Dalıyorum direk konuya ama
Biz lise de 3 kız arkadaştık, çok samimiydik
Okul yetmez okul bitimi öğleden sonra hergün birimizin evine giderdik yemek yerdik
Yemek dediğim patates, kahvaltılık, abur cubur işte
Birgün patatesleri soyduk baktık evde pek bişey yok, bi arkadaşa dedik sen bunları kızart biz ikimiz markete gidip gelelim
Bi geldik
Patateslerin hepsini birden atmış tavaya
İki de birde karıştırmış
Patates pilava dönmüş
Çok gülmüştük, meğer onlara gidince annesi kızartıyomuş ama güzel bi anı oldu hala görüşünce anlatır güleriz bize bi patates kızartsana diye
O da güze olabilir, ben de denicem.
Ayyy karnım acıktı valllaa
ahahahahahha sen benim yaptığım pilavı görsen bi daha pilav yemezdinOlur öyle seyler alısırsın zamanla
ben biraz atarlıyım ama sevimliyim dimi kabul et hadi
Ya cekkk her akşam yeme biraz düşür sayıyı
pilav şeklinde patates o da benim kafadanmış iştebenim ilk pilavim da rezaletti şahsen bir bütün halinde pirinç yumağı döktüm çöpe hani kek gibi kesip yesen yenicek
beni en çok sinir eden tarife bakarak yapıyorum hala bile emin olmak için çünkü o püf noktaları unutuyorum geçen makarna yaptım makarna ya basit bir şey yok yine bütün oldu karıştırmayı unutmuşum
tek tek adım adım kontrol ede ede yapıyorum ben de kafadan yapmak istiyorum annem gibi kaç yılı bulur acaba
bir de en favorim de içindeki arpa pirinci (mi deniyodu) onlarla bir atmışım pirinçleri annemi aradım anne kararmıyolar sarı sarı kaldılar diye
Zamanla olmayacak şey yok
Ben bile yaptıysam herkes yapar
şu an kafadan mı yapıyorsun ki
Pilav çorba filan kafadan
Ama hamur işi için internet sağ olsun
Ben yeni evlendiğimde bi dosya oluşturdum
Herşeyden birer sayfa çıktı aldım çeşit çeşit yemekler işte
Eve götürdüm mutfak çekmecesine attım, hala ihtiyacım olunca bakarım
Böyle kopyaya can kurban
aynı ben
ben bir de ilkin resimli olarak çıktı aldım
bir de klasörledim onları ordan bakıp bakıp yapıyorum bi de gizliyorum onları
sanki kendi marifetimmiş gibi
selam kızlar,pat diye daldım topiğe alıntı msjlarını okudum hepinize çok teşekkürler.
hanım ablacım tekrar başın sağ olsun.nemiş için de çok üzüldüm gerçekten şok oldum.canım benim ya ne haldedir kim bilir.
evet kızlar özel hastane de yaşadıklarım çok beterdi ve daha anlatmadığım şeyler de oldu.o kadar çok şeyi yanlış yapmışlar ki anlatamam.keşke diyorum devlette doğum yapsaydım pişman oldum.neyse ki şimdi herşey yolunda şükür.
çekirgem demek sende yoğunsun,elmoşum bebşin 13 haftalık olmuş Maaşallah cinsiyeti belli mi kuzunun?
Hoş geldin Kadesa
İnsan ne yapacağını şaşırıyo, özelde daha iyi muamele görürsün sıra beklemezsin yoğun olmaz vs. diyosun ama belli olmuyo işte
Devlette seri doğum olur ama güvenli mi diyosun ?
Sağlık çok mühim şey, çok geçmiş olsun tekrar
Evet biz sezondayız diye yoğunuz ama seçimlerden sonra duruldu satışlar, bakalım
Hoş geldin Kadesa
İnsan ne yapacağını şaşırıyo, özelde daha iyi muamele görürsün sıra beklemezsin yoğun olmaz vs. diyosun ama belli olmuyo işte
Devlette seri doğum olur ama güvenli mi diyosun ?
Sağlık çok mühim şey, çok geçmiş olsun tekrar
Evet biz sezondayız diye yoğunuz ama seçimlerden sonra duruldu satışlar, bakalım
çekcim ben bana yapılanlar karşısında şok oldum şikayette ettim zaten.herşey bi yana bebeğimle ilgili çok önemli bir şeyi yanlış ölçmüşler ve çok büyük bi korku yaşadık,bu tip bir şeyde yanlışlık nasıl yapılır hala anlamış değilim.kaç gece kabus gördüm anlatamam.o yüzden hastane konusunda dikkatli olmak lazım.
Kıyamam Kadiş ben bile korktum sen ne hale gelmişsindir kim bilir
Çok geçmiş olsun
Benim mesaim bitti, hoşça kal
Ben hemen hemen her akşam yiyorum tv karşısında
Çikolata aklıma gelmez mesela ama cipssiz duramıyorum :26:
Benim de icimden öyle geciyo valla bir ay sonra inş bu sefer göstermedi pis cocuk
off cok basit ama harika bişi cek
Patatesleri kibrit cöpü seklinde doğrayıp kızartıyosun
Kıymayı soğan yeşil biber kırmızı biber seklinde kavuruyosun ağız tadına göre ekleme yaparsın
Sarımsaklı yoğurt yapıyosun
En alta patates sonra yooğurt sonra kıyma
Görüntü buuu tat bir harikaEki Görüntüle 1047810
Canım nerelerdesin sen? İyiyim şükürler olsun sen nasılsın?elmayra naber nasilsin? mhmm nefis gorunuyor usenmesem yapicam ama tembellik cizgimden cikamam simdi
bana da herkes kizin olacak diyor bende kiz hiss ediyorum sivilcelerim de ciktidiyolar ya hani erkek guzellestirir kiz da guzelligi alir bakalim dogru cikacak mi
Canım nerelerdesin sen? İyiyim şükürler olsun sen nasılsın?
Beni de her gören cok güzelleşmissin falan dıyo sanırım oğlum olacak ama kismet kendimi alıştırmaya çalışıyorum :)
Cok sukur bende iyiyim annemler gelmisti avusturyadan pazar gunu donduler haftaya da en buyuk ablam gelicek yogundum gelemedim cok :)
Yani ne kadar dogru bi tahmin bilmiyorum ama benimde bir arkadasim hamile 5 aylik oglu olacak yuzu parliyor kadininbaska bir guzellik gelmis gercekten :)
Alisirsin canim alisirsin kiz olsun erkek olsun kucagimiza aldigimiz an dunyanin en mutlu insani olucaz galiba :)
Benim kaynanam ruyasinda ikiz kizim oldugunu gormus
müsadenizle bende hemen atliyorum konuya :)
cekirge bende yeni evlendigimde bir haftada 3-4 paket doritos ruffels yiyordum tek basina kilo almamistim ama kan tahlili yaptirdigimda kolesterolum (dogru yazdim umarim) 286 ya cikmisti doktor şok olmustu bu yas ve bu kiloda nasil bu kadar yuksek olabilir diye ne yap ne et azalt cipsleri lezzetli mi lezzetli ama o kadar zararli ki
Ay çene yapıcam diye günaydın demeyi unutmuşum
Günaydın safiyegülGünaydın
Günaydın çenebaz