- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 37
Yok bozulma şöyle: biz saf bir kuşaktık. 85 ten sonrası bizi cebinden çıkarabilecek kadar uyanık.
Mesela orta okul resimlerimize bakıyorum da yüzümüzden saflık akıyormuş yani böyle bir ibare ki anlatmak mümkün değil.
Etekler neredeyse bileklerde saçlar klasik bağlı gibi.
Ban yok diye fazla acılmayın da kazenin kılıcı demoklesinkinden daha fena
Lafı öyle bi tıkarlar ki ağzına sen gecmişe dönüp acaba konuyu saptıracak ya da buraya getirecek ne yazdım diye bakarsınanammmm bu hatunlar ne fenaaa.....zorla sataşmaya çalışıyorlar.alimallah korkulur
selam kızlar
derhal sohbete dahil oluyorum :)
herşeyin küçüğü seviliyor diimi akşam eşim gece işe gitti kızımla yatakta yattık sözde uyuyacaz.
ben sana masal anlatayım mı dedim anlatt dedi neyse ben dereden tepeden başladım
bi tane tavşan varmış bemmbeyaz tüyleri iki uzun kulağı pembe de burnu varmış tavşan kardeş hergün havuç yermiş diye devam ederken Miray birden kalktı
"hayır ben yicem hayuçu"diyor
tamam bal köpüğüm sen ye diyorum bal bal pöküğü değilim diyor gece gece çok güldüm ona
Konu içler acısı bi hal aldı
Evinde oturmak isteyen evinde oturur calısan da calısır kime ne yani. Herkes kendi fkrini dayatmaya calısıyo
Kesinlikle
Herkesin tercihi kendisini bağlar
Her ev her düzen farklıdır
Ben bunu yaparım sizde yapın demek çok anlamsız
Evinde oturmak isteyen evinde oturur calısan da calısır kime ne yani. Herkes kendi fkrini dayatmaya calısıyo
aynen yau....konu sahibi ne demiş...hatunlar ne demiş.yorumlar hep çalışan bayanın çocuk yapması bakması meselesine gelmiş
Ama olmaz ki el kadar bebeği evde bırakıp çalışıyosan vicdansızsın
Ama olmaz ki el kadar bebeği evde bırakıp çalışıyosan vicdansızsın
Erkek adam evine bakar, ataerkil düzenin kanunu bu, kadın cocuk yapsın baksın en güzel zamanları bilmem ne
Sabahtan beri bunları okuyorum midem kalktı
Erkek adam evine bakar, ataerkil düzenin kanunu bu, kadın cocuk yapsın baksın en güzel zamanları bilmem ne
Sabahtan beri bunları okuyorum midem kalktı
En mikkemel anne onlar cünkü naparsan yap onlar gibi olamazsınSanırsın bebeği öz anneden çok düşünüyolar cidden
aa neden öyle diyorsun elmyy. çalışıyorsan çocuk yapma...yapıyorsanda kimse hizmetçin değil
Doğru diyosun Allah korusun başına bişi geldi nolacak? Emekliliği bile yok herifin. Töbe töbeTabi canım erkekler ölümsüz
Ayrılık/boşanma bizler için değil
Hele işini veya sağlığını kaybetmesi mümkün değil
aynen çıktım konudan....erkek adam evine bakar karısını çalıştırmaz
Sordum ama cevap alamadım
Babaanne niye kendi evinde bakmıyo toruna ?
Kendi içinde daha iyi değil mi böylesi