- Konu Sahibi armenizmir
Gitmek zorunda değilsiniz ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye bu kadar hınç yaptın ki? Hayatında hiç mi içinden gelmeden bişi söylemedin insanları kırmamak adına. İstediğin yere koy zaten ilgisini çekmeyen bakmıyor. Ama whatsapp ına da kimse istemeden atma ben atanlara diyorum. Yani senin çocuğun sana güzel hatırlatırım. Ayrıca dert değil diyenlere cevabım benim derdim kime ne? Onca israf giderken cerilen magnetler falan çöpe atılıyor haberiniz olsun.Her anını fotoğraflayıp koyuyorum sağa sola içten gelmeden Ayy ne sevimli agu gugu yapanlar açıp totolarına yapsın bunu, ikiyüzlülük değilde ne bu
Ayyy burada rahatlayabılırım sanırım
Butun dusuncelerıne katılmıyorum cocuga dogum gunu yapılmalıdır dıyorum ama abartmadan yakınlarınla.
Fakat soyle bır konu var kı sesımde cıkmıyo sınır oluyorum
Bir arkadasım ozellıkle evlendıgı gunden sonra sadece bır ıkı defa yazıstık o kadar zaten normaldede samımı degıldık. Sımdı bır cocugu var ve sureklı olarak mesajlarında cocugunun adıyla merhaba teyzelerım ben X işte sunum var bunum var gelın vs kızının agzındanmıs gıbı mesaj kusura bakmasın ama bu mesaj bana hıcde seker gelmıyor ozel gunlerde bıle aynı mesajlar bı keresınde hele whatsapp dan bır grup acmıs tanımadıgım bır suru numara gruba dahıl neymıs teyzelerım bundan sonra her anımı sızınle buradan paylasıcam gıbı bır mesaj sureklı telefonum dıt dıt otuyor ve numaramıda ayrıca kımse gorsun ıstemıyorum cıktım ama sınır oldum Tamam cok tatlı bır cocugu var her cocuk cok tatlı ve guzeldır zaten cokta severım cocukları ama bu kadar fazla
Son mesajında yıne kızının agzından yazmıs (toplu mesaj kım bılır kac kısıye yazdı ) dogum gunune davet edıyor ve mutlaka gelmeyenler haber versın dıye sonuna eklıyor.
Bundan once kadır gecesı yazmıstı bende cevap yazdım hatrını sordum ıyı senden dedı bende ıyı dedım dusunun muhabbet bu kadar
Malesef dostlarım yanımda olsun gıbı bır dusunce degıl bu
Kendı nısanında gıtmeyı dusunuyordum tabi mesaj gelene kadar işte su gun nısanım vardır hatırlatayım sonra not : takı mecburı degıl ısteyen takabılır bu mesajdan sonra gıtmedım sadece kınasına gıttım yıne o kadar..
Sımdı bu kadar nıye yazdın dersenız valla gunlerdır ıcımde kaldı guzel kk bayanları demedımde kımseye bısey sınır oldum sımdıde dedım bu konu acılmıs ben yazayım kımse okumasada olur ıcımı dokeyım yeter
Tekrar altını cızeyım dogum gunune asla karsı degılım cocugum olsa mutlaka yaparım ama en en yakınlarımla
Niye bu kadar hınç yaptın ki? Hayatında hiç mi içinden gelmeden bişi söylemedin insanları kırmamak adına. İstediğin yere koy zaten ilgisini çekmeyen bakmıyor. Ama whatsapp ına da kimse istemeden atma ben atanlara diyorum. Yani senin çocuğun sana güzel hatırlatırım. Ayrıca dert değil diyenlere cevabım benim derdim kime ne? Onca israf giderken cerilen magnetler falan çöpe atılıyor haberiniz olsun.
Onu yapan okuyorsa burayı işte iyi olmuştur. O ve onun gibi anneler bi bitmediniz!Ayyy burada rahatlayabılırım sanırım
Butun dusuncelerıne katılmıyorum cocuga dogum gunu yapılmalıdır dıyorum ama abartmadan yakınlarınla.
