09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

kıyafetlerimden sıkıldımmm biraz klasik giyinmek istiyorummmmm iş yerimde kıyafet serbest belli bir zorunluluk olmadığı için rahat takılıyoruzz converse , kot felan ama daha klasik giyinmek istiyorum daa kapalıyım ama etek sevmiyorum pantolonun üstüne de ceket kısa olunca olmuyor haliyle nasıl şeyler giymeliyim acabaaa :26::26:

yardımm burayı bdv sandım

Benim ultrason resmine bakıp kızım diyesim geliyo ama hayırlısı :)

Oraya baktım misk kız gibi görünüyo ama emin de olamıyorum ki hangisi cıkıntı hangisi kordun belli değil

Hadi bakalım ilk önce sağlıklı olması ile Allah kucağına almayı nasip etsin inşaallahh..
Bakalım içine doğduğun gibi olucak mı

İyi sohbetler herkese kızlarrrr

siyaset çoşmuş..2. üyelikler yaban sitelerden foto araklamalar...anammmmmmmmmm

selamlar güzel haber vardır inşallah
Selam cnm, benden bi haber yok

Canım asmu sana yardımcı olabilir aslında. Ben her zaman klasik giyiniyorum ama acık olduğum icin seceneğim cok, sana yardımcı olamayabilirim yani.

Hadi bakalım ilk önce sağlıklı olması ile Allah kucağına almayı nasip etsin inşaallahh..
Bakalım içine doğduğun gibi olucak mı

İyi sohbetler herkese kızlarrrr

Saol cnm, Allah razı olsun
siyaset çoşmuş..2. üyelikler yaban sitelerden foto araklamalar...anammmmmmmmmm
Hiç bakmıyorum ben oraya, uysan ban yicen uymasan sinirlerini bozuyolar insanın

enee bu alarey kimmiş ki 2. üyelik.
çok uzun konuşuyordu son zamanlarda ben de kim ki diyordum.

efsa vardı yaşı küçük 17 yaşında arada güzel yorumları olurdu...sanırım erkek olduğundan şüpheleniyorlar

kızlar araştırıyor şimdi yabancı siteden araklanmış diyorlarda kesin değil.evet hatta biraz önce baktım yorum yazacaktım.kaldırmış

İkinci üyelik avcıları iş başında desene. Onlar diyorsa doğrudur.

asmu kim

anladım canım bende biraz öyle giyineyim istiyorum kıyafetlerimden çok sıkıldım , staja geliyomuş gibi giyiniyorum kimse bişey demeyecek mii

kızlar araştırıyor şimdi yabancı siteden araklanmış diyorlarda kesin değil.evet hatta biraz önce baktım yorum yazacaktım.kaldırmış

Ne gerek varmış bu kadar detaylı sinsi çalışmaya:d
Kendiyle ilgili sorunları var galiba.

asmu kim

anladım canım bende biraz öyle giyineyim istiyorum kıyafetlerimden çok sıkıldım , staja geliyomuş gibi giyiniyorum kimse bişey demeyecek mii

Burdakiler hep spor giyiniyor, tesettür topiğine sorsana eylül

asmu kim

biri benimi çağırdı ben klasik giyiniyorum. güzel giyiniyorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…