• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zyban veya Wellbutrin xl Kullanan Var mı?

Merhaba arkadaslar bende zyban tablete basladımç Bugun 6. gunum sıgara ıcıyorum halaa. Ole bulantı fılan olmadı.

Acaba ılerıkı gunlerde mı olucak.Sadece sıgarada acılık var ve grıp olcakmıs gıbı halsızlık var.

Zyban ılacııcenler kacıncı gunde neler oldu acaba.Ay ben bırakamıcakmıyım aceepp:59: :71:

Merhaba arkadaslar bende zyban tablete basladımç Bugun 6. gunum sıgara ıcıyorum halaa. Ole bulantı fılan olmadı.

Acaba ılerıkı gunlerde mı olucak.Sadece sıgarada acılık var ve grıp olcakmıs gıbı halsızlık var.

Zyban ılacııcenler kacıncı gunde neler oldu acaba.Ay ben bırakamıcakmıyım aceepp:59: :71:
bende sadece deprem hissi yaratmıştı oda günde 2 tane kullanmaya başlayınca
sonrasında oda kayboldu
3. ayım yarın bitiyor
hem ilaçsız hem sigarasız bir döneme başlayacağım
bakalım şimdi ne olacak:27:

Canavar nasıl oldun merak ettim? İlaçsız bir değişiklik var mı?

bana nöroloji uzmanı wellbutrin adlı ilacı depresyon için verdi.ssk yani devlet de karşılıyor. ben 3. kutuya başladım.ama düzenli içtiğimi söyleyemem.
ama kilo verdirdiği de bir gerçek.fena halde iştah kapattırıyuor.ben ilk ay 5 kilo vermiştim.

Merak ettim acaba ilaç bir işe yaradı mı? Bana da verdi de dr. yanetki falan kötü bir durum yaşadınız mı? Birde sigarayı bırakabildiniz mi? Çok soru oldu kusura bakmayın.

merhaba arkadaşlar bende bu ilacı kullanıyorum bugün 6. günüm yarını sigarayı bırakma günüm seçtim bakalım nolcak bende merak ediyorum ilacın bende çok büyük yan etkisi olmadı uykusuzluk ve baş dönmesi var

WELLBUTRİN KULLANAN ARKADAŞLAR. YAŞADIKLARINIZI " sigarayı bırakmak için wellbutrin xl 150 mg bu hapı kullanan arkadaş varmı " ADLI FORUMA YAZARSANIZ ÇOK SEVİNİRİZ.... ÇÜNKÜ BURADAKİ ARKADAŞLARIMIZ CHAMPİX VE ZYBANLA RAHATLIKLA BIRAKMIŞLAR ONLARI TEBRİK EDİYORUZ. FAKAT BİZLER MADUR OLDUK... LÜTFEN WELLBUTRİN KULLANANLAR YARDIMCI OLSUN... SEVGİLER....

rezzan784 cım ilaçsız bir değişim var ama tam emin olamıyorum sırf ilacı bıraktığım için mi diye...
aşırı bir yeme isteği oldu 2 kilo aldım bu evrede sabah sporumu yapmak istemiyorum diyete başladım onu bıraktım hatta 2 gün neredeyse aralıksız uyudum. akabinde grip oldum eğer grip olmasaydım tüm suçu ilaça bağlayacaktım ama şuan bir şey diyemiyorum
sigara isteğine gelince canım hala daha istemiyor kriz falan gelmiyor bakalım 1 hafta daha geçsin iyileşeyim hastayım diyemi böyleyim ortaya çıkınca yazarım

zybanın şimdiye kadar bariz bir etkisini görmedim ama dün öğlen saatleri aşırı bir kaşınma oldu tüm gün sürdü gece zor uyudum kollarım aşırı şişmişti parmaklarım sabah uyandığımda gözlerim yüzüm heryerim hem şiş hemde kızarıktı araştırdım zybanın böyle bir yan etkisi varmış acile gittim iğne yaptılar ve ilaç yazdılar daha iyiceyim dünden beri ilacı bıraktım sigarayı 3 gündür içmiyorum kendi irademle bırakmaya devam etcem :41: şimdiye kadar yan etkisini görmedim ilaç birden böyle bir etki gösterince açıkcası korktum :26:

rezzan784 cım ilaçsız bir değişim var ama tam emin olamıyorum sırf ilacı bıraktığım için mi diye...
aşırı bir yeme isteği oldu 2 kilo aldım bu evrede sabah sporumu yapmak istemiyorum diyete başladım onu bıraktım hatta 2 gün neredeyse aralıksız uyudum. akabinde grip oldum eğer grip olmasaydım tüm suçu ilaça bağlayacaktım ama şuan bir şey diyemiyorum
sigara isteğine gelince canım hala daha istemiyor kriz falan gelmiyor bakalım 1 hafta daha geçsin iyileşeyim hastayım diyemi böyleyim ortaya çıkınca yazarım

