begenmedim takılarıbileğim inde kaldıramaz bunları :111:
saat ve ince bileklik tercihimdir.
kullanmıom saat dışında
kardeşim yüzük kolye bileklik vs gibi şeyleri asla ihmal etmez
konuya damladım hemencik çok bence eylülüm tunik güzelmiş ama o kadar etmezz
günaydınlarrrr
hersey ates pahasi yahu yani bana göre 100TL cok ama bücce meselesi..
hangi sitelerden bakiyorsun?
ama hos bir tunik..
hımm bende öyl yapayım
modanisa da biraz pahalı tunikler yaaasefamerve var o da hiç yenilemiyor ürünlerini
bende biraz bol alıyorum çünjkü göğüs kısmından dar oluyor heptakı falan da pek takmıyorum ben yaa üşeniyorum
baksana şu saat-bileklik kombinlerini gördüm facebookta çok hoşuma gitti ama tükenmiş
Eki Görüntüle 1050222 Eki Görüntüle 1050223 Eki Görüntüle 1050224
bana da çok geldi yaaa
etesettür den bakıyorum canım
evet yaaa 50 tl felan olsa tamam da :44::44:
tünaydın
modamlaya bunlar hangi sitede bayıldımmmmmmm
gercekten kaliteli bir ürün oldugunu bilsek ve uzun süre giyebilecegini bilsek yine al derim mesela..
ama bende oluyor biliyormusun böyle gömlek tarzi bir iki tunigim var 2-3 kez giyindim hemen bir yerine bir sey oldu :S
ben daha cok elbiseleri seviyorum
ama bu saatten sonra almamam gerekiyor emzirirken giyemiycem icin bende gömlek tunik tarzi seyler alirim diyorum..
modamla
diye bir site canım bende sordum da kalmadı daha da gelmiycek dedi
yani orası öyle tabi ama bende bir sezondan fazla giyeemem sıkılıyorumelbise pek yakışmıyor bana giyemiyorum
niden hamile misinnn
modamla
diye bir site canım bende sordum da kalmadı daha da gelmiycek dedi
yani orası öyle tabi ama bende bir sezondan fazla giyeemem sıkılıyorumelbise pek yakışmıyor bana giyemiyorum
niden hamile misinnn
kocan yandi desene
benim eskiden gelen bir mecburi aliskanlik diyeyim uzun yillar giyerim ayni kiyafeti iyi oldugu sürece durumu :)
iveeet ama böyle göbegim yok henüzlöplöp yaglarimi bebekten sayamiyorum
offf hep geç kalıyorum her şeye ya
yansın müstehak onlara
anladım canım orası öyle tabi ama insanız işte yeni şeyler istiyoruz
aa hadi yaa sende isyanla birlikte istiyordun dimiallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
bende öyle çok beğenmiştimn
abowwwww
canim evet ama sen beni yeni bir hayat topicinde tebrik etmistin bilene nasil unuttun
isyanla aramizda bir ay var ben ekim o kasimda doguracagiz insaAllah
bende çok beğendim ya kısmet değilmiş diyelim :)) bende tunik istiyorum yazın çok rahat oluyor ama netten hiç alışveriş yapmadım