Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tekrardaann hayırlıı olsunn kuzumm farklı adetlerinizde varmış çok ilginç ilk defa gördüm duydumm
Bi ömürr aşkla mutluluklaa olun inşallahh canımm benimm
tekrardaann hayırlıı olsunn kuzumm farklı adetlerinizde varmış çok ilginç ilk defa gördüm duydumm
Bi ömürr aşkla mutluluklaa olun inşallahh canımm benimm
Bu topiği açmakta çok geç kaldım biliyorum Nişanımıza çok az kaldı Dün akşam nişan bohçamızı hazırlayınca,bugün önce söz topiğimi daha sonra da nişan topiğimi açmaya karar verdim
Rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguları
Dilerim Rabbim ömür boyu yüzüklerimizi parmağımız da taşımayı nasip eder
O gün her anımda yanımda olan,KK'da tanışıpta dostluğumuzu güzel bir noktaya getirdiğimiz _meLinDa_ ve PambukPrensess'ime çok teşekkür ederim
İlk önce tuzlu kahveden başlayalım Son yudumuna kadar içti damat bey
Bizim burda adettir.Erkek tarafına çıkarken un kurabiyesi verilir o da ''evet'' anlamındadır.İçine de 2-3 tane bozuk para koyulur ve erkek tarafına bohça görmeye gelenlere verirler.Bozuk para kime çıkarsa o kişi geline hediye alır Yine ben karlı çıktım yani
evet bohçanızı ne kadara aldınız içinde neler var ve nerden aldınız öğrenebilir miyim sakıncası yoksa :) ben de söz yapıcam da merak ettim evet bohçası gelin bohçesı damat bohçası falan nasıl oluyor dıye :)