Fakat soyle bır konu var kı sesımde cıkmıyo sınır oluyorum
Bir arkadasım ozellıkle evlendıgı gunden sonra sadece bır ıkı defa yazıstık o kadar zaten normaldede samımı degıldık. Sımdı bır cocugu var ve sureklı olarak mesajlarında cocugunun adıyla merhaba teyzelerım ben X işte sunum var bunum var gelın vs kızının agzındanmıs gıbı mesaj kusura bakmasın ama bu mesaj bana hıcde seker gelmıyor ozel gunlerde bıle aynı mesajlar bı keresınde hele whatsapp dan bır grup acmıs tanımadıgım bır suru numara gruba dahıl neymıs teyzelerım bundan sonra her anımı sızınle buradan paylasıcam gıbı bır mesaj sureklı telefonum dıt dıt otuyor ve numaramıda ayrıca kımse gorsun ıstemıyorum cıktım ama sınır oldum Tamam cok tatlı bır cocugu var her cocuk cok tatlı ve guzeldır zaten cokta severım cocukları ama bu kadar fazla
Son mesajında yıne kızının agzından yazmıs (toplu mesaj kım bılır kac kısıye yazdı ) dogum gunune davet edıyor ve mutlaka gelmeyenler haber versın dıye sonuna eklıyor.
Bundan once kadır gecesı yazmıstı bende cevap yazdım hatrını sordum ıyı senden dedı bende ıyı dedım dusunun muhabbet bu kadar
Malesef dostlarım yanımda olsun gıbı bır dusunce degıl bu
Kendı nısanında gıtmeyı dusunuyordum tabi mesaj gelene kadar işte su gun nısanım vardır hatırlatayım sonra not : takı mecburı degıl ısteyen takabılır bu mesajdan sonra gıtmedım sadece kınasına gıttım yıne o kadar..
Sımdı bu kadar nıye yazdın dersenız valla gunlerdır ıcımde kaldı guzel kk bayanları demedımde kımseye bısey sınır oldum sımdıde dedım bu konu acılmıs ben yazayım kımse okumasada olur ıcımı dokeyım yeter
Tekrar altını cızeyım dogum gunune asla karsı degılım cocugum olsa mutlaka yaparım ama en en yakınlarımla
Niye bu kadar hınç yaptın ki? Hayatında hiç mi içinden gelmeden bişi söylemedin insanları kırmamak adına. İstediğin yere koy zaten ilgisini çekmeyen bakmıyor. Ama whatsapp ına da kimse istemeden atma ben atanlara diyorum. Yani senin çocuğun sana güzel hatırlatırım. Ayrıca dert değil diyenlere cevabım benim derdim kime ne? Onca israf giderken cerilen magnetler falan çöpe atılıyor haberiniz olsun.
Annem sorsa hiç güzel olmamış da derim ben annem sonuçta. ama akrabaya atma artık şu çocuğunun fotosunu denmiyor.hıncı sen yapmışsın benimki etkiye tepki, içimden gelmeden şunu dedim mesela geçen ay anneme, ısrarla saçım güzel olmuş mu dedi, He anne olmuş dedim, ama o sordu, sana ısrarla hadi resme yorum yap diyen anne baba var mı, varsa zaten sıkıntılıdır onlar
Annem sorsa hiç güzel olmamış da derim ben annem sonuçta. ama akrabaya atma artık şu çocuğunun fotosunu denmiyor.
Ne biçim sinirlendin duymak istemediklerini biri söyleyince. Ama gerçekler bunlar üzgünüm.benim için anne kırılmaması gerekenler listesinde ilk 5 te olduğu için bişey diyemem, akraba kimin iti
İşte ben de onu diorum akrabaları rahat bırakın.benim için anne kırılmaması gerekenler listesinde ilk 5 te olduğu için bişey diyemem, akraba kimin iti
Saçmaysa editörler kapatır zaten. Okumayın ya da o da bi çözüm.bir derdim var bölümüne bunun için konu açmanız kadar saçma.
istemezsin gitmezsin zorla mı tutuyor kolunuzdan ya da foto atana çok şirin deyip iki yüzlülük yapmayın içinizden gelmiyorsa siz yorum yapmayın o da foto göndermez.
Ne biçim sinirlendin duymak istemediklerini biri söyleyince. Ama gerçekler bunlar üzgünüm.
Saçmaysa editörler kapatır zaten. Okumayın ya da o da bi çözüm.