bende sadece deprem hissi yaratmıştı oda günde 2 tane kullanmaya başlayıncaMerhaba arkadaslar bende zyban tablete basladımç Bugun 6. gunum sıgara ıcıyorum halaa. Ole bulantı fılan olmadı.
Acaba ılerıkı gunlerde mı olucak.Sadece sıgarada acılık var ve grıp olcakmıs gıbı halsızlık var.
Zyban ılacııcenler kacıncı gunde neler oldu acaba.Ay ben bırakamıcakmıyım aceepp
bana nöroloji uzmanı wellbutrin adlı ilacı depresyon için verdi.ssk yani devlet de karşılıyor. ben 3. kutuya başladım.ama düzenli içtiğimi söyleyemem.
ama kilo verdirdiği de bir gerçek.fena halde iştah kapattırıyuor.ben ilk ay 5 kilo vermiştim.
rezzan784 cım ilaçsız bir değişim var ama tam emin olamıyorum sırf ilacı bıraktığım için mi diye...
aşırı bir yeme isteği oldu 2 kilo aldım bu evrede sabah sporumu yapmak istemiyorum diyete başladım onu bıraktım hatta 2 gün neredeyse aralıksız uyudum. akabinde grip oldum eğer grip olmasaydım tüm suçu ilaça bağlayacaktım ama şuan bir şey diyemiyorum
sigara isteğine gelince canım hala daha istemiyor kriz falan gelmiyor bakalım 1 hafta daha geçsin iyileşeyim hastayım diyemi böyleyim ortaya çıkınca yazarım
merhaba sn.rezzan784. pekii siz bu ilaclari almaya gidince ucret odicekmisiniz veya o anda odediniz mi acaba.
birde 20 sinde gidince bu welbutrin xl ilacindan bahsedermisiniz bakalim ne dicekler.:44: bende randevu alabilirsem o gitmek isitiyorum ama bebege bakcak biri lazim .
sorularima cevap verdiginiz icin tesekkur ederim
sigarasiz iyi gunler
ben wellbutrin kullanıyorum.171 i aradım.randevu verdiler dr a gittim.doktor 140 milyonluk champix i anlattı.nörolojiye yazdırırsanız ücretsiz welbutrin allırsınız dedi. welbutrini anlatmadı bile.bende 30 milyon verip welbutrin aldım.hani alkol alınca insana bi cesaret geliyo yaa welbutrin içincede sigarayı bırakmak için cesaret geliyo.günde 1 adet.bide sigarayı bıraktıktan sonra kilo alırım diye bitkisel zayıflama ilacı aldım.bakalım yarın bırakıyorum sigarayı....
ben wellbutrini libido düşüklüğü ve dıkkat eksıklıgı,yorgunluk hissi için kullananları da duymustum aynı zamanda, boyle bır etkısını gordunuzmu
ben wellbutrin kullanıyorum.171 i aradım.randevu verdiler dr a gittim.doktor 140 milyonluk champix i anlattı.nörolojiye yazdırırsanız ücretsiz welbutrin allırsınız dedi. welbutrini anlatmadı bile.bende 30 milyon verip welbutrin aldım.hani alkol alınca insana bi cesaret geliyo yaa welbutrin içincede sigarayı bırakmak için cesaret geliyo.günde 1 adet.bide sigarayı bıraktıktan sonra kilo alırım diye bitkisel zayıflama ilacı aldım.bakalım yarın bırakıyorum sigarayı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?