• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

0 yere, boş yere, boşanıyorum

derdimvarrr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2019
152
60
28
24
Arkadaşlar, bi önceki konumda anlatmıştım olayları ordan görebilirsiniz benim evliliğim mutlu olduğu halde nasıl bitirdiler. Buraya da yapıştıracam yazdığımı. ->
(Arkadaslar nolursun bana bir yol veya doğruyu yanlışı gösterin Benim erkek kardeşim benim kocamın kız kardeşiyle evli. Onlar 2 senedir öyle böyle hiçanlaşamadılar, şimdi boşanacaklar. Abimin eşi, yani görümcem geri babası evine yani benim kaldığım kayınbabamgilin evine geri döndüğünde onlar da beni misileme olarak beni babamın evine göderdiler aynı evde olmaz diye Artık. Benim kocamla 1 kez bile sorunum olmadı. Tabi abiögikin sorunu bizi etkiliyordu çünkü kaynanam karışıyordu kızının işine bizde aynı eve olduğumuz için benle haftalarca konuşmazdı. Benim eşim direk ailesini seçti ve bana git babanın evine dedi herşey sesizleşene kadar bende bir ev buluyum o zamana kadar dedi. 2 hafta oldu nerdeyse bana hiç yazmadı, öyle geziyor resimler atıyor ben çok mutluyum demeye çalışıyor. Tatile gitti babasıyla. Benim anlamadığım kayınbababım kızının evi bozuluyor oğlunun evi yıkılıyor bunlar tatil gidiyor. Bana kocam sahip çıkacak gibi değil kızlar ama benim günahım neydi bu nasıl olacak yol gösterin nolurusun ben çaaresiz kaldım. (Abimin eşi geri geliceğini duyunca ben babama mesaj attım baba bunlar beni burda normal tutmazlar kayınbabama söyle de ben bir iki hafta eve geliyim dedim, kocam duyunca elini kesti ben gideceğimi duyunca, bende gitmedim, 3 gün bana iyi sahip çıktı, gezdik öyle ben işi bitirince eve gitmemek için. 4 üncü gün dedi sen evine git, ama hiç geri çağırmayacağı belli. Kocam çok annesini dinliyor ve benim görümcem yani abimin eşi kesin bozar bizim arayı ki bozdu saatten)Sence bi ayrı ev aşırsa sence nasıl olur? Bu arada ben 1 hafta işden gelince odamda esir kaldım çıkamadım hiç, aç kaldım, köpük kusuyordum ama benim kocam annesigili dinlediği için tabi ben de sonra umurunda değildim. Ama şimdi hiç yani annesigili dinliyor. O koz annemgile çok çektirdi abime de ama onlar kendilerinde suç bulmuyorlar tabi.Ve biz onlara gelin nasıl diye sormadığımız için onlar bize yazmıyor ve kocam ondan yazmıyor bana. Ama bu kadar mı beğinsiz olabilir onlar anlaşamadığı halde 2 sene denediler ama benim kocam diyemediki ya ben karımdan menunum bizi karıştırman.)

Şimdi bu olay olalı 5 veya 6 hafta oldu, beni kocam çok seviyordu ama ailesi ne derse onu yapıyor, baktım bu gerizekalı şimdiden discoya oraya buraya gidiyor işki içmeye geri döndü arkadaşlarıyla olunca. Bende biliyorum o zanetiyorki o beni ne zaman çağırırsa ben gidecem diye ama ben öyle birisini istemiyorum. O yüzden iyi bir mesaj attım ve hepsini her yerden engelledim. tek istediğim kapıma gelsin pişman olduğunu söylesin ama ben yine istemiyorum sadece suçunu kabul etmesi. Korkuyorum arkadaşlar benim bi sonraki evliliğim iyi mi olur ki kötü mü şaşdım kaldım.

onlar sizi umursamıyorsa sizde bırakın artık. anlıyorum insanın sinirleri kaldırmıyor ama yapacak hiç bir şey yok. konuda geçen koca şahsı iskele korkuluğu. kendi ruh sağlığınız için destek alıp bu insanlardan uzak durmaya bakın.

