wellbutrin 150 kullanıyorum.ilk 3 gün 1 adet, 4üncü günden sonra 2şer adet almak gerekiyor bildiğiniz gibi.ben sadece 1 kez günde 2 hap aldım, kendimi çok kötü hissettim, tek hapla devam ettim.çarpıntı, dikkat dağınıklığı,az uyuma belirtileri bende de mevcut.bazı arkadaşların iştahı kapanmış, benimse yemekten 2 saat sonra midem kazınıyor hiç yememişim gibi.umarım uzun vadede kilo artışıyla sonuçlanmaz.4.günün akşamı kestim sigarayı.öyle tiksinip falan kesmedim, sigaranın tadı değişmemişti daha, sadece ben bu mereti bırakmak istiyosam neden 2.haftayı bekleyeyim ki, neden birkaç gün fazladan zehirleneyim ki diyip kestim.
buraya yazmama asıl neden olan yanetki, 9 gün geçmesine rağmen regl olmamış olmam.bu konuda hiçbirşey bulamadım bizim sitelerde, yabancı sitelerde ise çok fazla buldum bu şikayeti.bilemiyorum, bizim kültürümüzde ayıp diye paylaşılmıyor belki.
şahsi fikrim: ağır bir ilaç.yarım dozla bile beni sarstı.sigara konusundaki etkisi tartışılmaz.champix de kullanmıştım daha önce, ben geri başlamış olsam da sigarayı bıraktırdığını gördüm.kıyaslarsam wellbutrin (veya zyban) sigara bıraktırmada daha etkili champixden, ancak yanetkisi de daha fazla.
bu arada sigarayı hangi ilaç ya da yöntemle bırakırsanız bırakın, Allen Car'ın 'sigarayı bırakmanın kolay yolu' kitabını mutlaka okumanızı öneririm.sevgiler.