Anammmm kızım dedinahahahahhaha benim de kızım diyesim geliyo ama herkes erkek diyo
Bu arada canım acayip kibrit kebabı istedi kim yapmak isteeeeeer
Benim de icimden öyle geciyo valla bir ay sonra inş bu sefer göstermedi pis cocuknedense ben de ilk haberini aldığımdır kız diye düşünüyorumne zaman belli olcak
Ay nasıl bişey bana da anlatın
Benim de icimden öyle geciyo valla bir ay sonra inş bu sefer göstermedi pis cocuk
off cok basit ama harika bişi cek
Patatesleri kibrit cöpü seklinde doğrayıp kızartıyosun
Kıymayı soğan yeşil biber kırmızı biber seklinde kavuruyosun ağız tadına göre ekleme yaparsın
Sarımsaklı yoğurt yapıyosun
En alta patates sonra yooğurt sonra kıyma
Görüntü buuu tat bir harikaEki Görüntüle 1047810
tamam hamile olmayabiliriz ama oburuz yav üf nasıl canım çekti hulen
gideyim de cips falan yiyeyim bari
sen gibi inatçıymış bebiş napıcan
Benim de icimden öyle geciyo valla bir ay sonra inş bu sefer göstermedi pis cocuk
off cok basit ama harika bişi cek
Patatesleri kibrit cöpü seklinde doğrayıp kızartıyosun
Kıymayı soğan yeşil biber kırmızı biber seklinde kavuruyosun ağız tadına göre ekleme yaparsın
Sarımsaklı yoğurt yapıyosun
En alta patates sonra yooğurt sonra kıyma
Görüntü buuu tat bir harikaEki Görüntüle 1047810
Git kızart yeme o cipslerden, ağzını burnunu kırarım
Ben inatcı mıyım lan
Git kızart yeme o cipslerden, ağzını burnunu kırarım
elmik sen benim ilk patates kızartmamın akıbetini biliyor musun
ben salak tavanın dibine yağı gezdir resmen değmiş gibi üstüne at patatesleri bekle Allah bekle sıkıldım aldım eeeh dedim katır kutur yedik valla
meğersem yağın içinde pişiyormuş yav niye kimse bana söylemedi
kızım sen çok fenasın ya senden çekiniyodum diyorum ya ilkin ben sen gibi öyle çok şeyapamam konu sahiplerine ne biliyim ters bişiy söylerler die çekiniyorum
Of mikemmel
Benim tatar dediğimde buna benziyo
Kıyma yerine makarna var ama kulağa hoş gelmese de salçada eklenince mikemmel oluyo
Küp küp doğranmış kızartılmış minik patatesler + haşanmış boncuk makarna + yoğurt + salça ve yağeve gitsem de yapsam yesem
ahahahahahha sen benim yaptığım pilavı görsen bi daha pilav yemezdinelmik sen benim ilk patates kızartmamın akıbetini biliyor musun
ben salak tavanın dibine yağı gezdir resmen değmiş gibi üstüne at patatesleri bekle Allah bekle sıkıldım aldım eeeh dedim katır kutur yedik valla
meğersem yağın içinde pişiyormuş yav niye kimse bana söylemedi
kızım sen çok fenasın ya senden çekiniyodum diyorum ya ilkin ben sen gibi öyle çok şeyapamam konu sahiplerine ne biliyim ters bişiy söylerler die çekiniyorum
Ben hemen hemen her akşam yiyorum tv karşısında
Çikolata aklıma gelmez mesela ama cipssiz duramıyorum :26:
Ya cekkk her akşam yeme biraz düşür sayıyı
Lapa gibi olmuştur bütün patatesler
Dalıyorum direk konuya ama
Biz lise de 3 kız arkadaştık, çok samimiydik
Okul yetmez okul bitimi öğleden sonra hergün birimizin evine giderdik yemek yerdik
Yemek dediğim patates, kahvaltılık, abur cubur işte
Birgün patatesleri soyduk baktık evde pek bişey yok, bi arkadaşa dedik sen bunları kızart biz ikimiz markete gidip gelelim
Bi geldik
Patateslerin hepsini birden atmış tavaya
İki de birde karıştırmış
Patates pilava dönmüş
Çok gülmüştük, meğer onlara gidince annesi kızartıyomuş ama güzel bi anı oldu hala görüşünce anlatır güleriz bize bi patates kızartsana diye
Deniyorum ama çok uzun sürmüyo yine başlıyorum
ay durun geliyorum birazdan yazılarınızın başına bile çok güldüm cevaplıcam
Konu ne millet? Patates falan filan? Şu ileri saatlerle aranız nasıl ya?
Ay ben bayılıyorum bu saat uygulamasına birden enerjim yükseliyo. Hep kış saatinde kalsak ben sürekli depresyon modundayım
Sana bu depresyon daha 1 yıl gider bebişim. Bakalım gazabından kimler nasiplencek?
Doğumdan sonra işe başlayınca pimimi biri çeksin diye bekliyordum tetikte resmen. Çekse de çemkirsem diye.
Lapa gibi olmuştur bütün patatesler
Cok yağlı yaa Allah korusun karaciger sorunu fln olur ilerde. Tamam kilo almıyosun ama dikkat et. Ben de cok sağlıklı beslenmem ama hic abur cubur yemem
Konu ne millet? Patates falan filan? Şu ileri saatlerle aranız nasıl ya?