- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
sanırım baya bi laf söylemiş akşam.yaşı küçük diye bizim hatunların zoruna gitmiş çocuk bu diyerektenNe gerek varmış bu kadar detaylı sinsi çalışmaya:d
Kendiyle ilgili sorunları var galiba.
Aynı weiss gibiydi
ipekkk , misk huuu
öyle miiiğğğbiri benimi çağırdıben klasik giyiniyorum. güzel giyiniyorum sanırım
Başka?Giyim bölümünde bulursun ben de bilmiyorum tam yerini
öyle miiiğğğneler giyiyorsun mesela , ben kalça hizasında ceketlerden giyip altına klasik pantolon giyenleri görüyorum bazen hoş duruyor
başka yoktamam canım bakarım
slm eylül nabersin...dün biri konu açmıştı güzel şeyler paylaşmıştı.site ismi vermişti oraya bi göz gezdir istersen
hımm güzelmiş canım , ben topuklu giyemiyorum yaa çok kötü oluyor ayaklarım dolgu topuklu ayakkabı bakıcam ama istiyorumEki Görüntüle 1050205
bak ben bunu aldım yakın zamanda
çok çok kullanılmış.
altınada boru paça siyah kumaş pantolon giyinoyorum
hafifte topuklu ayakkı.
üstünede borda şal takıyorumbazende pembe
benm kardeim öyle yapıyor. ben pek yapamıyorum. rahat edemiyorum öyle
kardeşimin fotosuna bakayım gönderim sana
Eki Görüntüle 1050206 Eki Görüntüle 1050207 Eki Görüntüle 1050208
bak buda arkası kolları siyah..
önünde öyle hafif dantel gibi.
altına yine siyah kumaş pantolonkotondan almış siyah kumaşı çok kullanışlı
bende hiç giymyodum. dolgudan başladım. şimdi giyiyorum laıştımhımm güzelmiş canım , ben topuklu giyemiyorum yaa çok kötü oluyor ayaklarım dolgu topuklu ayakkabı bakıcam ama istiyorum
site ismi
tamamhımm bilmem görüyorum hoşuma gidiyor ama kendimde hiç denemedim henüz
hımmm böyle tunikler bende alıyorum da dediğin gibi altına giydiğin ayakkabı ve pantolon önemlidolabı yen,leyeceğim
Ne varsa bdvde var. Kendini tayyip zanneden kemal kılıcdaroğlu zanneden, bilgiyi sadece yandaş gazete ve sosyal ağlardan alan insanlarla zaten siyaset konuşulmaz. Olayın sonu makarnacıya ya da kıskanca dayanıyo her zaman
Eki Görüntüle 1050205
bak ben bunu aldım yakın zamanda
çok çok kullanılmış.
altınada boru paça siyah kumaş pantolon giyinoyorum
hafifte topuklu ayakkı.
üstünede borda şal takıyorumbazende pembe
canim bence burada siyaset olmamasi gerekiyor..
zaten tartismasini da beceremiyoruz..
hos bence türkiyede kimse beceremiyor bu yüzden ne muhalefet tam ne iktidar tam..
rüyamda alt komsumun bana gelip evimin daginikligini elestirdigini gördüm hatta ve hatta coraplarimi koklayip iyyy ne kadar pis kokuyor dedi Allahim neler oluyor bana
bu cok güzelmis :)
ben sallari öyle bol baglayamiyorum ya..
igneliyorum bogazimin altindan..
ama yine de sal esarptan daha rahatmis :)
bende hiç giymyodum. dolgudan başladım. şimdi giyiyorum laıştım
modamerve
yada modanisa bakabilrsin
ben genelde bir beden büyük alıyorum kıyafetlerimi. seneyede giyebileyim diyeşaa şaka bol dursun diye
hımm bende öyl yapayım
modanisa da biraz pahalı tunikler yaaasefamerve var o da hiç yenilemiyor ürünlerini
bende biraz bol alıyorum çünjkü göğüs kısmından dar oluyor heptakı falan da pek takmıyorum ben yaa üşeniyorum
baksana şu saat-bileklik kombinlerini gördüm facebookta çok hoşuma gitti ama tükenmiş
Eki Görüntüle 1050222 Eki Görüntüle 1050223 Eki Görüntüle 1050224
esarp takınca ipek takıyordum. onlarda pahalı oluyordu
şala geçmek maddiyat olarak iyi oldu bana
hımm güzel güzelEki Görüntüle 1050212 Eki Görüntüle 1050213 Eki Görüntüle 1050214 Eki Görüntüle 1050215
buda kız kardeşim. kot çeketiyle yaptıgı kombin
esarp takınca ipek takıyordum. onlarda pahalı oluyordu
şala geçmek maddiyat olarak iyi oldu bana