Saol cvp için cnm. Benimde 21 gün oldu. Başka ilaç kullanıyordum ben. Onu günde 1e düşürdüm. Akşamkini içmiyorum. Çok uyku yapıyo bende. Hem akşam uyuyoruz sigara krizi falan olmaz diye bıraktım. Zaten 21 gün oldu öyle kriz falan gelmiyor. Arada cnm istiyor ama sırf mereti seviyordum zehir sevilirmi demeyin napayım seviyordum. Alıştım onsuzluğa artık. Bende de başlarda çok iştah olmuştu.:56:
2 kilo aldım. Şimdi rejime başladım zaten kilo vardı. Biraz daha devam edersem öyle sonu çoook kötüü olurdu ya.:50:

ben wellbutrini libido düşüklüğü ve dıkkat eksıklıgı,yorgunluk hissi için kullananları da duymustum aynı zamanda, boyle bır etkısını gordunuzmu

merhaba sn.rezzan784. pekii siz bu ilaclari almaya gidince ucret odicekmisiniz veya o anda odediniz mi acaba.
birde 20 sinde gidince bu welbutrin xl ilacindan bahsedermisiniz bakalim ne dicekler.:44: bende randevu alabilirsem o gitmek isitiyorum ama bebege bakcak biri lazim .
sorularima cevap verdiginiz icin tesekkur ederim

sigarasiz iyi gunler:71:

ben wellbutrin kullanıyorum.171 i aradım.randevu verdiler dr a gittim.doktor 140 milyonluk champix i anlattı.nörolojiye yazdırırsanız ücretsiz welbutrin allırsınız dedi. welbutrini anlatmadı bile.bende 30 milyon verip welbutrin aldım.hani alkol alınca insana bi cesaret geliyo yaa welbutrin içincede sigarayı bırakmak için cesaret geliyo.günde 1 adet.bide sigarayı bıraktıktan sonra kilo alırım diye bitkisel zayıflama ilacı aldım.bakalım yarın bırakıyorum sigarayı....

ben wellbutrin kullanıyorum.171 i aradım.randevu verdiler dr a gittim.doktor 140 milyonluk champix i anlattı.nörolojiye yazdırırsanız ücretsiz welbutrin allırsınız dedi. welbutrini anlatmadı bile.bende 30 milyon verip welbutrin aldım.hani alkol alınca insana bi cesaret geliyo yaa welbutrin içincede sigarayı bırakmak için cesaret geliyo.günde 1 adet.bide sigarayı bıraktıktan sonra kilo alırım diye bitkisel zayıflama ilacı aldım.bakalım yarın bırakıyorum sigarayı....

yani dr a gittiğinde pahalı ilacı öneriyo belliki prim alıyo bence dra gitmene gerek yok eczaneden welbutrin alabilirsin

Kızlar bende zyban a başladım bugün.Kardeşimle beraber perşembe günü sigara bırakma polikiniğine gittik.İkimizide zyban verdiler.O cuma günü başladı.Ama ben antidepresan kullandığım için dr umla görüşmem gerekdi.Dün görüşdüm,aldığım ilacın dozunu ayarladı.Bugünde zybana başladım:18:

Huzursuzluğumu artırdığı için bugün zyban almadım sanırım dr la görüşmem gerekecek:19:

bugün tanıştım zyban la. öyle ilk günden büyük bi etki beklemiyodum tabi ama sigarayı içerken sanki daha hafif bi sigara içiyormuş gibiyim. birde kafamın içi kazan gibi ....

Son düzenleme:
sigara bırakma merkezine gittim wellbutrin xl 300 mg verdiler inanılır gibi değil.ilacı içtikten 1 saat kadar sonra sigara içme arzum gitti.cuma-cmt-pazar günleri 6 paket sigara içen biri olarak ilacı aldığım zaman 10 tek sigara içtim :) hiç zorlanmadan 5 günde(zaten içmek bile istemiyorsun) bıraktım.detay isteyen olursa mail atsın.tesekkürler

ben wellbutrini libido düşüklüğü ve dıkkat eksıklıgı,yorgunluk hissi için kullananları da duymustum aynı zamanda, boyle bır etkısını gordunuzmu

Ewet ben şahsen kullanıp ilk gün etkisini gördüm.aynen sigarayı bırakmak isteyene %100 yardımcı olmakta.diğer reklam kokan ürünleri boşverin.gidin devlete sigarayı bırakacam diye.alın ilacınızı bakın keyfinize siz bile saşacaksınız nasıl içmeyip bıraktığınıza.
ilk 5 gün uykusuzluk yapabilir.Unutmayın her ilacın yan etkisi vardır:)

ben de welbutrin kullanıyorum cuma 14ncü günüm olacak ve inşallah cumartesi gününden itibaren sigarasız hayata başlayacağım niye sizi alıntı yaptım iyi araştırsanıza bitkisel ilaçlar kullanmamanız gerekiyor bu ilaçlarla diye biliyorum ben ..
zyban aldım pazar günü ilk içmiş olacağım aynı içerik olsa da sanki zyban daha iyi olacakmış gibi hissediyorum sigara bağımlısı 20 yıllık içici olan ben bu geçen günlerde sigaradan tad almadım iğrenç bi tadı var ama inatla içtim içiyorum en fazla 2 saat dayanıyorum 2 saat sonunda yakıyorum iğrene iğrene sanki gripken içiyomuşum gibi bir tadla içiyorum mucize bekliyorum sanki 15nci gün de bi mucize olacak ve ben 20 yıllık illetten kurtulmuş olacağım inşallah

merhaba,
ben de 6 aydır bu ilacı kullanıyorum. 150mg olarak.bana dr antidepresan olarak verdi.bu geçen zaman içinde felaket bel ve karın ağrısı çektim .gitmediğim dr da kalmadı.tüm tahlillerim de temiz çıkıyor.bir sürü de muayene ücreti ödedim.ama sebep bulamıyorlar.sonra bu wellbutrin aklıma geldi.acaba onun yan etkileri olabilir mi diye.siz de de bu belirtiler oldu mu yada bir bilginiz var mı diye sormak istedim.

ayrıca şunu da belirtiyim.ilacı ilk kullanmaya başladığımda bana da sigarayı tiksindirtmişti ve azaltmıştım da.
ayrıca iştahımı da kesti. bir ayda 5 kilo verdim.
ama 6 ay oldu bu ilacı içmem ve iştahım normale döndü.sigaradan da hiç tiksinti duymuyorum. içmemi de etkilemiyor nedense.anladığım kadarı ile bu etkisi geçici...siz de nasıl?

Back