- 28 Ağustos 2008
- 4.539
- 60
canım 1,5-2 yaş için hepsi bu. bir kısmını da küçük kızıma saklıyorum
Anladim hayatim..tamamdir o zaman..ozelden adresimi gonderdim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım 1,5-2 yaş için hepsi bu. bir kısmını da küçük kızıma saklıyorum
Ben yeni uye oldum bana cevap verdiginiz zamn uyaran bi alan yok mu blimiyorum bide ozelden nasil yaziliyo zahmt olmazsa anltrmisiniz1 2 yaslar satildimmi
Ben yeni uye oldum bana cevap verdiginiz zamn uyaran bi alan yok mu blimiyorum bide ozelden nasil yaziliyo zahmt olmazsa anltrmisiniz
Canim benim kargoma lcw penye yelegi ve 3.siradaki gri esofmani da eklermisin
Mrb hello kittyli eşohman takımı ile 2-4 yaş hm çizğili renkli hırka satıldı mı, açık pembe kışlık pileli etek ile kot şort satıldı mı acaba ? Ütünler bugün geldi hepsi çok güzel ama yeni ürünler eklemişsiniz...bunları da buldum. bakalım daha neler çıkacak
lcw penye yelek 2-3 yaş. 5 tl.
Eki Görüntüle 883075
watch me mor tayt 4 yaş. 5 tl.
Eki Görüntüle 883076
gri eşofman alt. 4 yaş. 5 tl.
Eki Görüntüle 883077
lcw mor eşofman alt.4-5 yaş. hiç giyilmedi. 8 tl.
Eki Görüntüle 883078
mor eşofman altı. 4 yaş 5 tl.
Eki Görüntüle 883079
C&A polar üst. 5 yaş ama kalıbı dar. 4 yaşa daha uygun. 10 tl.
Eki Görüntüle 883082
watch me gri eşofman altı. 4 yaş. 5 tl.
Eki Görüntüle 883084
4-5 yaş eşofman takım. hiç giyilmedi. 12 tl. kolunda ufak bir lekesi var.
Eki Görüntüle 883085 Eki Görüntüle 883086
C&A yaldızlı kokoş bir tayt. 4 yaş. 1 kez giyildi. 8 tl.
Eki Görüntüle 883087
bunlar kaç numara ?eğer 20-21 numara ise ayrıntılı birkaç foto ekleyebilirmisiniz?
fiyatı en son ne olur?
Eki Görüntüle 883317
Mrb hello kittyli eşohman takımı ile 2-4 yaş hm çizğili renkli hırka satıldı mı, açık pembe kışlık pileli etek ile kot şort satıldı mı acaba ? Ütünler bugün geldi hepsi çok güzel ama yeni ürünler eklemişsiniz...
MRB iyi satışlar kısmetse 1 yaşa kadar olan cicilerinize talibim hepsinin toplamı ne olur cevap verme nezaketinde bulunursanız sevinirim