- 12 Mart 2013
- 37.830
- 51.658
Dalıyorum direk konuya ama
Biz lise de 3 kız arkadaştık, çok samimiydik
Okul yetmez okul bitimi öğleden sonra hergün birimizin evine giderdik yemek yerdik
Yemek dediğim patates, kahvaltılık, abur cubur işte
Birgün patatesleri soyduk baktık evde pek bişey yok, bi arkadaşa dedik sen bunları kızart biz ikimiz markete gidip gelelim
Bi geldik
Patateslerin hepsini birden atmış tavaya
İki de birde karıştırmış
Patates pilava dönmüş
Çok gülmüştük, meğer onlara gidince annesi kızartıyomuş ama güzel bi anı oldu hala görüşünce anlatır güleriz bize bi patates kızartsana diye
pilav şeklinde patates o da benim kafadanmış işte benim ilk pilavim da rezaletti şahsen bir bütün halinde pirinç yumağı döktüm çöpe hani kek gibi kesip yesen yenicek
beni en çok sinir eden tarife bakarak yapıyorum hala bile emin olmak için çünkü o püf noktaları unutuyorum geçen makarna yaptım makarna ya basit bir şey yok yine bütün oldu karıştırmayı unutmuşum
tek tek adım adım kontrol ede ede yapıyorum ben de kafadan yapmak istiyorum annem gibi kaç yılı bulur acaba
bir de en favorim de içindeki arpa pirinci (mi deniyodu) onlarla bir atmışım pirinçleri annemi aradım anne kararmıyolar sarı sarı kaldılar diye
O da güze olabilir, ben de denicem.
Ayyy karnım acıktı valllaa
ahahahahahha sen benim yaptığım pilavı görsen bi daha pilav yemezdin Olur öyle seyler alısırsın zamanla
ben biraz atarlıyım ama sevimliyim dimi kabul et hadi
Ya cekkk her akşam yeme biraz düşür sayıyı
çok sevimlisin bebişim
Son düzenleme: