ilk 3 ay kilo almadım son 3 ayda 7-8 kg aldım hesaba vurunca her aya yaklasık 1 kg falan
En cok korktuğum sey sisman hamile olmak
keşke öyle olsa damıtır altın yaparız
tamamlama sigortasını diyosun dimi onu ben de duydum, haftaya konuşucam bakalım bir tanesiyle
Ben ne yicem la babası düşünsünParayı o verecek ahahaha
duyan da şu an 42 beden falan sanır senii.38 beden bişeysin,normal olanı her ay 2 kg hesap edersen max 18 kg....bence süper görüneceksin sen :):):13:
Ben de almadım inş senin gibi olurum 70le tamamlamam lazım yoksa bidon gibi olurum
evet canım mapfre sigorta bak doktorun belkı 4 lü test ister 20 lı haftalarda detaylı usg var ve iyi bir yerde yaptırırsan 400-500 gözden cıkartıyorsun sigorta olursa süper olur tabı gittiğin hastanenın anlasması olması lazım her hastaneyle anlasmaları yok
Kızım sen benim tamponumsunNe zaman ucsam hep icime su serpiyosun
ne demek kuzum,her zaman yanındayım seninben daha çok uçurucam senii
tampon yerine daha güzel bi kelime kullansak iyidi ama neyyseeee...
elmy bende en az 70 olurum diyorum 58 im zaten :/ Allahtan bende ilk 3 ay almadim ama bakalim bundan sonrasi nasil olacak..
son aylarda cok su toplainiyormus bir de heralde??
hatunlar ben kactim simdilik gorusmek uzere
Tamam aklımda o, bi sorayım bakalım nasılmış ne kadarmış. Ben 4lü örtlü yaptırmıcam, ayrıntılıya girerim de hepsi hikaye ya, benim icin durumu değiştirmicek nasılsa
Tampon deyince ne geldi aklına söyle hadi çekinme çek de yok
Akropole gidiyorum canım kuruma yürüme mesafesi bebeği özleyince bi görüp geliyorumhem su topluyor hem vitamınler iştah acıyor ama olsun ya verılecek nasılsa bu kılolar ebedı üstümüze yapışacak halı yok :):) elmo nereye gidiyon sen
tam da günüm zaten laa ne gelsin ,O.B geldi aklıma tabisiiihahahha
Akropole gidiyorum canım kuruma yürüme mesafesi bebeği özleyince bi görüp geliyorum
ahahahahahahahha manyak karıııaklın fikrin onda zaten
Akropole gidiyorum canım kuruma yürüme mesafesi bebeği özleyince bi görüp geliyorum
ahahahahahahahha manyak karıııaklın fikrin onda zaten
Dogum fiyatlarini gorunce atladim. Ben hic sormamistim hastaneye fiyatlari, ayy iyiki sormamisim, 7.aya kadar icime dert olurdusimdi ancak 2-3 ay dert olur
temmuz annelerinde o hastanedn bahsetmıslerdi doktorları filan iyiymiş bende bizim hastanede görüyorum sık sık ama hareketlerını hıssedınce gitmedın nasıl olsa vuruyor ıyıyım dıyor annesıne :):)
napim la hastayım şu anda
Anasını satim iki dkda cileden cıkardılar yine.
İstediğimi yazarım arkadaş kime ne?
Çıkışlarım yersiz, iticiyim bilmem ne.
Sinirlerimi gerdiler yemin ederim
hormonlar hormonlar :)