09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

tamamlama sigortasını diyosun dimi onu ben de duydum, haftaya konuşucam bakalım bir tanesiyle

Ben ne yicem la babası düşünsün :KK70: Parayı o verecek ahahaha

evet canım mapfre sigorta bak doktorun belkı 4 lü test ister 20 lı haftalarda detaylı usg var ve iyi bir yerde yaptırırsan 400-500 gözden cıkartıyorsun sigorta olursa süper olur tabı gittiğin hastanenın anlasması olması lazım her hastaneyle anlasmaları yok

duyan da şu an 42 beden falan sanır senii.38 beden bişeysin,normal olanı her ay 2 kg hesap edersen max 18 kg....bence süper görüneceksin sen :):):13:

Kızım sen benim tamponumsun :KK70: Ne zaman ucsam hep icime su serpiyosun :KK19:

Ben de almadım inş senin gibi olurum 70le tamamlamam lazım yoksa bidon gibi olurum

elmy bende en az 70 olurum diyorum 58 im zaten :/ Allahtan bende ilk 3 ay almadim ama bakalim bundan sonrasi nasil olacak..

son aylarda cok su toplainiyormus bir de heralde??

hatunlar ben kactim simdilik gorusmek uzere :KK16:

evet canım mapfre sigorta bak doktorun belkı 4 lü test ister 20 lı haftalarda detaylı usg var ve iyi bir yerde yaptırırsan 400-500 gözden cıkartıyorsun sigorta olursa süper olur tabı gittiğin hastanenın anlasması olması lazım her hastaneyle anlasmaları yok

Tamam aklımda o, bi sorayım bakalım nasılmış ne kadarmış. Ben 4lü örtlü yaptırmıcam, ayrıntılıya girerim de hepsi hikaye ya, benim icin durumu değiştirmicek nasılsa

ne demek kuzum,her zaman yanındayım senin :KK70: ben daha çok uçurucam senii:KK55::KK55:
tampon yerine daha güzel bi kelime kullansak iyidi ama neyyseeee...:KK14:

Tampon deyince ne geldi aklına söyle hadi çekinme çek de yok :KK1:

elmy bende en az 70 olurum diyorum 58 im zaten :/ Allahtan bende ilk 3 ay almadim ama bakalim bundan sonrasi nasil olacak..

son aylarda cok su toplainiyormus bir de heralde??

hatunlar ben kactim simdilik gorusmek uzere :KK16:

Tamam aklımda o, bi sorayım bakalım nasılmış ne kadarmış. Ben 4lü örtlü yaptırmıcam, ayrıntılıya girerim de hepsi hikaye ya, benim icin durumu değiştirmicek nasılsa

hem su topluyor hem vitamınler iştah acıyor ama olsun ya verılecek nasılsa bu kılolar ebedı üstümüze yapışacak halı yok :):) elmo nereye gidiyon sen

hem su topluyor hem vitamınler iştah acıyor ama olsun ya verılecek nasılsa bu kılolar ebedı üstümüze yapışacak halı yok :):) elmo nereye gidiyon sen
Akropole gidiyorum canım kuruma yürüme mesafesi bebeği özleyince bi görüp geliyorum :KK1:
tam da günüm zaten laa ne gelsin ,O.B geldi aklıma tabisiii :KK60: hahahha

ahahahahahahahha manyak karııı :KK70: aklın fikrin onda zaten :KK70:

Dogum fiyatlarini gorunce atladim. Ben hic sormamistim hastaneye fiyatlari, ayy iyiki sormamisim, 7.aya kadar icime dert olurdu:KK1: simdi ancak 2-3 ay dert olur:KK53:

Akropole gidiyorum canım kuruma yürüme mesafesi bebeği özleyince bi görüp geliyorum :KK1:

ahahahahahahahha manyak karııı :KK70: aklın fikrin onda zaten :KK70:

temmuz annelerinde o hastanedn bahsetmıslerdi doktorları filan iyiymiş bende bizim hastanede görüyorum sık sık ama hareketlerını hıssedınce gitmedın nasıl olsa vuruyor ıyıyım dıyor annesıne :):)

Dogum fiyatlarini gorunce atladim. Ben hic sormamistim hastaneye fiyatlari, ayy iyiki sormamisim, 7.aya kadar icime dert olurdu:KK1: simdi ancak 2-3 ay dert olur:KK53:

Doğurunca geçer inşallah :KK70:

temmuz annelerinde o hastanedn bahsetmıslerdi doktorları filan iyiymiş bende bizim hastanede görüyorum sık sık ama hareketlerını hıssedınce gitmedın nasıl olsa vuruyor ıyıyım dıyor annesıne :):)

Cok fazla giden var, hem uygun hem güzel hastane.

Senin öyle bir şansın var nasılsa :KK70:

Anasını satim iki dkda cileden cıkardılar yine.

İstediğimi yazarım arkadaş kime ne?

Çıkışlarım yersiz, iticiyim bilmem ne.

Sinirlerimi gerdiler yemin ederim

X