• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi 04.07.2013 Gülibiğin söz heyecanı :)

tekrardaann hayırlıı olsunn kuzumm farklı adetlerinizde varmış çok ilginç ilk defa gördüm duydumm :9::9:
Bi ömürr aşkla mutluluklaa olun inşallahh canımm benimm :69:

Resmen terlikle dövdün beni yaaaa :43:

Çok haketmiştinnnn :47:

Maşallah canım Allah tamamına erdirsin :nazar:

Teşekkür ederim canım :16:

tekrardaann hayırlıı olsunn kuzumm farklı adetlerinizde varmış çok ilginç ilk defa gördüm duydumm :9::9:
Bi ömürr aşkla mutluluklaa olun inşallahh canımm benimm :69:

Sağol kuzumm :16: Evet farklı adetlerimiz var onları uygulamak çok eğlenceli oluyor :9:

Güzel dualarına da kocaman bir amiinn diyorum :48:

Darısı başına :16:

Herkese merhabaaaa :KK16:

Bu topiği açmakta çok geç kaldım biliyorum :KK17: Nişanımıza çok az kaldı :nazar: Dün akşam nişan bohçamızı hazırlayınca,bugün önce söz topiğimi daha sonra da nişan topiğimi açmaya karar verdim :KK16:

Rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguları :KK16:

Dilerim Rabbim ömür boyu yüzüklerimizi parmağımız da taşımayı nasip eder :nazar::KK69:

O gün her anımda yanımda olan,KK'da tanışıpta dostluğumuzu güzel bir noktaya getirdiğimiz _meLinDa_ ve PambukPrensess'ime çok teşekkür ederim :KK16:

İlk önce tuzlu kahveden başlayalım :KK9: Son yudumuna kadar içti damat bey :KK9:

Eki Görüntüle 826015

Yüzük tepsimiz ve makasımız :KK17:

Eki Görüntüle 826016

Söz çiçeğim ve bohçam :KK17:

Eki Görüntüle 826017

Sevdiceğimin getirdiği çikolata :KK17: Hepsini daha sonra kendi yedi :KK9:

Eki Görüntüle 826018 Eki Görüntüle 826019

Sevdiceğime verdiğimiz ''evet'' bohçamız :KK16:

Eki Görüntüle 826020

Bizim burda adettir.Erkek tarafına çıkarken un kurabiyesi verilir o da ''evet'' anlamındadır.İçine de 2-3 tane bozuk para koyulur ve erkek tarafına bohça görmeye gelenlere verirler.Bozuk para kime çıkarsa o kişi geline hediye alır :KK9: Yine ben karlı çıktım yani :KK53:

Eki Görüntüle 826021

Misafirlerimize dağıttığımız magnetlerimiz :KK16: Yüzlerimizi karalamak zorunda kaldım kusurabakmayın :26:

Eki Görüntüle 826022

Bunlar da misafirlerimizden orta yaşlı olanlara dağıttığımız başörtüleri,gençlere dağıttığımız şallar ve erkeklere dağıttığımız havlular :KK16:

Eki Görüntüle 826023

Bu da mutlu son :nazar::KK69::nazar:

Eki Görüntüle 826024

evet bohçanızı ne kadara aldınız içinde neler var ve nerden aldınız öğrenebilir miyim sakıncası yoksa :) ben de söz yapıcam da merak ettim evet bohçası gelin bohçesı damat bohçası falan nasıl oluyor dıye :)

Back