09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Boyle herifler salak gercekten , beyin bedava Boyle cacaron kadinlara da hayranim, ne yuzle adamdan bir seyler isteyebiliyorlar:26:

Gecende yeni evlenecek bir arkadasimla konusuyordum, dugunu erkek tarafi yapar , gelenek dedi. Ben de dedim ki ona bakarsak kuma almak, cokeslilik de bir noktada toplumun eski aliskanligi , neden isine gelen toplumsal normlara sahip cikiyorsun kardes dedim Bana kalsa kesinlikle ne adamdan ne ailesinden cop bile almam, ya 50-50 yapariz, ya da yapmayiz, onemli degil ama gelinligimi kesinlikle kendim alirim, kendi giyecegim elbiseyi neden herife aldirayim, kendimi ac/muhtac durumuna dusuremem dedim. Arkadasim da cok salaksin Cherry, o yuzden bu durumdasin dedi Vallahi kiz hakli, bu devirde cacaron olmak gerek, hakkin olani da olmayani da istemek gerek

Naif olmak out, cacaron olmak in

benimde yok..annemede kyınvalidemde uzağım...ama dört gözle bekliyorlar olsada gelip baksak diye...

Bende uzaktım
Şimdi biraz yakına geldim, ortası sayılır ama anneme daha yakınım
Hem ulaşım sebebiyle hemde eski oturduğumuz semti beğenmediğimiz için

Kayınvalidem çalışıyor, en baş zaten böyle bi konuşma geçmişti
Hani biz çalışıyoruz senin annen bakar diye
Şimdi bebek yapalım diye bizde bakarız canımmm diyolar da yemezler
Annem seve seve bakar, ona emanet edebilirim
Zorla güzellik olmaz, hem kendi yeğeni var 4 yaşında filan kayınvalidem çok tahammülsüz çocuklara karşı belki de yaşı gereği
O yüzden Allah nasip ederse anneme bırakır-alırım diye düşünüyorum, o zaman kadar bi araba alırsak süper olur tabi

evet aslında bazen öyle de olmak gerek insanlarla iç içe sevecen

biz biraz soğuk nevalemiyiz neyiz :26:

aslında arkadaş çevrem falan sevecen bulur beni.ama komşuluk ilişkilerim sıfırdır.zaman bulamıyorumki ..bi kaçtanesi çalışan diğerleri evdeler ve sürekli sabah kahhveleri 5 çayları falan.ayak uyduramıyorumki ben onlara

gözümüz aç bizimm
Bence de

Kuzenim evlenecek bu hafta nişanı var, alışverşe gitmişler kız tel tokadan kıcının donuna kadar aldırmış.

ya gercekten biz salağız ya da onlar cok akıllı

Bu arada canım acayip kibrit kebabı istedi kim yapmak isteeeeeer

Bence de

Kuzenim evlenecek bu hafta nişanı var, alışverşe gitmişler kız tel tokadan kıcının donuna kadar aldırmış.

Haydi gelinligi falan gectim ama iccamasiri aldiranlar var gelenek diye Kaynananin geline don almasi kadar uygunsuz ve garip bir sey dusunemiyorum, "al kizim, benim oglan dantelli don sever" mi diyecek kadin geline

Ben hayatta kimseye haydi bana alisverise gidelim diyemem herhalde.:44::44:

Biz aptaliz bence, cacaronlar daha kiymetli. Aha bu bahsettigim cacaron 2 nisanli degistirdi, 2si de nazik, dusunceli, yakisikli iyi adamlardi, benim sevgilim bile yok

Bence de

maşallah oda iyi yapmışşşş

ananemin bir lafı var aklıma gelir kimi zaman kendini üzme kızım yıpratma bu dünyada Yan yatan da bir k.ıını yırtan da bir diye doğru yani
hatta yan yatanlar daha çok yaranıyor herşeyi aldırcan bak nasıl kıymetli oluyon

wuhuuuuuu aşeriyorsun sennnnn anoyyyyyyyyyy .ben yapmasın bilmiyorum ama bakarım şimcik tarifne

İlk oldu arada canım istemediği halde gönderiyorum dıaşrı onlar saylanmaz

Cok basit ama harika bişi akşam yapayım

ben kvme bana don al desem içlik alır

ben bilmiyorum ama normal kebabı kibritlere dizsek keser mi

Pislik yapma seni şişe dizerim

Bi hikaye var "kayınvalide gelinle alışverişe cıkıyo, kız da dantelli incecik seyler alıyo, kv her aldığını bıraktırıyo" "üşürsün gızıııııım, zaturre olursun gızıııııım su pamuklulardan al" diyo
ahahahahahaha manyak cok sevdim yan yatan mıcını yırtan

kuzenlerimin karıları mıclarını devirip yatıyo kolları bilezik dolu akşama kadar dedikodu yapıyolar

biiz amele güruh
ben kaçtım ...iyi akşamalr şimdiden hepimize
Sana da cnmmm

ben desem kesin kullanılmışını verir zira kendi giydiği ağzı burnu kaymış penyelerı bana verdi evde giyersin yıkadım çekti bana olmuyor dedi

ahahaha niye kızıyosun kadın iyi niyetlilik etmiş işte iyilik bilmez gelin seni

aman iyi be iyilik edelim dedik aşermiş diye

oturur kendim yirim

içimdeki çingene dokunma

Yap da yiyelim bebişim hadi patates yarışmasına kibrit kebabıyla katıl

Benim icimde de var bir cingene yoluşalım mı bebişim

sırf kızının hatrı için yoluşmıcam

edit: niye ağzımdan öyle çıktı öyle o

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…