- 7 Mayıs 2012
- 658
- 623
- 53
- Konu Sahibi armenizmir
-
Bundan ben de şikayetçiyim. Bir anne için kendi çocuğundan daha önemli bir şey yoktur ama beni de aynı duyguya dahil etmek istemeleri hakikaten can sıkıcı. Bir de birbirilerinin organizasyonlarını görüp ben daha büyüğünü daha gösterişlisini yapmalıyım diye yarış halindeler. Kadın Ekim'de çocuğunun doğumgününü kutladı hala Facebook'ta o günün fotolarını paylaşıyor. Bana kızabilirsiniz fakat yüzünüze gülüp çocuğunuza ve doğumgünü partilerinize övgüler düzen birçok insan inanın arkanızdan bir ton laf ediyor haberiniz olsun. Yine de siz bilirsiniz.
Keşke bu insanlar sizleri kırmamak için gösterdikleri çabanın tarafınızdan ikiyüzlülük olarak algılandığını bilseler. En azından sizi kırmamak adına zahmete girmezler.karakter meselesi, ikiyüzlülük de yeri gelince bir meziyet oluyo
Keşke bu insanlar sizleri kırmamak için gösterdikleri çabanın tarafınızdan ikiyüzlülük olarak algılandığını bilseler. En azından sizi kırmamak adına zahmete girmezler.
Eğer sizin etrafınızdaki herkes sizin dediğiniz gibiyse neden bu kadar sinir yaptınız ki?benim oğlumun partisi çok güzeldi kimse ne zoraki geldi ne zoraki bişey yaptı zaten kimseden bir talebim olmadı yedi içti gecenin bir körü de gittiler
Eğer sizin etrafınızdaki herkes sizin dediğiniz gibiyse neden bu kadar sinir yaptınız ki?
Herhangi bir imada bulunmadım rahat olun.gelen tepkiler yüzünden ısrarla eziyet kelimesi kullanıldığı için sinir yaptım yoksa yalan söylemiyorum yani ima ettiğin gibi
Herhangi bir imada bulunmadım rahat olun.
Baby shower aslen saçma değildir ,hatta bu kültüre sahip ablalar doğum öncesi ziyaretini yapar, hediyelerini verir, sonra doğum olur olmaz eve damlayıp, bebek di sütdü uğraşan saçı başı dağılmış lohusayı rahat bırakır ki, bence şiddetle bize de lazım gelen bir uygulamadır.Ya bebegin dogum gunu partisi degil de baby shower var bana sacma gelenyoksa isteyen istedigi gibi kutlar yani karisilmaz da
buraya açılan bi konu aklıma getirdi de şu konuyu prenses kızları prens oğluşları olan annelere bi itiraf edeyim dedim.şu günlerde bi doğum günü furyasıdır almış gidiyo. Herkes çocuğuna birbirinden ihtişamlı doğum günü yapma derdinde.eminim bir çoğunuz o abartılı masaları afişleri tülleri ne biliiim bin türlü pasta kek fotolarını görmüş hatta canlı şahit olmuşsunuzdur. Çocuk en azından bi 5 yaşına gelse anlarım hani anılarında yer etsin iyi vakit geçirmiştim desin arkadaşları da olur o yaşta oynarlar falan da çocuk 1 yaşındayken başlıo bu düğün tadında doğum günleri. Ve dıdısının dıdısına kadar çağırılıyor. Misal en son amcamın torunununkine çağırıldım. Yahu bana ne hani teyzesi falan olsam belki sevinirim büyüyo falan die de amcamın torunu 1 yaşını hatırlayacak mı?ya da neden bi ev dolusu eşek kadar insanlar bi çocuğu eğlemeye çalışalım bütün gece. Çok komik. Daha da komiği insanlar özellikle de bizim milletimiz sanıyor ki çocuğu olunca bütün sülalenin aklı fikri onda misal whatsapp ım çocuk fotolarıyla dolu herkes bak ne güzel güldü bak ne güzel uyandı falan die foto çekip çekip atıo. Şunu itiraf edeyim ki sevgili taze anneler biz o fotolara ayy canım yerim falan yazıoruz ya o kadar da değil . Yani çok çocuk sevenleri tenzih ediorum da biz sizin gördüğünüzü görmüyoruz o fotolarda. Ve doğum gününe çağırmadığınız size kırılmaz merak etmeyin. Çocuğunuza illa doğum günü yapacaksanız da akranlarıyla olsun.
Ya ne yapacaklarsa abartisiz yapsa su insanlar sorun kalmayacak zaten dogmamis bebege bile onca partiler yapanlar dozunda birakmiyorlar ki birseyi insanin hosuna gitsinBaby shower aslen saçma değildir ,hatta bu kültüre sahip ablalar doğum öncesi ziyaretini yapar, hediyelerini verir, sonra doğum olur olmaz eve damlayıp, bebek di sütdü uğraşan saçı başı dağılmış lohusayı rahat bırakır ki, bence şiddetle bize de lazım gelen bir uygulamadır.
. Ama şu zamane sonradan görmelerinin baby shower adı altında yaptığı partiler değil saçmalık, kepazeliğin önde gidenidir.
İnsanın içinden "o ne len! Salak mısın?
sen hazırlık yapmıycaksın yada en fazla bir kek yapıcan. Geri kalanın akraban, sevenlerin falan yapıp, üstüne bebek için hediyelerini getirip doğum öncesi seni prensesler gibi hissettirip sana Moral verecekler" diyesim geliyor.
Neyse uyandırmayalım....
Bak dedikodu yapacak konu çıktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?