- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
Relaxin büyüyen rahminzin ihtiyacı olan alanı karşılamak için leğen kemiğinizin genişlemesini ve omurgaya bağlanan kalça eklemlerini gevşeterek doğumu kolaylaştırmak için destekler.
Vicidum suanda bu moddaymış :) kalcam cok kücükmüş gibi bir de genişlicekmiş
hahahahha deli yaa
doğumdan önce de çatı kontrolü yapıyorlar ya işte ,normal doğuma uygun mu diye,o çatı açılan kemikler işte...:):)
Ben kimseye kitap hediye edemem o konuda cok bencilim
haklısın. sen topiklerde tulum çekilişine katıl
ihracatı benden aldılar ya ondan gitmiyorum.gerçi aldılar da adoğru düzgün satışı yok diğer ofisin şu anda..ona rağmen dünyayı geziyorlar..biz 2 ülke gitmek için neler yapıyoduk,bunlar istanbulda durmuyorlar..ama sonuç yok işte..bu şirkette bu haksızlıklardan nefret ediyorum işte..Evet sen önceden şehir dışına falan cıkıyordun epeydir gitmiyorsun. Kardeşim ilaç sektörüne gecti araba tepesinden inmiyor doktor doktor sehir sehir geziyolar. Satışcının icerde durması doğaya aykırı
Ben kimseye kitap hediye edemem o konuda cok bencilim
ihracatı benden aldılar ya ondan gitmiyorum.gerçi aldılar da adoğru düzgün satışı yok diğer ofisin şu anda..ona rağmen dünyayı geziyorlar..biz 2 ülke gitmek için neler yapıyoduk,bunlar istanbulda durmuyorlar..ama sonuç yok işte..bu şirkette bu haksızlıklardan nefret ediyorum işte..
ben zaten ofiste oturmak karakterime aykırı diye satışçı oldum ama kadere bak işte...
istanbuldaki müşteriler bile gidemedim daha.bakalım kısmetse önümüzdeki ay bastırıyorum gitmek için..
ben de veririm sevdiğim ark. ama geri almak kaydıyla..
çatı tam olarak nerde q ya valla meraktan soruyorum
Anlıyorum senin canını sıkan seyler baska. Yapacak birşey yok, özel sektörün cilveleri. Gerci kamuda da böyle. İşini gördürmek baska bişi.ihracatı benden aldılar ya ondan gitmiyorum.gerçi aldılar da adoğru düzgün satışı yok diğer ofisin şu anda..ona rağmen dünyayı geziyorlar..biz 2 ülke gitmek için neler yapıyoduk,bunlar istanbulda durmuyorlar..ama sonuç yok işte..bu şirkette bu haksızlıklardan nefret ediyorum işte..
ben zaten ofiste oturmak karakterime aykırı diye satışçı oldum ama kadere bak işte...
istanbuldaki müşteriler bile gidemedim daha.bakalım kısmetse önümüzdeki ay bastırıyorum gitmek için..
ben de veririm sevdiğim ark. ama geri almak kaydıyla..
ee sonra çok heycanlı
bildiğim kadarı ile leğen kemiklerinin orası canım.doğum için açılan yer orası çünkü..ben çatı kont. olmadım hiç normal doğum şansım olmadığından ,kontorlünü nasıl yapıyolar onu bilmiyourm o yüzden..
totomuuuuuTotoya mı bakıyolar catı kontrolündeAy cahilliğe gel :)
Bence de!taş olcam
totomuuuuunasılll yaaaaa
Totoya mı bakıyolar catı kontrolündeAy cahilliğe gel :)
ne alaka la bebek totodan mı gelecek tövbe ya rabbim...aynen muyane masasına yatıyosun bacaklar ayrık(nefret ettiğim şekil) dr. ordan bakıyo ...
Ne bilim lan benkac kere doğum yaptım
Cıktığı yermiş işte
hahahahahha komiksin sen kuzum ya hahhaha
çıktığı yeri parmakla kontrol ediyomuş la işte..ablamda görmüştüm,açılma olup olmadığına da öyle bakıyolar zaten..elle yani :):)
Canım kan sonucu 10 11 güne belli dolur dediler dış merkeze gönderiyolarmış.
Sıpa durmadı ki kadın bi tahminde bulunsun, balık gibi dönüp durdu
Yok cnm keseyi gördüğüm gün bıraktım ama bu ailevi mevzulardan dolayı arada aglıyorum ve o zamanlarda canım cok istiyo, ne yalan sölim bi nefes cekiyorum. Dayanamıyorum yoksa
bırak la artık şu zıkkımı artık ,gercı kendını kasman bebege daha cok zararlı ama abartma yanı yınede :)