09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

evet yaa seviyorum ben o adamın sesini...

şekerimm bbebek büyüyordurr geniliyordur karnının içi ondan oluyordur..
dar şeyler girmiyorsun demi..
karnın çıktıı bakayımmm

ruhunu dinlendiriyor insanin sanki :)

Sebebini buldum

Bu dönemde karnınızda ve özellikle de sağ kasığınızda ağrılar ortaya çıkabilir. Bu ağrılar büyümekte olan rahiminizin, rahimi yerinde tutan bağları ve özellikle de ligamentum rotundum ("yuvarlak bağ") adlı yapıyı germesinden kaynaklanan ağrılardır. Rahimin yuvarlak bağa göre daha hızlı büyümesinden kaynaklanan bu ağrılar çok uzun süreli olmazlar ve ligamentlerin gevşeyerek gebeliğe uyum sağlamasıyla ortadan kaybolurlar.

hihi tesekkürler bende ögrenmis oldum :)
büyüyor miniklerimiz masAllah

Ben bi varım bi yokum
E-fatura mı dandik bizim bilgisayarcı mı dandik bilmiyorum
Bence 2.şık ama neyse

Ben bi varım bi yokum
E-fatura mı dandik bizim bilgisayarcı mı dandik bilmiyorum
Bence 2.şık ama neyse

çeko sizin sezon ne zaman bitecek tatlım yoğunluk ne zamana kadar devam?
e-faturadan nefret ediyorum,müşteriler kesip gönderiyorlar,neye istinaden araştır bul,imzalata ,kabul etmiyosan iptal şansı da yok..sanki başka işim yokmuş gibi bi de bunla uğraşıyorum.bak şimdi geldi önüme 34,90 tl fiyat farkı,ne içn kim araştırıcak ooffff

Mayısa kadar süre sanırım
Yazın rahatlıyoruz

Q cum iptal var aslında
Şöyle var, sizin e faturalara kim bakıyosa söyle sana bi göstersin istemiyosan 'reddedildi' diye yanıtlasın
Sana sormadan 'kabul edildi' yaptıkları için iptal olmuyodur, yoksa mümkün

elmayra yokum diyooooooooooooooooooo

bence muhasebecide sorun var

Burda kaç muhasebeci var biliyo musun hiç biri yapamıyo hatta ben biraz cadı olduğumdan mıdır nedir benim başıma kalıyo bilgisayarcıyla görüşmek
Bunaldım mailden giydiriyorum

Burda kaç muhasebeci var biliyo musun hiç biri yapamıyo hatta ben biraz cadı olduğumdan mıdır nedir benim başıma kalıyo bilgisayarcıyla görüşmek
Bunaldım mailden giydiriyorum

Yapamayanlara demiştim zaten ben de cadı olana değil Allah muhafaza şerrinden korksunlar

çeko buraso çok büyük bi yer ya,o yüzden sanırım hepsi kabulediliyor. bize fotokopi geliyor,okeyse gen.müd imzalıyor,iade fiyat farkı vs..o yüzden anlık olarak pzarlamacıya gösterme şansları yok ne yazık ki..
bir de bana şey dediler;her fatura reddedilemiyor diye. o yüzden mesela kabul etmediğimizi reklamasyon faturası için noterden onay aldık..
aman benim işim değil ya ayrıntı bilmiyorum çok

elmayra yokum diyooooooooooooooooooo

bence muhasebecide sorun var

sen anca bdv de fink at..

ehe bak dediğimizz çıktı...annesi genişletiyor yeriniiii senin bebekkk yaa elmiii benim mide bulantımm çok fenaç...çok kusuyorumm 2 gün önce serum yedim..şimdi hapa başladık..hiçbirşey yiyemiyorumm..herşeyden tiksindimm..kocamdandaaa yaaa offff

Bi süre sonra sen demeden yapmaya başlayacak yaşadın

Eski kafadan
Burdakilerde tarayıp atıyomuş evrakları
Ben geldim dedim ben tarayıcı için her dk müdürün odasına gidemem
Bana da cihaz alınmadığına göre programdan mail atılmalı
Adam dedi hım kem küm şimdiye kadar hiç sorulmadı bi bakim
Yaptı manyak ama tek atıyorum satış faturasını yapıyo, irsaliye kısmına yapmıyo. Bi de bunun için arıyorum
Diyorum imza yok bizim yerimize biraz karalayın kaşeyi diyo tamam ama faturaya yapıyo, irsaliyeye yine yapmıyo

Bana mı gıcık oldu nedir

Burası da büyük yer
Ama herkes takip etmiyo maalesef
Sen kendi müşterilerine mailini ver, de ki e-fatura onaylanmadan bana son hali bi gönderilsin
Sen okey verirsen veya bişey düzelttireceksen ararsın, ondan sonra onaylasınlar

Dışardan gelen faturalara ben bakmıyorum ama baksam bunu isterdim
Ben daha çok firmalara yolluyorum, kimisi arıza olduğu halde elimden geleni yapıyorum

Ben de öyleydim isyan, Allah yardımcın olsun. Cok cok kötüydüm 3 kiloya yakın verdim. Neyin iyi geldiğini keşfetmelisin. Beni sadece şu kücücük sekerler var ya onlar sakinleştiriyodu, seker yiye yiye komaya girecektim, 12. haftaya girdiğimde gecti.

Düzenini bozdun ya inatlasıyo, bu modeller böyle burda da var, adamlar pratikliğe ve çözümlere gelemiyorlar maalesef.

Özledin mi beni bebişim

özledim tabi bebişim..ııyyy ış iş takılarından nefret ediyorum
hani benim istanbul da 30 yıllık arkadaşım vardı;hamileydi,zaten kanamadan dolayı yatıyodu 30 haftadır(başından beri),rahmi açılmış hasatanede yatıyomuş,1-2 güne alacaklar bebeği..1.600 kg muş daha,bi de kontrollerde sorun olabilr diyolardı hep,umarım sağlıkla doğar,hamilenin duası kabul olur,hayrına bi dua et kuşum ya..çok endişeliyim,benim kardeşim gibidir değil kardeşim o..yanında da değilim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…