09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

nedense ben de ilk haberini aldığımdır kız diye düşünüyorum ne zaman belli olcak
Benim de icimden öyle geciyo valla bir ay sonra inş bu sefer göstermedi pis cocuk
Ay nasıl bişey bana da anlatın

off cok basit ama harika bişi cek
Patatesleri kibrit cöpü seklinde doğrayıp kızartıyosun
Kıymayı soğan yeşil biber kırmızı biber seklinde kavuruyosun ağız tadına göre ekleme yaparsın
Sarımsaklı yoğurt yapıyosun

En alta patates sonra yooğurt sonra kıyma

Görüntü buuu tat bir harika

tamam hamile olmayabiliriz ama oburuz yav üf nasıl canım çekti hulen

gideyim de cips falan yiyeyim bari

sen gibi inatçıymış bebiş napıcan

Of mikemmel
Benim tatar dediğimde buna benziyo
Kıyma yerine makarna var ama kulağa hoş gelmese de salçada eklenince mikemmel oluyo

Küp küp doğranmış kızartılmış minik patatesler + haşanmış boncuk makarna + yoğurt + salça ve yağ eve gitsem de yapsam yesem

Git kızart yeme o cipslerden, ağzını burnunu kırarım

Ben inatcı mıyım lan

elmik sen benim ilk patates kızartmamın akıbetini biliyor musun

ben salak tavanın dibine yağı gezdir resmen değmiş gibi üstüne at patatesleri bekle Allah bekle sıkıldım aldım eeeh dedim katır kutur yedik valla

meğersem yağın içinde pişiyormuş yav niye kimse bana söylemedi

kızım sen çok fenasın ya senden çekiniyodum diyorum ya ilkin ben sen gibi öyle çok şeyapamam konu sahiplerine ne biliyim ters bişiy söylerler die çekiniyorum

Dalıyorum direk konuya ama
Biz lise de 3 kız arkadaştık, çok samimiydik
Okul yetmez okul bitimi öğleden sonra hergün birimizin evine giderdik yemek yerdik
Yemek dediğim patates, kahvaltılık, abur cubur işte

Birgün patatesleri soyduk baktık evde pek bişey yok, bi arkadaşa dedik sen bunları kızart biz ikimiz markete gidip gelelim
Bi geldik
Patateslerin hepsini birden atmış tavaya
İki de birde karıştırmış
Patates pilava dönmüş
Çok gülmüştük, meğer onlara gidince annesi kızartıyomuş ama güzel bi anı oldu hala görüşünce anlatır güleriz bize bi patates kızartsana diye

O da güze olabilir, ben de denicem.
Ayyy karnım acıktı valllaa
ahahahahahha sen benim yaptığım pilavı görsen bi daha pilav yemezdin Olur öyle seyler alısırsın zamanla

ben biraz atarlıyım ama sevimliyim dimi kabul et hadi

Ben hemen hemen her akşam yiyorum tv karşısında
Çikolata aklıma gelmez mesela ama cipssiz duramıyorum :26:

Ya cekkk her akşam yeme biraz düşür sayıyı

Lapa gibi olmuştur bütün patatesler

ay durun geliyorum birazdan yazılarınızın başına bile çok güldüm cevaplıcam

Deniyorum ama çok uzun sürmüyo yine başlıyorum

Cok yağlı yaa Allah korusun karaciger sorunu fln olur ilerde. Tamam kilo almıyosun ama dikkat et. Ben de cok sağlıklı beslenmem ama hic abur cubur yemem

Konu ne millet? Patates falan filan? Şu ileri saatlerle aranız nasıl ya?

Ay ben bayılıyorum bu saat uygulamasına birden enerjim yükseliyo. Hep kış saatinde kalsak ben sürekli depresyon modundayım

Ay ben bayılıyorum bu saat uygulamasına birden enerjim yükseliyo. Hep kış saatinde kalsak ben sürekli depresyon modundayım

Sana bu depresyon daha 1 yıl gider bebişim. Bakalım gazabından kimler nasiplencek?
Doğumdan sonra işe başlayınca pimimi biri çeksin diye bekliyordum tetikte resmen. Çekse de çemkirsem diye.

Sana bu depresyon daha 1 yıl gider bebişim. Bakalım gazabından kimler nasiplencek?
Doğumdan sonra işe başlayınca pimimi biri çeksin diye bekliyordum tetikte resmen. Çekse de çemkirsem diye.

Bende bu aile olduktan sonra pime gerek yok cnm, heran patlayabilirim

Öpüyorum siziii cıktım ben

Lapa gibi olmuştur bütün patatesler

Oldu ama bizden artmadı

Cok yağlı yaa Allah korusun karaciger sorunu fln olur ilerde. Tamam kilo almıyosun ama dikkat et. Ben de cok sağlıklı beslenmem ama hic abur cubur yemem

Annemde kanserojen falan diyo ama napim tutamıyorum kendimi :26:
Olsun benim de sigara alışkanlığım yok deyip züğürt tesellisi veriyorum kendime

Kibrit kebabı dedi kaçtı bu Elmik
Canım çekti zaten akşam oldu, acıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…