En mikkemel anne onlar cünkü naparsan yap onlar gibi olamazsın
Ya da evine hizmetci tut
Br arkadaşımın durumu iyi iki cocuğu var evine yatılı bir kadın almış yabancı, kadın bunlarla sofraya oturmamış falan, bu da ağlamış o icerde ben burda yiyemiyorum diyebize gitmez yawrum hizmetci falan, kadın beni kullanır kesin
Sordum ama cevap alamadım
Babaanne niye kendi evinde bakmıyo toruna ?
Kendi içinde daha iyi değil mi böylesi
şu avatardaki bal kızı bitane benim için ısırırmısın please...yanak tercihimdir..totoda olabülüü
Doğru diyosun Allah korusun başına bişi geldi nolacak? Emekliliği bile yok herifin. Töbe töbe
Evi uzaksa ve araba yoksa o yüzdendir. Gerci kadın kvden cok eve gelenlere bozuluyo sanırım. Ama simdi kadın evde bakıyo diye de kimseyi görmesin mi? Bir de anneler alısıktır konu komsu sohbetine, ben annemi eve kapasam kadın erken yasta ölür giderama dili şişer
dikkat ettim çek iki defa yazdın ama konu sahibinden cevap gelmedi..
Evi uzaksa ve araba yoksa o yüzdendir. Gerci kadın kvden cok eve gelenlere bozuluyo sanırım. Ama simdi kadın evde bakıyo diye de kimseyi görmesin mi? Bir de anneler alısıktır konu komsu sohbetine, ben annemi eve kapasam kadın erken yasta ölür giderama dili şişer
benim annem de kendi evinde bakıyor
ilk çalışmaya başladığımda 1 hafta falan geldi canı sıkıldı
mahalle havası yok bizim orada site işte herkes resmi
annemlerin mahalle yol geçen hanı gibi zil kapı hiç susmaz kadın alışkın değil tabi
ben kendi evimde bakacam dedi bizim de arabamız yoktu bi süre orda kaldık sonra baktık olacak gibi değil
kredi çekip araba aldık şimdi çok iyi sabah bırakıyoruz akşam alıyoruz
Allaha şükür düzeni sağladık
annem de evinin işini biliyo biri gelir sohbet eder
evinde bakması en güzeli
ahahaha :) sen otur ben hazırlarım sofrayı deriz kesin
Kızım aslında onların kafası rahat biz her ayrıntıyı düşünüyoruz o yüzden bu haldeyiz onlar ne güzel koca da benim para da benim diyoBen her ihtimali düşünürüm her durumda
Ama bu dünyayı parsellemiş, ousunu tapulamış hatunlara hastayımne kadar rahatlardır böyle
Ev müsait değildi diyo da bende sandım konu sahibinden habersiz girilmiş, üstüne bi de misafir alınmış
Kayınvalide hep orda bakıyosa sürpriz olmamalı, yani ev müsait olmalı
annem bize gelmişti...komşularımla pek aram yoktur. mutfak balkonumun baktığı kısımdaki oturunlarla hele hiç yoktur...bi gün işten bi geldim annem balkonda oturuyo karşı balkondaki bayanda oturmuş bildiğin sohpet ediyorlar...anneeeeeee diye gözlerimin açıldığını hatırlıyorum...onunda aaaa kızm napayımm slmda mı vermeyeyim deyişi
annem bize gelmişti...komşularımla pek aram yoktur. mutfak balkonumun baktığı kısımdaki oturunlarla hele hiç yoktur...bi gün işten bi geldim annem balkonda oturuyo karşı balkondaki bayanda oturmuş bildiğin sohpet ediyorlar...anneeeeeee diye gözlerimin açıldığını hatırlıyorum...onunda aaaa kızm napayımm slmda mı vermeyeyim deyişi
Kızım aslında onların kafası rahat biz her ayrıntıyı düşünüyoruz o yüzden bu haldeyiz onlar ne güzel koca da benim para da benim diyo
Benim daha çocuğum bile yok
Ama olursa annem kendi evinde bakar
Bize gelip gitmez, kendi evinin düzeni aksasın istemem
Kadın bakıyo bari ben bırakıp ben alayım çocuğumu derim
Hele misafir girmesin diyosam anahtarımı kimseye vermem zaten
Aynen, hayat onlara güzel
Son zamanlarda böyle konular da cok. Adam calısıp zamanında anasına babasına ev almış, kadınla evleneli yedi ay olmuş kadın yatıp kalkıp onu istiyoLan sen ne yaptın demezler mi adama, ne verdin ne istiyosun?
misk benim annemdede öyle olmuştı eve yeni taşınacağız cam siliyoruz baktım karşı komşuyla konuşuyor annem
maşallah dedim anneme eve taşınalı 4 sene olacak bi kere bile karşı komşu ile konuşmadım hala karşı komuş dediğim karşı apartmanda
biliyorum o konuyu
bende yaa öyleyim..hatta komşularım demişler bu bizi beğenmiyor gelip gitmiyor diyee..yanlız ilginç olan annemin koyu sohpete daldığı halde kızım slm verdim deyişiydi..napsınlar alışık değillerki onlar bizim gibi
Son zamanlarda böyle konular da cok. Adam calısıp zamanında anasına babasına ev almış, kadınla evleneli yedi ay olmuş kadın yatıp kalkıp onu istiyoLan sen ne yaptın demezler mi adama, ne verdin ne istiyosun?