tabi ki :)
benimde uyku problemim var.. geceyle gunduzum bir birine karisti
aaaa doğrumu okudum baseni geniş olan kolaymı doguruyormus o zaman ben bi pırt yaparım cıkar o kadar büyük yani bak cok sevındım bu işe :)
korkutucu gelmesin
limondan karpuz çıkıyormuş gibi sadece
yok canı olur mu öyle şey,uzmanlık alanları farklı hastane farketmez..yanında çocuk varıdr ama karnında da bi tane vardırAllah Allah canim benim gittigim hastanede kadin dogum bolumunde hep cocuklular siraya diziliyor birde bir arkadasim oyle demisti 'keske ayri olsaydilar' acaba her hastane de farkli mi?
benim kalcalarim genistir aslinda insaAllah kolay dogumum olur
yok canım basen genişliği farklı çatı farklı...çatı leğen kemiği,her baseni gen,iş olanın leğeni geniş değil ki,yağ var sadece..:)aaaa doğrumu okudum baseni geniş olan kolaymı doguruyormus o zaman ben bi pırt yaparım cıkar o kadar büyük yani bak cok sevındım bu işe :)
anamm 30 kişimiii abowwwBen yıllar önce dış gebelik gecirdiğimde bir hafta hastanede yatmıştım. Ultrasona götürecekler tekelerlekli sandalyeyle, hasta bakıcı gel seni kestirmeden götüreyim dedi.
Bi koridora girdik, arkadaşını gördü bu beni bıraktı. Anamm kafayı bi cevirdim doğumhane Otuz tane kadını bi odaya almışlar cığlık cığlığa bağırıyolar :18: Yeminim var devlet hastanesine gitmemeye
aaaa doğrumu okudum baseni geniş olan kolaymı doguruyormus o zaman ben bi pırt yaparım cıkar o kadar büyük yani bak cok sevındım bu işe :)
aslında basen genişliği ile orantılı değil çatı genişliği..zayıf olup çatısı çok açılan hemen pırt diye doğuran çok kadın var..hem zaten ne kadar çok kilo alırsan o kadar zor doğum oluyor..
ben doğumdan 2 gün önce bile yürüyodum:):)sıkıldım ne yapayım,yokuş bile çıktım valla:):)
senin bebe de ekim olcak di mi? ata doğduğu sene innaılmaz sıcaktı burası,50 derceyi gördük,ben klimaya yapışık yaşıyodum resmen..
yani dogruysa eger bende de bi pirt yeterli olabilir ahaha
radyolog sen de mi hamilesin hayirlisiyla kucagina al insaAllah :)
elmy sen topicin adini degiscen bu gidisle 'gebeler toplantisi' olacak burasi
Allah hayırlısını versin tabi ben işin şakasındayım.
Ben de cok uyuyorum, yüzüm sisiyor uyumaktan
anamm 30 kişimiii abowww
kuzum bende şimdi devletteyim ama çalışıtım hastane olunca gidiomm..personelimm ya özel hastane gibi muamele görüyorumm..
4.aydan itibaren özelde de bir doktor bulcam..
ama özelde de olup bitenleeri anlatsam sen kesin kaçarsın doğumdannn özelden çok hasta geliyor burayaaa
Şu son bir yılda bu topiğe adım atan herkes hamile kaldı En son kendim kaldım
totomuz sismesinde bu gidisle
oyle canim hayirlisi :)
hayvanciklari gosteriyorlar bazen dogum yaparken izliyorum onlari cok asiri asirisi bisey
Şu son bir yılda bu topiğe adım atan herkes hamile kaldı En son kendim kaldım
Özel de anasının nikahını isteyecek utanmasa. Benim yerime doğuracakmış gibi para istiyo hanzolar
kiz keske onceden geleydim
hayırrr elmiii en son ben kaldımmm o kadar seni bekledimm tembelllll
Korkutmuyorum da ürkütücü geliyo kanka ya adam elini sokup makas mı atacak ahahahahah yanağıma makas atar gibi
Senin karnın büyüdü mü bakim? Hic göstermiyosun teyzesine
yani dogruysa eger bende de bi pirt yeterli olabilir ahaha
radyolog sen de mi hamilesin hayirlisiyla kucagina al insaAllah :)
elmy sen topicin adini degiscen bu gidisle 'gebeler toplantisi' olacak burasi
Önceden söyleseydin sana sipirmin ayırırdım
Sen hiç konuşma çaktırmadan bizim sipirminlerden almışsın
ne kadar istiyorlar elmi..
kasımda kuzenim doğum yaptı...epidural sezeryan yaptı 1 gece kaldı hastende toplam 750 tl ödemişler..
ankarada arkadaşım doğum yaptı 2500 ödemişlerrrr...
çok fark var yaaaa
büyümezmi tipik erkek öne doğru sivri sivri gidiyoruz bakalım :) ayakta gören kız mı diyo basenleri büyütürmüş kız bebek :) yok erkek diyorum basenlerım dogustan aldanmayın hahahaha
amin canım teşekkür ederim :)
isyaaaan sanada hayırlı olsun fotolarına yorum yapmıstım ama sanırım görmedin nasıl gidiyor
Ay maşallah benim oğluma ne zaman büyüdü karnın, bizimki ne zaman büyücek?büyümezmi tipik erkek öne doğru sivri sivri gidiyoruz bakalım :) ayakta gören kız mı diyo basenleri büyütürmüş kız bebek :) yok erkek diyorum basenlerım dogustan aldanmayın hahahaha
evett işte seni bekledimm artıklarıda topladımmm koydumm karnımaaaa