- 23 Ağustos 2012
- 49.509
- 229.495
Son zamanlarda böyle konular da cok. Adam calısıp zamanında anasına babasına ev almış, kadınla evleneli yedi ay olmuş kadın yatıp kalkıp onu istiyoLan sen ne yaptın demezler mi adama, ne verdin ne istiyosun?
benimde yok..annemede kyınvalidemde uzağım...ama dört gözle bekliyorlar olsada gelip baksak diye...
evet aslında bazen öyle de olmak gerek insanlarla iç içe sevecen
biz biraz soğuk nevalemiyiz neyiz :26:
Bence degözümüz aç bizimm
Boyle herifler salak gercekten , beyin bedavaBoyle cacaron kadinlara da hayranim, ne yuzle adamdan bir seyler isteyebiliyorlar:26:
Gecende yeni evlenecek bir arkadasimla konusuyordum, dugunu erkek tarafi yapar , gelenek dedi. Ben de dedim ki ona bakarsak kuma almak, cokeslilik de bir noktada toplumun eski aliskanligi , neden isine gelen toplumsal normlara sahip cikiyorsun kardes dedimBana kalsa kesinlikle ne adamdan ne ailesinden cop bile almam, ya 50-50 yapariz, ya da yapmayiz, onemli degil ama gelinligimi kesinlikle kendim alirim, kendi giyecegim elbiseyi neden herife aldirayim, kendimi ac/muhtac durumuna dusuremem dedim. Arkadasim da cok salaksin Cherry, o yuzden bu durumdasin dedi Vallahi kiz hakli, bu devirde cacaron olmak gerek, hakkin olani da olmayani da istemek gerek
Naif olmak out, cacaron olmak in
Bu arada canım acayip kibrit kebabı istedi kim yapmak isteeeeeer
Bence de
Kuzenim evlenecek bu hafta nişanı var, alışverşe gitmişler kız tel tokadan kıcının donuna kadar aldırmış.
ya gercekten biz salağız ya da onlar cok akıllı
Bence de
Kuzenim evlenecek bu hafta nişanı var, alışverşe gitmişler kız tel tokadan kıcının donuna kadar aldırmış.
ya gercekten biz salağız ya da onlar cok akıllı
wuhuuuuuu aşeriyorsun sennnnn anoyyyyyyyyyy .ben yapmasın bilmiyorum ama bakarım şimcik tarifne
Haydi gelinligi falan gectim ama iccamasiri aldiranlar var gelenek diyeKaynananin geline don almasi kadar uygunsuz ve garip bir sey dusunemiyorum, "al kizim, benim oglan dantelli don sever" mi diyecek kadin geline
Ben hayatta kimseye haydi bana alisverise gidelim diyemem herhalde.:44::44:
Biz aptaliz bence, cacaronlar daha kiymetli. Aha bu bahsettigim cacaron 2 nisanli degistirdi, 2si de nazik, dusunceli, yakisikli iyi adamlardi, benim sevgilim bile yok
ben kvme bana don al desem içlik alır
ben bilmiyorum ama normal kebabı kibritlere dizsek keser mi
Bi hikaye var "kayınvalide gelinle alışverişe cıkıyo, kız da dantelli incecik seyler alıyo, kv her aldığını bıraktırıyo" "üşürsün gızıııııım, zaturre olursun gızıııııım su pamuklulardan al" diyoHaydi gelinligi falan gectim ama iccamasiri aldiranlar var gelenek diyeKaynananin geline don almasi kadar uygunsuz ve garip bir sey dusunemiyorum, "al kizim, benim oglan dantelli don sever" mi diyecek kadin geline
Ben hayatta kimseye haydi bana alisverise gidelim diyemem herhalde.:44::44:
Biz aptaliz bence, cacaronlar daha kiymetli. Aha bu bahsettigim cacaron 2 nisanli degistirdi, 2si de nazik, dusunceli, yakisikli iyi adamlardi, benim sevgilim bile yok
ahahahahahaha manyakmaşallah oda iyi yapmışşşş
ananemin bir lafı var aklıma gelir kimi zaman kendini üzme kızım yıpratma bu dünyada Yan yatan da bir k.ıını yırtan da bir diye doğru yani
hatta yan yatanlar daha çok yaranıyor herşeyi aldırcan bak nasıl kıymetli oluyon
Sana da cnmmmben kaçtım ...iyi akşamalr şimdiden hepimize
ben desem kesin kullanılmışını verir zira kendi giydiği ağzı burnu kaymış penyelerı bana verdi evde giyersin yıkadım çekti bana olmuyor dedi
Pislik yapma seni şişe dizerim
Bi hikaye var "kayınvalide gelinle alışverişe cıkıyo, kız da dantelli incecik seyler alıyo, kv her aldığını bıraktırıyo" "üşürsün gızıııııım, zaturre olursun gızıııııım su pamuklulardan al" diyo
ahahahahahaha manyakcok sevdim yan yatan mıcını yırtan
kuzenlerimin karıları mıclarını devirip yatıyo kolları bilezik dolu akşama kadar dedikodu yapıyolar
biiz amele güruh
Sana da cnmmm
bende istiyorumm ondannnnn
Yap da yiyelim bebişimbende istiyorumm ondannnnn
aman iyi be iyilik edelim dedik aşermiş diye
oturur kendim yirim
içimdeki çingene dokunma
Yap da yiyelim bebişimhadi patates yarışmasına kibrit kebabıyla katıl
Benim icimde de var bir cingeneyoluşalım mı bebişim
sırf kızının hatrı için yoluşmıcam
edit: niye ağzımdan öyle çıktı öyle o