0.1 amh ile 5 ay içerisinde ili gebelik

Benim de aynı şekilde amh 0.11 ama adetlerim düzenli kısa sürüyo 9 aydır tedavideyim tedaviden sonra azalmaya başladı ama
9 aydir tüp bebege baslamak icin mi tedavi goruyorsun ? Simdi nasilsin ne durumdasin peki ?

Hayır bi denemem var. 2. Ye başlamıştım yumurtalar boş çıktı. Şimdi yine başlıcam
Son denemen olsun insallah ve saglikla guzellikle sonuçlansin dilerim
Nerede tedavi goruyorsun peki ?
Bende hayirlisi ile 2 ocakta baslayacagim ilk tedavime

Yorgunlugunu anliyorum baslamdan bile insanin gozu bir korkmuyor degil ama inanacagagiz, umud edecegiz ve basaracagiz..
Bahçeci hep duyuyorum okuyorum yorumlarlari (olumsuz) bende, doktor ve klinik arayisindayken cok baktim ama istanbul tüp bebekte Emre karatekelioğlu île baslamaya karar verdim insallah ugurlu gelir
Prp yaptirmistim maslak acibademde doktorum sahane bir insandi ama asiri yogun ve cok pahali geldi ô yüzden orayi biraktim

Prp pahalı bi şey mi ve işe yarıyor mu acaba? Yani tedaviden ne kadar önce yapılması gerekir?

Hayırlısı olsun canım Allah kucağımızi boş bırakmasın. Bı cümlen dikkatimi çekti. Yumurtlama dan sonra 5. Gün göğüs ağrısı yaznissiniz. benimde çatlama sonrası 5. Gün acı acı göğüs ucu sızlamasi oldu. Ara arada giriyor kendi kendine ellemwden hatta. Buna benzer bişey miydi. Çok erken biliyorum ama.siz yazınca bı untulanmadim değil

Teşekkür ederim amin hepimizin inşallah . Göğüs ucu sızlaması değilde genel regl olmaya yakın olur ya öyle bir ağrıydı. Göğüs ucu sızlaması ben de çok sonra oldu mesela. Bir de her an adet olacakmış hissi regl tarihimden ta 7 8 gün önce başladı . İlk kimyasaldada öyle olduğu için bende böyle belirti veriyor demekki herkes de bu farklı olabilir tabi

Aynen farklı oluyor canım psikolojik değildir İnşallah. 1.5 senedir bekliyorum yaş 40 oldu tedirginim biraz. Birde adete yakin hep olur belirti düşündüğüm için ama.bu ay daha yumurtlama yeni geçti aklımda bile değildi düşünmüyordum psikolojik olması için düşünmem lazım. Vardır herşey de bı hayır ne diyim Allah kucağımızi boş bırakmasın gönlümüze göre versin inşallah

Psikolojik mi değil mi onu en iyi siz anlarsınız tabii ki.. inşallah bir belirtidir ve hamiş olursunuz En kısa sürede kucağınızı doldursun rabbim

Psikolojik mi değil mi onu en iyi siz anlarsınız tabii ki.. inşallah bir belirtidir ve hamiş olursunuz En kısa sürede kucağınızı doldursun rabbim
Teşekkürler canım Allah a teslim ettim artık kendimi. 1.5 senedir takviye gıda folikasit vs herşeyi kullandım hatta kilo aldım onların yüzünden..2 aydır folik aşırı bıraktım. Hamile olursam devam edeceğim. Çünkü 1.5 senedir folik asit de zaararli. 3 ay yeterli ama ha oldu ha olacak derken çok kullandım

Evet endişenizi çok iyi anlıyorum dediğiniz gibi elinizden geleni yaptıktan sonra hayırlısını dileyin. Bizim için en hayırlısını o bilir buna inanın canı gönülden ama dualarım sizinle Allah gönlünüzdekileri en hayırlısı kılsın nasip etsin

Sağol canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin

Canim hormon deferlerim nasil baka bilirmisin

Eklentiler

• Screenshot_2024-01-12-19-08-54-516_com.miui.gallery.jpg
    77,1 KB · Görüntüleme: 86
Amh değerinin genel geçerliliği yok ki.

Geçerliliği olan kişilerde diğer hormonlar da fsh, lh, e2, prolaktin de sorunlu.

Zaten hepsinin sorunlu oldugu vücutta doğal olarak amh de sorunlu olacak.

Allah bu tarz doktorları nasil biliyorsa öyle yapsın.
Evet maalesef bir kısmı ticaret olarak görüp tüp bebek yaptır çocugun olmaz deyip insanlara hayatı ziyan ediyorlar ki bana amh değerim 1 olduğu halde bunu yaptılar.

Merhaba adınıza çok mutlu oldum Rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmayı benim de Amh 0.89 çörek otunu afetliyken yiyebiliyor muyuz acaba ?

Benim de amh 0,09 bekarım ne önerırsınız değerleri yükseltmek için doktor hiç bsy vermedi sadece kırışıklık ve kemik erimesı olmasın diye ilaç verdi onuda kullanmalı mıyım Bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…