Zorla gitmek

Gitmezsen senden kötüsü olmuyor. Ben anlıyorum konu sahibini. Benim yüzüme kapı kapatılmıştı gösterisini izlemeye gitmediğim için kültürsüzlük böyle bişey. Çocuk sanki sadece onlarda var. Tapmalı mıyız anlamıyorum.

Çok abartanlar vae canım. Darılanlar gelmedin diye sana söylemediğini bırakmayanlar..

Çok abartanlar vae canım. Darılanlar gelmedin diye sana söylemediğini bırakmayanlar..

Ama o kisilikle alakali konu sahibi genellemis malesef..Normal biri gelirsen gel gelmezsende sen bilirsin der ama eger konu sahibinin yakiniysa bir samimiyeti varsa ondan israr etmistir belkide :)

Israf kulturu iste. Resmen sektor oldu bu hazirliklar. Hani cocugun arkadaslari olur anne pasta kek yapar anlasilirda abartiyorlar resmen :))
yapmayanı dövcekler vallah çok özenti bi toplum olduk hep sosyal medya yüzünden ammman x den y den eksik kalmayalım o yaptı bende yapyım yazık o bir sürü ıvır zıvıra çok kötü bir furya doğum gününü anlarımda baby shower (beybi şavır)anlamıyorum yaa ya çocuğa doğumda bişey olursa o güzel anı kötü anıya dönüşürse korkmuyolarda

O tür etkinliklerdeki amaç bakın yağımız çok oramıza buramıza sürüyoruz.
aynen canım kesinlikle doğmadan beybi şavır doğumda oda süsleme 40 ında gösterişli mevlüt 6 aylıkken kına dişi çıktı partisi doğum günü partisi neymiş çocuk içinmiş hayır ailelerin şımarıklığı peki çocuk bunları hatırlıycak mı tabikide hayırr

Yarın birgün çocuğun başına da sürerler o bol yağdan

amaç eğlenmekse süper ama ben bazılarının sosyal medyada eğlenmediğini yorgun olduğunu fotoğraflara poz verirken kastığını görüyorum hatta bakın en iyisi en güzeli bu der gibi foto paylaşıyorlar eğlence olmaktan çıkıyor gösteriş için o yaptı bende eksik kalmadım diye işkence çekiyorlar belli oluyor

Şaklabanlık başka bir şey değil. Hiç hoşlanmıyorum sadece kendilerinde çocuk var zanneden ailelerden. Kimse evladımı nasıl daha efendi, daha ahlaklı, daha ayakları üstünde sağlam basan bir birey olarak yetiştirebilirim derdinde değil. Birçok aile nasıl daha fazla şımartabilirim, imkanlara boğabilirim derdinde.. Farkında bile olmadan..

Ben de ikide bir "ay ablası benim çocuğum çok zeki okulda şöyle şöyle yapıyor evde böyle böyle yapıyor" diyenlere tavım:)Bir bilse sadece anlatanın umrunda diğerlerinin değil..

Dogum gunu vs konusunda herkesin keyfi bilir.Davet edilsemde takmam ve gitmem problem degilde resim,video konusunda haklisin
Aciyor videoyu ayyy bak sana nasil dans ediyor hahaha,ayy bak nasil konustu,aa guluyor falan fistan 2 saat popo sallayan bebek videosumu izleyecegim hicte asiri seker veya komik gelmiyor bebek işte bende biraz bakip devam etmiyorum cunku daraliyor insan cidden

dogumgunlerine gitme ve ben boyle seyleri onemsemiyorum de o zaman ev sahibelerine....
Arkadan konusma durust ol.ayrica birinci yasi cocuk hatirlamaz ama cekilen aile fotolari ilerde ona hatirlatir.....dedelerini teyzelerini falan.....olumlu dunya....
Senin mantiginla cocugun fotolarinida cekeyelim videoda cekmeyelim nasilsa ilk yurudugu anida emeklerken ne kadar sevimli oldugunuda hatirlamayacak....

Gitmezsen gormezsin duymazsin ......rahatsiz olup buralra yazmazsin.....

Gitmezsen gormezsin duymazsin ......rahatsiz olup buralra yazmazsin.....
Evet onu diyorum ben de. İkiyüzlülük diyenlere de şunu demek istiorum. Sevdiğimiz insan kırılmasın istiyoruz ama gitmek de istemiyoruz mecburen bi yalan uydurup gitmiyoruz. Yani evet dediğiniz gibi sonuçta gitmiyoruz ama hem yalancı hem de ikiyüzlü oluyoruz. Derdimizden de ölmüyoruz tabi. Sadece sizin çocuklarınız çokk çokkk yakınınız olmadıkça insanların çok da umrunda değil darlamayın onları bunu söyledim. Bu demek değil ki o insanlar sizi sevmiyor, ama sevgilerini de suistimal etmeyin. Herşeyi tadında bırakın. Zira konuya yapılan yorumları okuyanlar bundan muzdarip çok insan olduğunu görmüştür.

çoçuğunuz var mı????? mısal kuzenım kızımın ılk yas gununde suslerı abarttıgımı soyleyıp maşallah yanı demıstı..erkektır sonucta anlamaz demıştım bırşey demedım kalp kırmadım.1 sene sonra oğlu oldu...doğdugunda kapı ve ev suslemelerı bıle bızı gecmıstı :) sizinde muhtemelen yok evladınız....baska bırşey bu...hele hele 1 yas ne kadar onemlı evet o hatırlamaz ama bız ,sevdıklerımız herkes hatırlar..çok ozel bırgun....
ayrıca ben doğum gunlerını çok onemserım...bambaşka bır onem tasır benım ıcın. sız rahatsız oluyorsanz gıtmezsınız olur bıter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…