Evliliğin bozulması 2 taraf içinde üzücü değil se bence eziklik yapmaya gerek yok .. güçlü ol sen arama sorma takip etme çocukta yok boşan seni gerçekten seven biriyle ister evlen ister evlenme muhakkak çıkar karşına merak etme .. bide abine görümceni ayarlama ...

Arkadaşlar, bi önceki konumda anlatmıştım olayları ordan görebilirsiniz benim evliliğim mutlu olduğu halde nasıl bitirdiler. Buraya da yapıştıracam yazdığımı. ->
(Arkadaslar nolursun bana bir yol veya doğruyu yanlışı gösterin Benim erkek kardeşim benim kocamın kız kardeşiyle evli. Onlar 2 senedir öyle böyle hiçanlaşamadılar, şimdi boşanacaklar. Abimin eşi, yani görümcem geri babası evine yani benim kaldığım kayınbabamgilin evine geri döndüğünde onlar da beni misileme olarak beni babamın evine göderdiler aynı evde olmaz diye Artık. Benim kocamla 1 kez bile sorunum olmadı. Tabi abiögikin sorunu bizi etkiliyordu çünkü kaynanam karışıyordu kızının işine bizde aynı eve olduğumuz için benle haftalarca konuşmazdı. Benim eşim direk ailesini seçti ve bana git babanın evine dedi herşey sesizleşene kadar bende bir ev buluyum o zamana kadar dedi. 2 hafta oldu nerdeyse bana hiç yazmadı, öyle geziyor resimler atıyor ben çok mutluyum demeye çalışıyor. Tatile gitti babasıyla. Benim anlamadığım kayınbababım kızının evi bozuluyor oğlunun evi yıkılıyor bunlar tatil gidiyor. Bana kocam sahip çıkacak gibi değil kızlar ama benim günahım neydi bu nasıl olacak yol gösterin nolurusun ben çaaresiz kaldım. (Abimin eşi geri geliceğini duyunca ben babama mesaj attım baba bunlar beni burda normal tutmazlar kayınbabama söyle de ben bir iki hafta eve geliyim dedim, kocam duyunca elini kesti ben gideceğimi duyunca, bende gitmedim, 3 gün bana iyi sahip çıktı, gezdik öyle ben işi bitirince eve gitmemek için. 4 üncü gün dedi sen evine git, ama hiç geri çağırmayacağı belli. Kocam çok annesini dinliyor ve benim görümcem yani abimin eşi kesin bozar bizim arayı ki bozdu saatten)Sence bi ayrı ev aşırsa sence nasıl olur? Bu arada ben 1 hafta işden gelince odamda esir kaldım çıkamadım hiç, aç kaldım, köpük kusuyordum ama benim kocam annesigili dinlediği için tabi ben de sonra umurunda değildim. Ama şimdi hiç yani annesigili dinliyor. O koz annemgile çok çektirdi abime de ama onlar kendilerinde suç bulmuyorlar tabi.Ve biz onlara gelin nasıl diye sormadığımız için onlar bize yazmıyor ve kocam ondan yazmıyor bana. Ama bu kadar mı beğinsiz olabilir onlar anlaşamadığı halde 2 sene denediler ama benim kocam diyemediki ya ben karımdan menunum bizi karıştırman.)

