- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
Ne bilim lan ben kac kere doğum yaptım
Cıktığı yermiş işte
çatala yatısounnn doktor makas atıyorr..2 parmağını sokuyor ve burkuyor..sancı odasında görmüştümm..o anda bir çığlık atıyorlarrrr...amaninnnnn :18::18::18:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne bilim lan ben kac kere doğum yaptım
Cıktığı yermiş işte
Keseyi gördüğümden beri hic tüm sigara yakıp icmedim ama cidden cok zor günler gecirdiğim hatta bazen ölmeyi istediğim bile oldu. Bi nefes la
ne metresi la hahahhahahhaAyyyyy yabancı biri eline metreyi acıp ölcüyo mu ne biliyo kac cm olduğunu ahahahah sinirlerim bozuldu
Keseyi gördüğümden beri hic tüm sigara yakıp icmedim ama cidden cok zor günler gecirdiğim hatta bazen ölmeyi istediğim bile oldu. Bi nefes la
ne alaka la bebek totodan mı gelecek tövbe ya rabbim.
yok kuzum sağol ;ben burdan başka kimseye kişisel bilgilerimi vermem de geyik muhabbeti de yapmam
kizlar türkiye de genel olarak mi vajinal muayene olmuyor hamilelikte?
avusturyada ozellikle ilk aylarda vajinal muayene yapiliyor da..
burda galiba vajinal olunca dusuk olur korkusundan yaptirmayanlar cok?
cok farkliymis bu hamilelik doneminin takibi..
ornegin avusturya da 'anne cocuk pasaportu' veriyorlar sana..
her kontrolde tansiyon kilo bebek ile ilgili detaylar not ediliyor filan..
ve randevular belli tarihler arasinda sart.. sigortaya gostermek zorundasin hani cocuk parasi aliniyor ya..
ama ben mesela bir gittim kontrole aradan 5 hafta gecti ne arayan var ne soran yani turkiyede daha cok kendin pesine dusmelisin galiba :)
bir de burda kadin dogum doktoru ayni zamanda cocuk doktorlugu yapiyor sanirim degil mi?
avusturyada jinekologlar ayridir cocuk doktorlari ayrdir..
ay kusura bakmayin bilmis gibi kiyaslama yaptim ama benim icin de yeni bir deneyim oldugu icin arada ki farklari dusunmeden edemiyorum
ELMY hani derler ya buyuklerimiz hep bol bol yuru ki catilarin acilsin
çatala yatısounnn doktor makas atıyorr..2 parmağını sokuyor ve burkuyor..sancı odasında görmüştümm..o anda bir çığlık atıyorlarrrr...amaninnnnn :18::18::18:
gerçi ben 31 ekımde bıraktım ama o zamandan bu zamana 1 tane içtim ondada acaip gerilmiştim ama sonra pişmanlık duydum orası ayrı
ne metresi la hahahhahahha
elini sokup bakıyo manyak doğum hemşiresi kontrol ediyo zaten önce..bebeğin kafasına bile dokunuyomuş ,rahim açılmaya başlayıp doğum yaklaştıkça..
çatı muayenesini 2 parmakla yapıyomuş drkemiklerin durumuna bakıyo sanırım..
bi nefes bile içme kuzum,bebiş büyükçe dumanaltı kalıp öksürüyo biliyo musun..
Catı ustası cagırıp aktarıcam damı
ve randevular belli tarihler arasinda sart.. sigortaya gostermek zorundasin hani cocuk parasi aliniyor ya..
ama ben mesela bir gittim kontrole aradan 5 hafta gecti ne arayan var ne soran yani turkiyede daha cok kendin pesine dusmelisin galiba :)
bir de burda kadin dogum doktoru ayni zamanda cocuk doktorlugu yapiyor sanirim degil mi?
ay kusura bakmayin bilmis gibi kiyaslama yaptim ama benim icin de yeni bir deneyim oldugu icin arada ki farklari dusunmeden edemiyorum
kalp atışı almada sorun varsa,vajinal muayene yapılıyor burda da..ama onun haricinde ultrasonla bakılıyor.
