Benim ultrason resmine bakıp kızım diyesim geliyo ama hayırlısı :)
Oraya baktım misk kız gibi görünüyo ama emin de olamıyorum ki hangisi cıkıntı hangisi kordun belli değil
siyaset çoşmuş..2. üyelikler yaban sitelerden foto araklamalar...anammmmmmmmmm
Selam cnm, benden bi haber yokselamlar güzel haber vardır inşallah
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
kıyafetlerimden sıkıldımmm biraz klasik giyinmek istiyorummmmmiş yerimde kıyafet serbest belli bir zorunluluk olmadığı için rahat takılıyoruzz converse , kot felan ama daha klasik giyinmek istiyorum daa kapalıyım ama etek sevmiyorum pantolonun üstüne de ceket kısa olunca olmuyor haliyle nasıl şeyler giymeliyim acabaaa :26::26:
yardımm burayı bdv sandım
Saol cnm, Allah razı olsunHadi bakalım ilk önce sağlıklı olması ile Allah kucağına almayı nasip etsin inşaallahh..
Bakalım içine doğduğun gibi olucak mı
İyi sohbetler herkese kızlarrrr
Hiç bakmıyorum ben oraya, uysan ban yicen uymasan sinirlerini bozuyolar insanınsiyaset çoşmuş..2. üyelikler yaban sitelerden foto araklamalar...anammmmmmmmmm
enee bu alarey kimmiş ki 2. üyelik.
çok uzun konuşuyordu son zamanlarda ben de kim ki diyordum.
efsa vardı yaşı küçük 17 yaşında arada güzel yorumları olurdu...sanırım erkek olduğundan şüpheleniyorlar
Vay serhat vay neler dönmüş yahuuuu
E efsanın resimleri fln vardı
enee bu alarey kimmiş ki 2. üyelik.
çok uzun konuşuyordu son zamanlarda ben de kim ki diyordum.
kızlar araştırıyor şimdi yabancı siteden araklanmış diyorlarda kesin değil.evet hatta biraz önce baktım yorum yazacaktım.kaldırmış
Selam cnm, benden bi haber yok
Canım asmu sana yardımcı olabilir aslında. Ben her zaman klasik giyiniyorum ama acık olduğum icin seceneğim cok, sana yardımcı olamayabilirim yani.
Saol cnm, Allah razı olsun
Hiç bakmıyorum ben oraya, uysan ban yicen uymasan sinirlerini bozuyolar insanın
kızlar araştırıyor şimdi yabancı siteden araklanmış diyorlarda kesin değil.evet hatta biraz önce baktım yorum yazacaktım.kaldırmış
asmu kim
anladım canım bende biraz öyle giyineyim istiyorum kıyafetlerimden çok sıkıldım , staja geliyomuş gibi giyiniyorumkimse bişey demeyecek mii
arada denk gelmiştim yorumlarına evet.bende merek ettim
Burdakiler hep spor giyiniyor, tesettür topiğine sorsana eylül
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
kıyafetlerimden sıkıldımmm biraz klasik giyinmek istiyorummmmmiş yerimde kıyafet serbest belli bir zorunluluk olmadığı için rahat takılıyoruzz converse , kot felan ama daha klasik giyinmek istiyorum daa kapalıyım ama etek sevmiyorum pantolonun üstüne de ceket kısa olunca olmuyor haliyle nasıl şeyler giymeliyim acabaaa :26::26:
yardımm burayı bdv sandım
asmu kim
anladım canım bende biraz öyle giyineyim istiyorum kıyafetlerimden çok sıkıldım , staja geliyomuş gibi giyiniyorumkimse bişey demeyecek mii
orası neresi link alabilir miyim cınım