Şimdi bu olay olalı 5 veya 6 hafta oldu, beni kocam çok seviyordu ama ailesi ne derse onu yapıyor, baktım bu gerizekalı şimdiden discoya oraya buraya gidiyor işki içmeye geri döndü arkadaşlarıyla olunca. Bende biliyorum o zanetiyorki o beni ne zaman çağırırsa ben gidecem diye ama ben öyle birisini istemiyorum. O yüzden iyi bir mesaj attım ve hepsini her yerden engelledim. tek istediğim kapıma gelsin pişman olduğunu söylesin ama ben yine istemiyorum sadece suçunu kabul etmesi. Korkuyorum arkadaşlar benim bi sonraki evliliğim iyi mi olur ki kötü mü şaşdım kaldım.
Dinlemiyorsunuz ama yazıyoruz. Bir daha temas kurmayın, iletişim kurmayın. Herseyi avukatlarla konuşsunlar. Bitirin siz de artık. Duygusal boşluğa düşüp her gelen kişiyle evlilik hayali kurmayın. Önce kendinizi toplayın hayatınızı düzene koyun. Sonra zaten gerisi gelir

tek basınıza odada aclıktan köpük kusmak ?
ıs yerınızde nıye yemek yemedınız nıye odada esir kaldınız

kardesınızle gorumcenız arasında ne oldu bılmıyorum kardesınız aldattı mı dovdu mu ne oldu da bukadar bırden kınlendıler esınız sızden bıle ayrılmak ısteyecek kadar lutfen tam anlatın sebep neydı hos hıc bır sebep esınızın boyle muamelesını haklı cıkarmaz ama bukadar delırmıs olmalarını merak ettım sebep tam ne

senın kardesın benım kardesımı uzdu al bakalım bende senı uzuyorum dalımı kıranın agacını yerınden sokerım demıs aslında esınız, sızı uzerek kırarak yıkarak yapmıs ama aslında sızden cok aılenızı cezalandırmak ıstemıs cahılce bır hareket kısılıgı buymus buna yapacak bırsey yok

ama bundan sonrasında verdıgınız tepkılerınızde bana uzmandan destek almanız gerektıgı hıssıyatını verdı odada esır kalmak köpük kusmak falan hanı ıse de gıdıp gelıyorsunuz

ınsanlar 40 yıllık kocalarından ne sorunlarla bosanıyorlar neler cekıyorlarlar herkesın kendınce sorunu var kendınızı bukadar yıpratmayın bazen hayatda bazı seyler bızı sınar sızın de evlılıgınız sarsılmıs aslında sebep ne kardesınız ne gorumcenız ne kaynananız tum sebep esınız , dunya yıkılsa sızın elınızı bırakmamalıydı eger hersey guzel gıdıyorsa tabı.

hakkınızda hayırlısı buymus demek kı ayrılmak ısteyen kısıyı zaten sız ıstememelısınız bıtıyorsa bıtsın bu saatden sonra zaten eskısı gıbı asla olamazsınız bu saatden sonra zaten guvenmemelısınız takıp etmeyı de bırakın ayrılma kararı alınmıs ıster ıcer ısterse ne yaparsa yapar bırakın kendısını ne halı varsa gorsun ılerde yapacagınız evlılık ıcınde hele durun bısmıllah :KK70:ya bazı kısılere hayretim bile şaşırıyor ıyı cesaretlısınız nasıl sabırsızsınız enteresan

Güçlü durun. Zaafınızı belli ederseniz kaybedersiniz. Ne yapıyorsa yapsın. Arkanıza bakmayın. Kapınıza gelsede gelmesede bir önemi yok. Bir sonraki evliliği neden düşünüyorsunuz. Önce boşanın.

Çok karışık yazmışsın.
Siz evlenmemişsiniz ki iki aile arasında ticaret yapmış. "Al kızını alayım kızını" diye. Sizin taraf kızı geri verince, onlarda seni geri vermiş. Bu cahillerin üremesine vesile olmayacağın için mutlu ol. Kocanın da onlardan zerre farkı yok. Allah kurtarmış de yoluna bak.

Böyle sevgi olmaz. Seni sevse elinden tuttuğu gibi o kirli düşünceli insanların arasından çıkartır.

Bu evlilik zaten hic olmamış ki.. kayinvalideyle kayinpederinin bir dilinin ucundaymis. Seni istemeyeni sende isteme.

Ayrıca sen daha boşanmamışsın bile ama sonraki evliliği düşünmeye başlamışsın.

Back
X