Amaaaannnnnnnnnnn sanırım sezercik yaptırıcam
benim de vicdanım sızlıyo ama onu icmezsem krize giriyorum
Ay cok feci Q tüylerim tiken tiken oldu
Biliyorum neyşınılda izledim
canım yok kesinlikle çocuk doktoru ve kadım doğumcu farklı...
doğumdan sonra hemen oraya çocuk doktoru geli kontrolü yapılır öle teslim edilir anneye..
ne yazıkki burada gebe takibi pek yok sen arkasına düşeceksin...yoksa Allaha emanet gidersinn iştee
son aylarda çok yürümek lazımmış kızlarr....
birde baseni geniş olanın doğumu kolay olurmuş çünkü çatısı daha rahat açılırmışşş
2 gün önce kusmaktan bayılma noktasına gelince kadın doğuma kaldırdılar beni...sancı odasına koydularr orada serum bağladılar..
anamm doğuran sancı çeken bir kadın vardı..o bağırdıkça ben doğurcaktımm vallahii çok korktummmm :18::18::18: beni diyorum neden buraya alıosunn eee burasıda kadın doğumun acili diyor salaklar..
bir daha kötü olursam direk acile gitcemm aman sancı odasımı töbeeee :18::18:
Allah Allah canim benim gittigim hastanede kadin dogum bolumunde hep cocuklular siraya diziliyor birde bir arkadasim oyle demisti 'keske ayri olsaydilar' acaba her hastane de farkli mi?
benim kalcalarim genistir aslinda insaAllah kolay dogumum olur
elmo bırak bu işleri hacı ekime daha cok var korkutma kendını hem korkunun ecele faydası yok hahahahaha o bebek bi sekılde cıkacak dısarı
aslında basen genişliği ile orantılı değil çatı genişliği..zayıf olup çatısı çok açılan hemen pırt diye doğuran çok kadın var..hem zaten ne kadar çok kilo alırsan o kadar zor doğum oluyor..canım yok kesinlikle çocuk doktoru ve kadım doğumcu farklı...
doğumdan sonra hemen oraya çocuk doktoru geli kontrolü yapılır öle teslim edilir anneye..
ne yazıkki burada gebe takibi pek yok sen arkasına düşeceksin...yoksa Allaha emanet gidersinn iştee
son aylarda çok yürümek lazımmış kızlarr....
birde baseni geniş olanın doğumu kolay olurmuş çünkü çatısı daha rahat açılırmışşş
Şu uyku halim gecsin de ben de baslıcam yürümeye. Lan sekiz otuzu gecemiyorum küt diye uyuyorum.
Yavas yavas yürüyelim de ödem yapmasın, yaza gelecek bi de en ağır aylarımız davul gibi şişeriz valla:18:
Allah Allah canim benim gittigim hastanede kadin dogum bolumunde hep cocuklular siraya diziliyor birde bir arkadasim oyle demisti 'keske ayri olsaydilar' acaba her hastane de farkli mi?
kalp atışı almada sorun varsa,vajinal muayene yapılıyor burda da..ama onun haricinde ultrasonla bakılıyor.
annenin kilo tansiyon vs,bebeğin kilo gelişim değerlerini doktor kendi tablosuna kaydediyordu benimkinde,elimde sadece ultrason kağım oluyordu.
sanırım aile hekimliğindne de kontrol ediyorlar arayıp soruyorlar artık,ben hamileyken yoktu:)
tabii ki çocuk doktoru ve jinekolog ayrı ayrı,ikisi de ayrı uzmanlık alanı ne de olsa:):)
Şu uyku halim gecsin de ben de baslıcam yürümeye. Lan sekiz otuzu gecemiyorum küt diye uyuyorum.
Yavas yavas yürüyelim de ödem yapmasın, yaza gelecek bi de en ağır aylarımız davul gibi şişeriz valla:18:
Catı ustası cagırıp aktarıcam damı
benim kalçalar da burdan köye yol oluraaaa doğrumu okudum baseni geniş olan kolaymı doguruyormus o zaman ben bi pırt yaparım cıkar o kadar büyük yani bak cok sevındım bu işe :)
aslında basen genişliği ile orantılı değil çatı genişliği..zayıf olup çatısı çok açılan hemen pırt diye doğuran çok kadın var..hem zaten ne kadar çok kilo alırsan o kadar zor doğum oluyor..
ben doğumdan 2 gün önce bile yürüyodum:):)sıkıldım ne yapayım,yokuş bile çıktım valla:):)
senin bebe de ekim olcak di mi? ata doğduğu sene innaılmaz sıcaktı burası,50 derceyi gördük,ben klimaya yapışık yaşıyodum resmen..