• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zorla gitmek

Bundan ben de şikayetçiyim. Bir anne için kendi çocuğundan daha önemli bir şey yoktur ama beni de aynı duyguya dahil etmek istemeleri hakikaten can sıkıcı. Bir de birbirilerinin organizasyonlarını görüp ben daha büyüğünü daha gösterişlisini yapmalıyım diye yarış halindeler. Kadın Ekim'de çocuğunun doğumgününü kutladı hala Facebook'ta o günün fotolarını paylaşıyor. Bana kızabilirsiniz fakat yüzünüze gülüp çocuğunuza ve doğumgünü partilerinize övgüler düzen birçok insan inanın arkanızdan bir ton laf ediyor haberiniz olsun. Yine de siz bilirsiniz.

Bundan ben de şikayetçiyim. Bir anne için kendi çocuğundan daha önemli bir şey yoktur ama beni de aynı duyguya dahil etmek istemeleri hakikaten can sıkıcı. Bir de birbirilerinin organizasyonlarını görüp ben daha büyüğünü daha gösterişlisini yapmalıyım diye yarış halindeler. Kadın Ekim'de çocuğunun doğumgününü kutladı hala Facebook'ta o günün fotolarını paylaşıyor. Bana kızabilirsiniz fakat yüzünüze gülüp çocuğunuza ve doğumgünü partilerinize övgüler düzen birçok insan inanın arkanızdan bir ton laf ediyor haberiniz olsun. Yine de siz bilirsiniz.

karakter meselesi, ikiyüzlülük de yeri gelince bir meziyet oluyo

Keşke bu insanlar sizleri kırmamak için gösterdikleri çabanın tarafınızdan ikiyüzlülük olarak algılandığını bilseler. En azından sizi kırmamak adına zahmete girmezler.

benim oğlumun partisi çok güzeldi kimse ne zoraki geldi ne zoraki bişey yaptı zaten kimseden bir talebim olmadı yedi içti gecenin bir körü de gittiler

senin dediğin gibi zoraki gelip sonrada arkamızdan bi ton laf etselerdi bu mide bulandırıcı olurdu, bu kadar zulüm eziyet kahır sebebi ise gitmeyin yaa, hele sonrasında bu lafları edecekseniz harbi gitmeyin

kırmamak için gösterilen çaba...çaba falan değil ikiyüzlülük işte, o an orda gülüp hı hı yapıp sonra burda bunları diyorsanız taş taşımış gibi Nazi kampından çıkmış gibi davranıyorsanız gitmeyin

insanlar salak değil zira, gidipte bir tuhaf triplere giriliyosa ev sahibi zaten anlar istemeden gelmiş der e git de diyemez, gitmeyin valla gitmeyin çocuğu yalandan öpüp sahte gülücükler atacaksanız gitmeyin, bir de bunun adı fedakarlık kırmak istememe falan oldu pehh

şu açıdan bakın belki çağıran da istemeden çağırıyodur, ayıp olmasın diye

Ne zulümmüş bea kk kk olalı böyle zulüm görmedi

1 yaşındaki bebeğine doğumgünü yapan anne zorla getirttiği misafirlere inanılmaz işkenceler yaptı, zorla pasta yedirildi çantalarına magnet sokuldu çocuğu öpmek zorunda bırakıldılar, kapıların 12 saat sürgülü olması sebebiyle hiçbir yere kaçamayan misafirler günün sonunda psikopata bağladı dan dan dan. ...

Ya bebegin dogum gunu partisi degil de baby shower var bana sacma gelen :KK66: yoksa isteyen istedigi gibi kutlar yani karisilmaz da
Baby shower aslen saçma değildir ,hatta bu kültüre sahip ablalar doğum öncesi ziyaretini yapar, hediyelerini verir, sonra doğum olur olmaz eve damlayıp, bebek di sütdü uğraşan saçı başı dağılmış lohusayı rahat bırakır ki, bence şiddetle bize de lazım gelen bir uygulamadır.
. Ama şu zamane sonradan görmelerinin baby shower adı altında yaptığı partiler değil saçmalık, kepazeliğin önde gidenidir.

İnsanın içinden "o ne len! Salak mısın?
sen hazırlık yapmıycaksın yada en fazla bir kek yapıcan. Geri kalanın akraban, sevenlerin falan yapıp, üstüne bebek için hediyelerini getirip doğum öncesi seni prensesler gibi hissettirip sana Moral verecekler" diyesim geliyor.
Neyse uyandırmayalım....
Bak dedikodu yapacak konu çıktı...

Herkes cocugunun dogum gununu istedigi gibi kutlar 1-2 yasindayken arkadaslariyla oynayamayabilir belki belki htirlamayabilir ama yarin bir gun fotograflarina baktiginda yine bunlar onun icin guzel bir ani olacak. Birak couk icin ani olmasini anne baba icin bebeginin ilk dogum gunu bence cok onemli ve degerli bir gun. Siz ayni degeri vermek zorunda degilsiniz tabiki gitmek istemiyorsaniz gitmezsiniz olur biter. Ama insanlarin ozel gunlerini kutlama sekilleri onlari ilgilendirir sizi degil.

