Evet yumurta gelişimi icinİğneyi neden veriyor yumurta gelişimi için mi
Teşekkür ederim..çalışrığım hastanede yaptıracağım devlet hastanesi artık ne yaparlar bilmiyorumBen İstanbul gop yeniyüzyil üniversite hastanesine gidiyorum 1800 aşılama dedi 500 ile 1000 arası ilaç demişlerdi ama ilaclarim öyle olmadı 2 kutu igneme 1200 verdim şuan yarında gene alcam iğne 1800 geçer galiba bide folik asit kullanıyorum oda tek 100 TL zatn yani baya tutuyor gerçekten ama sizin iğne olmassa daha uyguna gelebilir
Devlet hasanenin belli bı sene olması gerekiyor dimiTeşekkür ederim..çalışrığım hastanede yaptıracağım devlet hastanesi artık ne yaparlar bilmiyorum
Galiba öyle. Bem Dr ye gittiğimde 10 aylıktım 3 ay dene gel dedi. Sene dolsun diye belkideDevlet hasanenin belli bı sene olması gerekiyor dimi
Merhaba Allah hayırlısıyla kucağınızı doldursun inşallah .bende iğnelerimi aldım hastalanmayı bekliyorm gonal f 450 benim kullacağım 3. aşılamam olacak inşallahMerhaba güzel insanlar benimle birlikte tedaviye başlayanlar var mi diye merak ettim birbirimize destek olalım ❤ Bugun aşılama tedavime başladık gonal f ile iğnemi oldum ilk. Hayırlısı ile bebek haberi vermek istiyorum. ❤
Gonal f ne ilacı olur acaba ben sadece kolomen ile oviter catlatma iğnesi kullandımMerhaba Allah hayırlısıyla kucağınızı doldursun inşallah .bende iğnelerimi aldım hastalanmayı bekliyorm gonal f 450 benim kullacağım 3. aşılamam olacak inşallah
İnşallah bebisiniz tutnmustur güzel haberler alirsinizArkadaşlar merhaba bende 24 eylülde aşılama yaptırdım aşılamadan sonra progestan 200 mg sabah ve akşam olmak üzere fitil olarak kullandım adet tarihim 5 ekimdi ama olmadım yarın kan vermek için gideceğim dualarınızı eksik etmeyin
Asilamada resmiyet gerekiyrmu yoksa esinle direkten tedavi olunuyrmu bn daha resmyt ypmdmdaMerhaba güzel insanlar benimle birlikte tedaviye başlayanlar var mi diye merak ettim birbirimize destek olalım ❤ Bugun aşılama tedavime başladık gonal f ile iğnemi oldum ilk. Hayırlısı ile bebek haberi vermek istiyorum. ❤
Merhaba test yaptınız mıProdictorun erken gebelik testini aldim. Çarşamba günü yapacağım inşallah. Aşılamanın dokuzuncu gününde. Negatif görmeye çok alıştım. Bu kez nedense oldumu olacak mı diye strese girmiyorum. Olsa da olmasa da vardır Rabbimin bir bildiği.
Az önce yaptım. Negatif galiba hafif gölge gibi bi çizgi var ama ona gorede hamileyim denmez herhalde. Bugün aşılamadan sonra 10. günMerhaba test yaptınız mı
Sizun kaçıncı gündu. Belirti var mıMerhaba test yaptınız mı
İnşallah canım bu duyguyu en kısa zamanda isteyenİnşallah bebisiniz tutnmustur güzel haberler alirsiniz
Aminn sonucunuzu bizimlede paylaşınİnşallah canım bu duyguyu en kısa zamanda isteyen
herkes yaşar. Sabah 8 de kan verdim beklemedeyim Allah gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın inşallahh
7. Gü deyim gögüs hassasiyeti var sadece bide katın agrısıSizun kaçıncı gündu. Belirti var mı
Rabbim gönlünüze göre hakkınızda hayırlısı olsun. Inşallah hamile kalırsınız. Yarın kan vereceğim bende7. Gü deyim gögüs hassasiyeti var sadece bide katın agrısı
Malesef negatifAminn sonucunuzu bizimlede paylaşın
Üzülmeyin inşallah yakında zamanda güzel haber alırsınızMalesef negatif
Sebep yok eşimdede bendedeÜzülmeyin inşallah yakında zamanda güzel haber alırsınız
Sizin sorun neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?