Söz Kesimi 04.07.2013 Gülibiğin söz heyecanı :)

gulibik

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2008
5.373
64
683
35
Herkese merhabaaaa

Bu topiği açmakta çok geç kaldım biliyorum Nişanımıza çok az kaldı Dün akşam nişan bohçamızı hazırlayınca,bugün önce söz topiğimi daha sonra da nişan topiğimi açmaya karar verdim

Rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguları

Dilerim Rabbim ömür boyu yüzüklerimizi parmağımız da taşımayı nasip eder

O gün her anımda yanımda olan,KK'da tanışıpta dostluğumuzu güzel bir noktaya getirdiğimiz _meLinDa_ ve PambukPrensess'ime çok teşekkür ederim

İlk önce tuzlu kahveden başlayalım Son yudumuna kadar içti damat bey

Yüzük tepsimiz ve makasımız

Söz çiçeğim ve bohçam

Sevdiceğimin getirdiği çikolata Hepsini daha sonra kendi yedi

Sevdiceğime verdiğimiz ''evet'' bohçamız

Bizim burda adettir.Erkek tarafına çıkarken un kurabiyesi verilir o da ''evet'' anlamındadır.İçine de 2-3 tane bozuk para koyulur ve erkek tarafına bohça görmeye gelenlere verirler.Bozuk para kime çıkarsa o kişi geline hediye alır Yine ben karlı çıktım yani

Misafirlerimize dağıttığımız magnetlerimiz Yüzlerimizi karalamak zorunda kaldım kusurabakmayın :26:

Bunlar da misafirlerimizden orta yaşlı olanlara dağıttığımız başörtüleri,gençlere dağıttığımız şallar ve erkeklere dağıttığımız havlular

Bu da mutlu son

Hepsi çok güzel olmuş, sonsuza kadar mutlu olun inşallah. Allah ayırmasın.

ooooo ne güze bir topiktir ooooo ama geç kaldın ama ama olsun seviyoruz bu detayları biliyoruz çünkü allah bir yastıkta mutlu etsin birlikte yaşıyacağınız güzel günlere az kaldı ki

ooooo ne güze bir topiktir ooooo ama geç kaldın ama ama olsun seviyoruz bu detayları biliyoruz çünkü allah bir yastıkta mutlu etsin birlikte yaşıyacağınız güzel günlere az kaldı ki

Çok tembel bir gelinim ben çokkk

Rabbim hepiciğimiizziii bir yastıkta kocatsın gizotummmm

canım beniiiiim
tekrar yaşadım o günü valla... o heyecanını hiç unutamam
bu daha başlangıçtı.. önünde çok daha güzel günlerin olcak ve biz yine yanında olcaz
seni seviyoruz

canım beniiiiim
tekrar yaşadım o günü valla... o heyecanını hiç unutamam
bu daha başlangıçtı.. önünde çok daha güzel günlerin olcak ve biz yine yanında olcaz
seni seviyoruz

Çok heyecanlıydım çokk Zehroş heyecanımı fırsat bilip şaka yapmayaydı iyidi

Hep ama hep yanımda olun siz kuzucuklarımm

Ben de sizi seviyorum

fotolardan birinde benim kızıl kafam görükmüş ayrıcana

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin, herşey çok güzel görünüyor

magnetlererini nereden yaptırdın canım, buradan veya özelden bana yazabilirmisin?

çok çok mutluluklar

yok tatlım yarın koyarım ama

Tamam kuzumm merakla bekliyorumm

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin, herşey çok güzel görünüyor

magnetlererini nereden yaptırdın canım, buradan veya özelden bana yazabilirmisin?

çok çok mutluluklar

Teşekkür ederim canım

Özelden msj attım burada link vermek yasak olduğu için

allah tamamına erdirsin cnm herşey çok güzel olmuşçook mutlu olun inş

Aminn çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…