0 yere, boş yere, boşanıyorum

berdel mi bu ? hayır yani diğer türlü nasıl oluyor anlayamıyorum. Üzgünüm kocanız sevse de aşkınızdan sürünse de kız kardeşinin evliliği bitmiş bir aileyle yüz göz olmak istemeyebilir ki takmadığına göre sevdiğinden de şüpheliyim. Bu iş başlamadan bunları düşünecektiniz , bittikten sonra değil.
 
Sevseydi ailesini dinlemezdi. Önce bi başanın da sonra öteki evlilii düşünün.
 
Kapına gelmeyecek, berdel usulu evlenmıs zaten sizinle muhtemelen aılesı istedi.
Simdı de vazgecmıs.
Aılesı yuzunden olsa ailesıne "sacmalamayin karımı asla bırakmam yoksa beni de kaybedersiniz" der sızı asla göndermezdi.

Kendinizi kandırmasanız mı acaba artık. Dava mı acsanız Bosanmak ıcın?

Kaldı ki arasa simdı gidecem saniyor demıssınız, arasa gideceksiniz zaten.
 

Valla kocanada buraya yazdığın gibi mesaj yazdıysan muhtemelen adam bişey anlamamistir. Bı benmiyim hiç bişey anlamayan bendemi var sorun acaba. Sadece daha boşanmadan ikinci evliliğini düşünen bir insan onu anladım.
 
Şöyle bi konu silsilesi mevcut, evliliğimi bitirdiler, kocamın ailesi evliliğimi bitirdi, evliliğim bitiriyorlar, kocam ailesi için beni atti, evliliğim evliliğim bitti bitiyor bitmek üzere bitirdiler
 
Siz evliliğinizi değil evliliği seviyorsunuz kanimca. Bir boşanin kimsenin olmadiği akraba evliliği yapmayin karakterli bir adam da buldunuz mu tadindan yenmez. Umarim sikintisiz boşanirsiniz
 
Sonra ki evliliginde kv i bekar bul kardesinle evlenir kayinpeder derdin kalmaz.
 
Daha ilkini boşamadan ikinciyi düşünüyorsanız oda sizi böyle sudan bir sebeple bırakır kutlamalara , partilere katılır ben diyim.
Bence tedavi olmalısınız. Çoğu yorumumda destek al. Uzman görüşürü al filan derim ama odamda esir kaldım, aç kaldım ,köpük kustum demeniz. İnsan kendine bunları nasıl yapar kesin hasta dedirtti bana.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…