Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci El0-6 ay erkek bebek yeni doğan tulum vb.ve 42 beden pijama ve lohusa takımları aranıyr
lohusa takımını 2. el düşünmekte bence çok haklısın çünkü çok da uzun süre giyilen bişiy değil hele de ben gibi tez canlı biri isen, evine gelirgelmez pijamaları çıkarıp şe giriştiysen :)
ben aslında lohusa takımı istememiştim giymeyeceğimi bilerekten ama kvalidem ısrar edince almıştık :) çok da güzeldi gelin gibi olmuştum :) ama bebeklerim küvözde kaldığı için onu giyinip süzülecek keyfim pek kalmamıştı velhasıl sayılı giyilmiştir cancağızım:)
beğenirsen güle güle kullan :)
ben 130 tl tye almıştım, şahinlerin kalitesini herkes bilir durup da onu anklatmıcam ama şunu belirtmeden de geçemiycem belinin lastikli olması beni müthiş rahat ettirmişti ameliyat sonrası hemen giydim bebekler sezeryandı gecelikde hiç sevmem o sebepten çok kullanışlı.. bi de sabahlığını hiç satmak istemesemde takımı bozamam sonuçta, müthiş şık :)
boyu da dizin biraz altında çok ideal :)