9 yumurta ile gebe kalınır mı

elmalar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2021
222
46
48
32
Arkadaşlar merhaba. 33 yaşıma giriyorum bebek düşünüyorum. 4 kere denedik bir kere çift çizgi gördüm sonra kayboldu belki test bozuktu belki kimyasaldı. Amh 0.64 çıkıyor ama sağda 5 solda 4 toplam 9 yumurtal var. Tüm değerlerim çok iyi eşimin sperm değerleri çok iyi hsg çektirdim tüm tüplerim açık. Yaşımı çok dert ediyorum geç mi kaldım olmaz mı amh düşük diye moralim sıfır doktorum hamile kalacak yumurtaya sahipsin dedi ama bilemedim.

Eklentiler

• e4aac1d6-570d-446d-b14c-a29f8edd94d3.webp
    e4aac1d6-570d-446d-b14c-a29f8edd94d3.webp
    57,6 KB · Görüntüleme: 17
  • 1880f78a-d7d0-49dc-a510-8a678a641420.webp
    1880f78a-d7d0-49dc-a510-8a678a641420.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 16
Yaşınız genç hala yumurtanız da gayet güzel ama stres en büyük engel

Bu testler ne zaman ait?
İlk denediğimizde, 3 ay önce bir testte pozitifi gördüm. Hemen farklı bir markadan da yaptım onda çıkmadı. Test bozuk mu değil mi bilemedim. 4 gün sonra kan verdim kanda çıkmadı. Hepsi adet gecikmesi olmadan yaşandı

İlk denediğimizde, 3 ay önce bir testte pozitifi gördüm. Hemen farklı bir markadan da yaptım onda çıkmadı. Test bozuk mu değil mi bilemedim. 4 gün sonra kan verdim kanda çıkmadı. Hepsi adet gecikmesi olmadan yaşandı
4 aydır mı deniyorsunuz? Eğer öyleyse şimdiden strese girmeyin derim. Kafanızda bu düşünceyi atın eninde sonunda çocuğunuz olur bu stresleri boşuna çekmeyin erkenden

4 aydır mı deniyorsunuz? Eğer öyleyse şimdiden strese girmeyin derim. Kafanızda bu düşünceyi atın eninde sonunda çocuğunuz olur bu stresleri boşuna çekmeyin erkenden
Amh düşük yumurta sayım 9-10 arası. Biraz kendime kızıyorum hiç çocuk istemezken birden analık yüklendi yaşım 33. Geç kalmışlık hissini atamıyorum. Eşimin sperm sonuçları için doktor boğa gibisiniz dedi, e bende de sorun yok amh düşük ama yumurtam var neden olmuyor diye kafama takıyorum çok

Amh düşük yumurta sayım 9-10 arası. Biraz kendime kızıyorum hiç çocuk istemezken birden analık yüklendi yaşım 33. Geç kalmışlık hissini atamıyorum. Eşimin sperm sonuçları için doktor boğa gibisiniz dedi, e bende de sorun yok amh düşük ama yumurtam var neden olmuyor diye kafama takıyorum çok
Kafana takarsan döngüye girersin. Vücut stresliyken gebelik oluşmaz. Bu hep böyledir dikkat edersen. İstemeyen kişi en küçük dikkatsizlikte gebe kalır. Olsun diye stres yapan da zor gebe kalır. Ben 2 senedir deniyorum olmuyor mesela. Artık saldım

Kafana takarsan döngüye girersin. Vücut stresliyken gebelik oluşmaz. Bu hep böyledir dikkat edersen. İstemeyen kişi en küçük dikkatsizlikte gebe kalır. Olsun diye stres yapan da zor gebe kalır. Ben 2 senedir deniyorum olmuyor mesela. Artık saldım
Peki bir sorununuz var mı?

Sizce bu test bozuk muydu

Eklentiler

• 649f23d7-9dd2-454c-b38d-65b6e012cd45.webp
    649f23d7-9dd2-454c-b38d-65b6e012cd45.webp
    18 KB · Görüntüleme: 10
Yumurta sayınız gayet yeterli 👍🏻 kalitenizi arttırın prowomen kullanmıştım ben faydalı

Back
X