Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Zorla istifa yazdırmak istiyor
- Konu Sahibi Zarm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.456
- 298
- 20 Ağustos 2015
- 6.490
- 15.604
- 248
- 27 Aralık 2013
- 1.004
- 1.560
- 333
- 34
Milli eğitim'e kayitliyim sözleşmem okulla. Yeni patronla görüştüm biz anlaştık tazminat isteyen benimle çalışamaz dedi.İki kere sözleşme yaptığınız için belirli süreli iş sözleşmesi oldu belirsiz süreli iş sözleşmesi bu sizin lehinize.
Sözleşmeyi imzalarken neresi için imzaladınız? Okul için mi? Yani oteli de kapsıyor muydu?
İstifa ederseniz hiçbir şekilde tazminatınızı alamazsınız.
Alt işverendi sanırım şirket ve yeni okulla anlaşamadılar bu durumda iş akdi sona erer ama tazminat vermesi lazım.
Bence yeni okul yönetimiyle konuşup işe devam etmek istediğinizi söyleyin belki kabul ederler.
Ya da 170 sanırım arayıp bilgi alacaksınız
- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Sözleşme okullaysa okul yönetimiyle konuşun derim onlar size çık demedikleri sürece çalışabilirsiniz benceMilli eğitim'e kayitliyim sözleşmem okulla. Yeni patronla görüştüm biz anlaştık tazminat isteyen benimle çalışamaz dedi.
- 31 Ocak 2019
- 704
- 861
- 53
- 32
Amaç sizi istifa ettirip tazminat almamızı engellemek. Sonrasında ise alırlar mı bilemiyorum ama tazminattan parçayı kurtarmak için böyle bir oyun cevirmisler. Gerekli yerlere dilekçe yazıp hakkınızı arayabilirsiniz. Hatta bunu patronunuza da söyleyip sizde ona gözdağı verin. Bu tarZ kişiler dilekceden kanundan çok korkarlar
- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.496
- 63
- 40
Düşündüm.Kaç otel kaç iş hanı kaç ev olduğu belli değil adamda ama öğlen simit yer o derece
İş yerinde rahat bırakmıyolar her dakika baskı süren yok düşün çabuk başka lafları yok
Kabul etmiyorum. Çok istemiyorsanız verin haklarımı gideyim de bu kadar basit.
Yeni patronda iş garantisi yoksa ben en azından garanti olan yeri tercih ederdim .çok anlamam bu konulardan ama yeni patron seni başka yerde de çalıştırabilir ve orayı da sevmeyebilirsin böylece seni istifaya zorlar yada otomatikmen deneme süreci olumsuz der .kısaca hangisi iş bakimindan daha garantiyse onu tercih etmen daha mantıklı gibiBun
İki ay sözleşme yok yeni iş yerinde. Deneme süreci sözde. Bu yeni patron zaten servis rehberi çalıştırmakta yana değil ama sizi alıyorum ise diyor. Hiç bir garanti vermiyor iki ay güzergahlari benden öğrenip sonra da deneme sürecinde sizden memnun kalmadik deyip işten de atabilirler inanılmaz ucu açık bir konu.
- 26 Nisan 2008
- 21.007
- 7.617
- 773
- 39
yalnız konu 3 sene öncesinin :)Yeni patronda iş garantisi yoksa ben en azından garanti olan yeri tercih ederdim .çok anlamam bu konulardan ama yeni patron seni başka yerde de çalıştırabilir ve orayı da sevmeyebilirsin böylece seni istifaya zorlar yada otomatikmen deneme süreci olumsuz der .kısaca hangisi iş bakimindan daha garantiyse onu tercih etmen daha mantıklı gibi
Allah bilir neler yaşadı bu süreçte
Ben tarihe bakmadım niye eski konular önüme cikiyor kim hortlatiyor bunları :)yalnız konu 3 sene öncesinin :)
Allah bilir neler yaşadı bu süreçte
- 25 Mart 2022
- 392
- 892
- 33
Bunu sen hortlattın bacım sankiBen tarihe bakmadım niye eski konular önüme cikiyor kim hortlatiyor bunları :)
Bunu sen hortlattın bacım sanki
Önüme çıktı ama öyle olmuş :)Bunu sen hortlattın bacım sanki