- 16 Haziran 2012
- 2.587
- 3.447
- 198
- Konu Sahibi armenizmir
İçinde yaş pasta olan hiçbir etkinlik beni rahatsız etmez.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hıncı sen yapmışsın benimki etkiye tepki, içimden gelmeden şunu dedim mesela geçen ay anneme, ısrarla saçım güzel olmuş mu dedi, He anne olmuş dedim, ama o sordu, sana ısrarla hadi resme yorum yap diyen anne baba var mı, varsa zaten sıkıntılıdır onlar
Watsapp profil resmine yorum yapmaktan bahsetmiyor arkadaş. watsapp'da kendisine resim yolluyormuş akrabaları onlara cevap atmaktan bahsediyor. Yani senin kuzenin bebesinin fotosunu sana yollasa cevap verirsin illaki oda genelde çok tatlı maaşAllah vs olur. Gudubet, çirkin, ne ne biçim çocuk demezsin hoş.
Yazdıklarına gelince bir noktada katılıyorum. Ben de deliler gibi masraflar yapılarak, çılgınlar gibi fotolar çekinilerek sosyal medyaya koyulan d.günü fotolarını hiç sevmiyorum. Sadece d.günü de değil herşeylerini görgüsüz gibi paylaşanlar cidden çıldırtıyor. Yani o fotoların amacı hava atmak başka da bişey değil ve millete hava atmak için d.günü kutlayanlar var. Ben kızımın ilk yaşını sevdiklerimle küçük bir seremoniyle kutladım ve tek resim bile atmadım. Durumu olan var olmayan var, çocuğu olan var olamayan var, ne gerek var bu kadar göze göze sokmaya. Mütevazi şeylerin paylaşımına karşı değilimde şatafatın dinimizde bile yeri yok.
niye eziyet çeksinler kiİşte parti tadında dediğin o şeyde bi sen eğlendin. Diğer herkes seni sevdiğinden kırılma diye gelip eziyet çekti.
benim kızımın bütün hazırlığını eşim ve bir arkadaşı yaptılar (süsleme vs) çok yoruldular ama bir o kadar eğlendiler aynı şekilde yeme içme benden, görümcemden, annemden, bakıcımızdan oldu valla hiçbirimiz de offf demedik hatta ben yapmayın dediğim halde görümcem sağolsun şeker hamurundan kalpli kurabiyeler yapmış bi de onları koyacak bir saksı gibi bişe almış eniştem de onu süslemiş ve bunları eğlenerek isteyerek yaptıkları o kadar belliydi ki Allah onlardan razı olsun hiçbirimize de eziyet yorgunluk vs gibi gelmedi ki o günün sonunda ayaklarımın ağrısından ölüyordum ama o bile hoşuma gitmişti valla :):):)uğraşlacak birsey yokki pasta magnet afiş vs siparis veriyorsun yapılıyor, evde yapılacaklar zaten eli çabuk olana leblebi çekirdek
benim kızımın bütün hazırlığını eşim ve bir arkadaşı yaptılar (süsleme vs) çok yoruldular ama bir o kadar eğlendiler aynı şekilde yeme içme benden, görümcemden, annemden, bakıcımızdan oldu valla hiçbirimiz de offf demedik hatta ben yapmayın dediğim halde görümcem sağolsun şeker hamurundan kalpli kurabiyeler yapmış bi de onları koyacak bir saksı gibi bişe almış eniştem de onu süslemiş ve bunları eğlenerek isteyerek yaptıkları o kadar belliydi ki Allah onlardan razı olsun hiçbirimize de eziyet yorgunluk vs gibi gelmedi ki o günün sonunda ayaklarımın ağrısından ölüyordum ama o bile hoşuma gitmişti valla :):):)
Baby shower işini ilk burda duydum hamile grubumda, eşime dedim bil bakalım baby shower ne diye, duş jelimi dedi :)))
Bende ilk yazlıkta komşumuzdan duymuştum, ben bebe şampuanı kullanmıyorum saçım boyalı sertleştiriyor demiştim oda anladım canım neyse boşver demedim say demişti sonradan öğrendim ne anlama geldiğini, hala aklıma geldikçe gülüyorum saflığımaBaby shower işini ilk burda duydum hamile grubumda, eşime dedim bil bakalım baby shower ne diye, duş jelimi dedi :)))
valla ben kimseye yaranmak için o işe girmem ancak gerçekten sevdiğim istediğim için birilerine kurabiye tatlı vs hazırlarım ki o kızın da bi kurabiyeyle sizi tavlayamayacağının bilincinde olduğuna eminim :)kardeşimin kız arkadaşı şeker hamurundan kurabiye popcake falan yapmıştı, şimdi ona da belki size yaranmak için diyenler çıkar :)
yakın bir arkadaşım benim magnetlerime alternatif magnetler hazırladı, annem teyzelerim kayinvalidem hepimiz eğlendik 2 ay sonra 30 oluyorum az çok insan tanıdım kim eğleniyor kim eziyet çekiyor anlarım yani
ki dediğin gibi bizde de oturdu millet geceye kadar, sıcak bir ortamdı
valla ben kimseye yaranmak için o işe girmem ancak gerçekten sevdiğim istediğim için birilerine kurabiye tatlı vs hazırlarım ki o kızın da bi kurabiyeyle sizi tavlayamayacağının bilincinde olduğuna eminim :)
aynen öyle ben 31 yaşındayım ve tek bir söz yeter bana kim eğleniyor kim sıkılıyor
yani dediğim gibi sizinkiler de eminim zevkle yapmışlardır
ya benim babam ağır adamdır tam karadeniz erkeğidir söz konusu torunu olunca, zevzek partimizde o bile eğlendi
kızım mini mouse ben onun annesi mini eşim de babası mickey olduk herkes de ya siz harikasınız ne güzel hazırlanmışsınız dedi
ileride de kızım fotolara bakıp bakıp muhtemelen bizimle dalga geçip eğlenecek eeee daha ne olsun
haaaa sıkılan da oldu o da zaten geç gelip erken gitti ehhh o da bana dert değil yani :)
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun babacığınınArtvinliyim bende, oğlumun doğumuna 1 ay kala babamı kaybettim, oğlumun doğumgününden 1 ay önce babamın mevlüdünü yaptık, sonra oğlumun doğumgünü...