09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

hahahahha deli yaa
doğumdan önce de çatı kontrolü yapıyorlar ya işte ,normal doğuma uygun mu diye,o çatı açılan kemikler işte...:):)

hahahahha deli yaa
doğumdan önce de çatı kontrolü yapıyorlar ya işte ,normal doğuma uygun mu diye,o çatı açılan kemikler işte...:):)

çatı tam olarak nerde q ya valla meraktan soruyorum

ihracatı benden aldılar ya ondan gitmiyorum.gerçi aldılar da adoğru düzgün satışı yok diğer ofisin şu anda..ona rağmen dünyayı geziyorlar..biz 2 ülke gitmek için neler yapıyoduk,bunlar istanbulda durmuyorlar..ama sonuç yok işte..bu şirkette bu haksızlıklardan nefret ediyorum işte..
ben zaten ofiste oturmak karakterime aykırı diye satışçı oldum ama kadere bak işte...
istanbuldaki müşteriler bile gidemedim daha.bakalım kısmetse önümüzdeki ay bastırıyorum gitmek için..

ben de veririm sevdiğim ark. ama geri almak kaydıyla..

sen gel bari q
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=706704

çatı tam olarak nerde q ya valla meraktan soruyorum

bildiğim kadarı ile leğen kemiklerinin orası canım.doğum için açılan yer orası çünkü..ben çatı kont. olmadım hiç normal doğum şansım olmadığından ,kontorlünü nasıl yapıyolar onu bilmiyourm o yüzden..

Anlıyorum senin canını sıkan seyler baska. Yapacak birşey yok, özel sektörün cilveleri. Gerci kamuda da böyle. İşini gördürmek baska bişi.
ee sonra çok heycanlı

Ablayla bir de dalga mı geciyosun ?

Totoya mı bakıyolar catı kontrolünde Ay cahilliğe gel :)

ne alaka la bebek totodan mı gelecek tövbe ya rabbim...aynen muyane masasına yatıyosun bacaklar ayrık(nefret ettiğim şekil) dr. ordan bakıyo ...

Ne bilim lan ben kac kere doğum yaptım

Cıktığı yermiş işte

hahahahahha komiksin sen kuzum ya hahhaha
çıktığı yeri parmakla kontrol ediyomuş la işte..ablamda görmüştüm,açılma olup olmadığına da öyle bakıyolar zaten..elle yani :):)

Ayyyyy yabancı biri eline metreyi acıp ölcüyo mu ne biliyo kac cm olduğunu ahahahah sinirlerim bozuldu

bırak la artık şu zıkkımı artık ,gercı kendını kasman bebege daha cok zararlı ama abartma yanı yınede :)

bırak la artık şu zıkkımı artık ,gercı kendını kasman bebege daha cok zararlı ama abartma yanı yınede :)

Keseyi gördüğümden beri hic tüm sigara yakıp icmedim ama cidden cok zor günler gecirdiğim hatta bazen ölmeyi istediğim bile oldu. Bi nefes la

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…