09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

hanımmm ablaaaaa. kızının mülakatları ne oldu demiştim.. kaynadı sanırsam :KK53::KK53:

bir ipek gördüm sanki :KK53:
q mis selam kızlar :KK53:

Ne varsa bdvde var. Kendini tayyip zanneden kemal kılıcdaroğlu zanneden, bilgiyi sadece yandaş gazete ve sosyal ağlardan alan insanlarla zaten siyaset konuşulmaz. Olayın sonu makarnacıya ya da kıskanca dayanıyo her zaman

Eki Görüntüle 1050205
bak ben bunu aldım yakın zamanda
çok çok kullanılmış.
altınada boru paça siyah kumaş pantolon giyinoyorum
hafifte topuklu ayakkı.
üstünede borda şal takıyorum :KK53: bazende pembe:KK53:

öyle miiiğğğ :KK1::KK1: neler giyiyorsun mesela , ben kalça hizasında ceketlerden giyip altına klasik pantolon giyenleri görüyorum bazen hoş duruyor :KK28::KK28:

başka yok :KK52: tamam canım bakarım :KK23:

benm kardeim öyle yapıyor. ben pek yapamıyorum. rahat edemiyorum öyle :KK53:
kardeşimin fotosuna bakayım gönderim sana :KK53:

slm eylül nabersin...dün biri konu açmıştı güzel şeyler paylaşmıştı.site ismi vermişti oraya bi göz gezdir istersen:KK34:

iyiyim canım sen nasılsın :KK16::KK16:

bende değişiklik yenilik istiyorum , hani kadınlar ayrılınca hemen saçının rengini değiştirir derler ya o misal benımki de işte :KK1::KK1::KK30:

bdv de mi açmıştı konu :KK14::KK14:

Eki Görüntüle 1050205
çok çok kullanılmış.
hafifte topuklu ayakkı.
hımm güzelmiş canım , ben topuklu giyemiyorum yaa çok kötü oluyor ayaklarım dolgu topuklu ayakkabı bakıcam ama istiyorum :KK16::KK16:

site ismi :KK28::KK28:
benm kardeim öyle yapıyor. ben pek yapamıyorum. rahat edemiyorum öyle :KK53:

kardeşimin fotosuna bakayım gönderim sana :KK53:

tamam :KK1::KK1: hımm bilmem görüyorum hoşuma gidiyor ama kendimde hiç denemedim henüz :KK9:

hımm güzelmiş canım , ben topuklu giyemiyorum yaa çok kötü oluyor ayaklarım dolgu topuklu ayakkabı bakıcam ama istiyorum :KK16::KK16:

site ismi :KK28::KK28:

tamam :KK1::KK1: hımm bilmem görüyorum hoşuma gidiyor ama kendimde hiç denemedim henüz :KK9:
bende hiç giymyodum. dolgudan başladım. şimdi giyiyorum laıştım

modamerve
yada modanisa bakabilrsin

hımmm böyle tunikler bende alıyorum da dediğin gibi altına giydiğin ayakkabı ve pantolon önemli :KK1: dolabı yen,leyeceğim :KK19::KK19::KK1:

ben genelde bir beden büyük alıyorum kıyafetlerimi. seneyede giyebileyim diye :KK53: şaa şaka bol dursun diye

Son düzenleme:
Ne varsa bdvde var. Kendini tayyip zanneden kemal kılıcdaroğlu zanneden, bilgiyi sadece yandaş gazete ve sosyal ağlardan alan insanlarla zaten siyaset konuşulmaz. Olayın sonu makarnacıya ya da kıskanca dayanıyo her zaman

canim bence burada siyaset olmamasi gerekiyor..
zaten tartismasini da beceremiyoruz..
hos bence türkiyede kimse beceremiyor bu yüzden ne muhalefet tam ne iktidar tam..

rüyamda alt komsumun bana gelip evimin daginikligini elestirdigini gördüm hatta ve hatta coraplarimi koklayip iyyy ne kadar pis kokuyor dedi Allahim neler oluyor bana :KK9::KK9:

Eki Görüntüle 1050205
çok çok kullanılmış.
hafifte topuklu ayakkı.

bu cok güzelmis :)
ben sallari öyle bol baglayamiyorum ya..
igneliyorum bogazimin altindan..
ama yine de sal esarptan daha rahatmis :)

canim bence burada siyaset olmamasi gerekiyor..
zaten tartismasini da beceremiyoruz..
hos bence türkiyede kimse beceremiyor bu yüzden ne muhalefet tam ne iktidar tam..

rüyamda alt komsumun bana gelip evimin daginikligini elestirdigini gördüm hatta ve hatta coraplarimi koklayip iyyy ne kadar pis kokuyor dedi Allahim neler oluyor bana :KK9::KK9:

bu cok güzelmis :)
ben sallari öyle bol baglayamiyorum ya..
igneliyorum bogazimin altindan..
ama yine de sal esarptan daha rahatmis :)

esarp takınca ipek takıyordum. onlarda pahalı oluyordu :KK53::KK53::KK53:
şala geçmek maddiyat olarak iyi oldu bana :KK53:

bende hiç giymyodum. dolgudan başladım. şimdi giyiyorum laıştım

modamerve
yada modanisa bakabilrsin

ben genelde bir beden büyük alıyorum kıyafetlerimi. seneyede giyebileyim diye :KK53: şaa şaka bol dursun diye

hımm bende öyl yapayım :KK6::KK6:

modanisa da biraz pahalı tunikler yaaa :KK14::KK14: sefamerve var o da hiç yenilemiyor ürünlerini :KK19:

bende biraz bol alıyorum çünjkü göğüs kısmından dar oluyor hep :KK30: takı falan da pek takmıyorum ben yaa üşeniyorum :KK9::KK9:

baksana şu saat-bileklik kombinlerini gördüm facebookta çok hoşuma gitti ama tükenmiş :KK5::KK5:

$1239411_522812324502351_1950462972_n.jpg $1602144_507594369357480_1003606469_o.jpg $1801118_513169885466595_635135783_o.jpg

hımm bende öyl yapayım :KK6::KK6:

modanisa da biraz pahalı tunikler yaaa :KK14::KK14: sefamerve var o da hiç yenilemiyor ürünlerini :KK19:

bende biraz bol alıyorum çünjkü göğüs kısmından dar oluyor hep :KK30: takı falan da pek takmıyorum ben yaa üşeniyorum :KK9::KK9:

baksana şu saat-bileklik kombinlerini gördüm facebookta çok hoşuma gitti ama tükenmiş :KK5::KK5:

Eki Görüntüle 1050222 Eki Görüntüle 1050223 Eki Görüntüle 1050224

begenmedim takıları :KK53::KK53: bileğim inde kaldıramaz bunları :111:
saat ve ince bileklik tercihimdir.
kullanmıom saat dışında:KK53:
kardeşim yüzük kolye bileklik vs gibi şeyleri asla ihmal etmez :KK53:

Son düzenleme:

bende indirimden aliyorum esarplari ya mübarek altin satiyorlar sanki :KK43:
ama bi yarim senedir almadim herhalde..
twill esarp iki tane var digerleri ipek 50-60TL indirimden aliyorum..
ama esarplar gercekten daha uygun..
ben kendimce diyorum emzirecegim zamanlar gelecek ya mesela büyük sallardan takarim..
sonra gögüsümüde o sekilde rahatca kapatabilirim mesela insan icinde oldugum zaman..

kizlar acbaa bilgisi olan var mi ben profil düzenleye gittigim zaman yazi seklini filan degistiremiyorum neden acaba?:26:

hımm güzel güzel :KK16::KK16:

o kadar çok şal aldım ki hala almak istiyorum :KK52::KK52:

etek sevmiyorum işte elbise de giymem :KK31:

bencede şal çok rahat kim uğraşır eşarpla :KK1::KK1:

X