Bana da dugunler sacma geliyor, dogum gunleri hediye toplamak icinse dugunler de altin toplamak icin... dugunlere de komsudan 7 gobek akrabaya kadar herkes cagiriliyor, iki tane koskoca insan evlenecek diye yu kisi gobek atiyor falan filan her neyse :KK14: cok yakinim degilse ne dugunune ne dogum gunune ne baska bir zimbirtisina gitmiyorum olup bitiyor. Dert etmeyin boyle seyleri, erken yaslanirsiniz :KK59:

buraya açılan bi konu aklıma getirdi de şu konuyu prenses kızları prens oğluşları olan annelere bi itiraf edeyim dedim.şu günlerde bi doğum günü furyasıdır almış gidiyo. Herkes çocuğuna birbirinden ihtişamlı doğum günü yapma derdinde.eminim bir çoğunuz o abartılı masaları afişleri tülleri ne biliiim bin türlü pasta kek fotolarını görmüş hatta canlı şahit olmuşsunuzdur. Çocuk en azından bi 5 yaşına gelse anlarım hani anılarında yer etsin iyi vakit geçirmiştim desin arkadaşları da olur o yaşta oynarlar falan da çocuk 1 yaşındayken başlıo bu düğün tadında doğum günleri. Ve dıdısının dıdısına kadar çağırılıyor. Misal en son amcamın torunununkine çağırıldım. Yahu bana ne hani teyzesi falan olsam belki sevinirim büyüyo falan die de amcamın torunu 1 yaşını hatırlayacak mı?ya da neden bi ev dolusu eşek kadar insanlar bi çocuğu eğlemeye çalışalım bütün gece. Çok komik. Daha da komiği insanlar özellikle de bizim milletimiz sanıyor ki çocuğu olunca bütün sülalenin aklı fikri onda misal whatsapp ım çocuk fotolarıyla dolu herkes bak ne güzel güldü bak ne güzel uyandı falan die foto çekip çekip atıo. Şunu itiraf edeyim ki sevgili taze anneler biz o fotolara ayy canım yerim falan yazıoruz ya o kadar da değil . Yani çok çocuk sevenleri tenzih ediorum da biz sizin gördüğünüzü görmüyoruz o fotolarda. Ve doğum gününe çağırmadığınız size kırılmaz merak etmeyin. Çocuğunuza illa doğum günü yapacaksanız da akranlarıyla olsun.
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Valla %100 katiliyorum cnm , face e girmekten sikiluyorum bu cocuk parti marti muhabbetinden.

Gecen de bi akraba teyze, torununu tlf vidyoya cekmis bana izletiyo, allahm cocugun vidyoluk biseyi de yok kendi halinde takiluyo, babannesi de saniyoki torunu gibi yeryuzunde yok:-):-):-):-) bisey de diyemuyosun,
Fazla gorgusuz hareketler

ben bebeğimin birinci yaş günü için kafe kapattım. büyük bir parti verip bütün sülaleyi topladım. evet çok saçma, yaparkende çok saçmaydı ama yaptım yine olsa yine yaparım:) her sene kutluyoruz, kutlamaya da devam edeceğiz. benim bebeğimin her anı benim için değerli ve bana göre bu dünya içinde önemli ve kutlanmaya değer çünkü o benim bebeğim:)

saçma olmayan kısma gelirsek bebeğimin "hatırlamasada" bilinç altı onu seven kocaman bir ailesi olduğunu öğrendi. bu temele özgüvenini oturtacak ilerde. ailemi görmek, toplanıp eğlenmek için bahane yarattım. herkes bedava pasta falan yedi. gelmeyene küsmedik gelene hoşgeldin dedik. birde ben organizasyonlar yapmayı mekan süslemeyi konsept yaratmayı çok severim. oğlumun doğumgününü organize etmek benim için 1 aylık bir maraton. keza eşiminkinide öyle. eşek kadar adamın doğumgünü partisini organize ediyorum. kendiminkini her sene hala kutluyorum. hatta ve hatta bir akrabamızın 86. doğumgünü için pasta yaptırdım geçenlerde ve tüm sülale toplanıp kutladık:) saçma mı evet. ama hayatta her şey mantıklı olmak zorunda değil. bazen sedece eğlenceli olmasıda yeterli.

Baby shower aslen saçma değildir ,hatta bu kültüre sahip ablalar doğum öncesi ziyaretini yapar, hediyelerini verir, sonra doğum olur olmaz eve damlayıp, bebek di sütdü uğraşan saçı başı dağılmış lohusayı rahat bırakır ki, bence şiddetle bize de lazım gelen bir uygulamadır.
. Ama şu zamane sonradan görmelerinin baby shower adı altında yaptığı partiler değil saçmalık, kepazeliğin önde gidenidir.

İnsanın içinden "o ne len! Salak mısın?
sen hazırlık yapmıycaksın yada en fazla bir kek yapıcan. Geri kalanın akraban, sevenlerin falan yapıp, üstüne bebek için hediyelerini getirip doğum öncesi seni prensesler gibi hissettirip sana Moral verecekler" diyesim geliyor.
Neyse uyandırmayalım....
Bak dedikodu yapacak konu çıktı...
Ya ne yapacaklarsa abartisiz yapsa su insanlar sorun kalmayacak zaten dogmamis bebege bile onca partiler yapanlar dozunda birakmiyorlar ki birseyi insanin hosuna gitsin

Aslinda guzel bisey ama ben hic cagrilmadim daha didinindidisina yani.Cok sert konusmussunuz dert edilecek bir sey degil.Anneler heyecanlilar her sey yapmak istiyorlar.Benimde kuzenlerim var surekli fotograf atiyorlar ama binbir heyecanla bekliyorum cunku bebek yani cok tatlilar.Hem o an huzunluysem kederimide aliyorlar.Siz fazla buyutmussunuz olayi.Sizde anne olacaksiniz ilerde unutmayin.Cocugunuzu tek basina hapis gibi buyutmeyi mi dusunuyorsunuz anlamadim.Yani bende pek sevmem dugun gibi dogumgunu ama artik nesil boyle herkes yapiyor yani

Back
X