09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Allah hayırlısını versin tabi ben işin şakasındayım.

Ben de cok uyuyorum, yüzüm sisiyor uyumaktan

aaaa doğrumu okudum baseni geniş olan kolaymı doguruyormus o zaman ben bi pırt yaparım cıkar o kadar büyük yani bak cok sevındım bu işe :)

yani dogruysa eger bende de bi pirt yeterli olabilir ahaha

radyolog sen de mi hamilesin hayirlisiyla kucagina al insaAllah :)

elmy sen topicin adini degiscen bu gidisle 'gebeler toplantisi' olacak burasi

yok canı olur mu öyle şey,uzmanlık alanları farklı hastane farketmez..yanında çocuk varıdr ama karnında da bi tane vardır

aaaa doğrumu okudum baseni geniş olan kolaymı doguruyormus o zaman ben bi pırt yaparım cıkar o kadar büyük yani bak cok sevındım bu işe :)
yok canım basen genişliği farklı çatı farklı...çatı leğen kemiği,her baseni gen,iş olanın leğeni geniş değil ki,yağ var sadece..:)
ama Allah hepinize bir avazda sağlıkla doğrmayı nasip etsin..

anamm 30 kişimiii abowww
kuzum bende şimdi devletteyim ama çalışıtım hastane olunca gidiomm..personelimm ya özel hastane gibi muamele görüyorumm..
4.aydan itibaren özelde de bir doktor bulcam..
ama özelde de olup bitenleeri anlatsam sen kesin kaçarsın doğumdannn özelden çok hasta geliyor burayaaa

evet canım baseni geniş olan daha rhat doğruyormuş...

tatlım çatı genişliği ile alakalımı bilemicem ama baseni geniş olanın daha rahat doğurduğunu doktor sölemişti bana..
bend eçatı ile ililşki kurdum o yüzden..
evet kesinlikle çok kilo almamak lazımmm..
ben 2 kilo vermişim 1 haftada kusmaktannn

Şu son bir yılda bu topiğe adım atan herkes hamile kaldı En son kendim kaldım

Allah hayırlısını versin tabi ben işin şakasındayım.

Ben de cok uyuyorum, yüzüm sisiyor uyumaktan

totomuz sismesinde bu gidisle

oyle canim hayirlisi :)

hayvanciklari gosteriyorlar bazen dogum yaparken izliyorum onlari cok asiri asirisi bisey

Özel de anasının nikahını isteyecek utanmasa. Benim yerime doğuracakmış gibi para istiyo hanzolar

totomuz sismesinde bu gidisle

oyle canim hayirlisi :)

hayvanciklari gosteriyorlar bazen dogum yaparken izliyorum onlari cok asiri asirisi bisey

Sisecek sanırım yarım dünya gibi yuvarlanarak yürürüz

Millet pırt diye doğuruyo ben korkmuyorum hic

Özel de anasının nikahını isteyecek utanmasa. Benim yerime doğuracakmış gibi para istiyo hanzolar

ne kadar istiyorlar elmi..
kasımda kuzenim doğum yaptı...epidural sezeryan yaptı 1 gece kaldı hastende toplam 750 tl ödemişler..
ankarada arkadaşım doğum yaptı 2500 ödemişlerrrr...
çok fark var yaaaa

Korkutmuyorum da ürkütücü geliyo kanka ya adam elini sokup makas mı atacak ahahahahah yanağıma makas atar gibi

Senin karnın büyüdü mü bakim? Hic göstermiyosun teyzesine

büyümezmi tipik erkek öne doğru sivri sivri gidiyoruz bakalım :) ayakta gören kız mı diyo basenleri büyütürmüş kız bebek :) yok erkek diyorum basenlerım dogustan aldanmayın hahahaha

amin canım teşekkür ederim :)

isyaaaan sanada hayırlı olsun fotolarına yorum yapmıstım ama sanırım görmedin nasıl gidiyor

ne kadar istiyorlar elmi..
kasımda kuzenim doğum yaptı...epidural sezeryan yaptı 1 gece kaldı hastende toplam 750 tl ödemişler..
ankarada arkadaşım doğum yaptı 2500 ödemişlerrrr...
çok fark var yaaaa

En ucuz hastane 3 bin istiyo

Gecen hafta arkadaşım 6 bin verdi toplam Güzel para lan arabamı yenilerim ben onla

görmemişimdir kuzum yada yapmışımdır yorummmm...
kusmaktan etafımı gördüğümmü var...
öğlen yemek yedim çıkarmamak için zor tutuyorumm kendimi...
ne zaman geöcekk bu yaaaa...
senin nasıl gidio iyice büyümüştür göbekkk

büyümezmi tipik erkek öne doğru sivri sivri gidiyoruz bakalım :) ayakta gören kız mı diyo basenleri büyütürmüş kız bebek :) yok erkek diyorum basenlerım dogustan aldanmayın hahahaha
Ay maşallah benim oğluma ne zaman büyüdü karnın, bizimki ne zaman büyücek?
evett işte seni bekledimm artıklarıda topladımmm koydumm karnımaaaa

ahahahahha manyak caktırmadan almışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…