• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zorla gitmek

Ben hiç özenmedim.Tüm organizasyon sevgili cicim babaanneye ait. Bana kalsa ev yapımı pasta ve yakın akrabalar çerçevesinde olurdu ama neyse..

Ayyy burada rahatlayabılırım sanırım :KK55:
Butun dusuncelerıne katılmıyorum cocuga dogum gunu yapılmalıdır dıyorum ama abartmadan yakınlarınla.
Fakat soyle bır konu var kı sesımde cıkmıyo sınır oluyorum :KK12:
Bir arkadasım ozellıkle evlendıgı gunden sonra sadece bır ıkı defa yazıstık o kadar zaten normaldede samımı degıldık. Sımdı bır cocugu var ve sureklı olarak mesajlarında cocugunun adıyla merhaba teyzelerım ben X işte sunum var bunum var gelın vs kızının agzındanmıs gıbı mesaj kusura bakmasın ama bu mesaj bana hıcde seker gelmıyor :KK12: ozel gunlerde bıle aynı mesajlar :KK20: bı keresınde hele whatsapp dan bır grup acmıs tanımadıgım bır suru numara gruba dahıl neymıs teyzelerım bundan sonra her anımı sızınle buradan paylasıcam gıbı bır mesaj :KK57: sureklı telefonum dıt dıt otuyor ve numaramıda ayrıca kımse gorsun ıstemıyorum cıktım ama sınır oldum :KK11: Tamam cok tatlı bır cocugu var her cocuk cok tatlı ve guzeldır zaten cokta severım cocukları ama bu kadar fazla o_O
Son mesajında yıne kızının agzından yazmıs (toplu mesaj kım bılır kac kısıye yazdı ) dogum gunune davet edıyor ve mutlaka gelmeyenler haber versın dıye sonuna eklıyor.
Bundan once kadır gecesı yazmıstı bende cevap yazdım hatrını sordum ıyı senden dedı bende ıyı dedım dusunun muhabbet bu kadar :KK17:
Malesef dostlarım yanımda olsun gıbı bır dusunce degıl bu
Kendı nısanında gıtmeyı dusunuyordum tabi mesaj gelene kadar işte su gun nısanım vardır hatırlatayım sonra not : takı mecburı degıl ısteyen takabılır :KK53: bu mesajdan sonra gıtmedım sadece kınasına gıttım yıne o kadar..
Sımdı bu kadar nıye yazdın dersenız valla gunlerdır ıcımde kaldı guzel kk bayanları :KK51: demedımde kımseye bısey sınır oldum sımdıde dedım bu konu acılmıs ben yazayım kımse okumasada olur ıcımı dokeyım yeter :KK70:
Tekrar altını cızeyım dogum gunune asla karsı degılım cocugum olsa mutlaka yaparım ama en en yakınlarımla :KK43:

Her anını fotoğraflayıp koyuyorum sağa sola içten gelmeden Ayy ne sevimli agu gugu yapanlar açıp totolarına yapsın bunu, ikiyüzlülük değilde ne bu
Niye bu kadar hınç yaptın ki? Hayatında hiç mi içinden gelmeden bişi söylemedin insanları kırmamak adına. İstediğin yere koy zaten ilgisini çekmeyen bakmıyor. Ama whatsapp ına da kimse istemeden atma ben atanlara diyorum. Yani senin çocuğun sana güzel hatırlatırım. Ayrıca dert değil diyenlere cevabım benim derdim kime ne? Onca israf giderken cerilen magnetler falan çöpe atılıyor haberiniz olsun.

Butun dusuncelerıne katılmıyorum cocuga dogum gunu yapılmalıdır dıyorum ama abartmadan yakınlarınla.
Bir arkadasım ozellıkle evlendıgı gunden sonra sadece bır ıkı defa yazıstık o kadar zaten normaldede samımı degıldık. Sımdı bır cocugu var ve sureklı olarak mesajlarında cocugunun adıyla merhaba teyzelerım ben X işte sunum var bunum var gelın vs kızının agzındanmıs gıbı mesaj kusura bakmasın ama bu mesaj bana hıcde seker gelmıyor :KK12: ozel gunlerde bıle aynı mesajlar :KK20: bı keresınde hele whatsapp dan bır grup acmıs tanımadıgım bır suru numara gruba dahıl neymıs teyzelerım bundan sonra her anımı sızınle buradan paylasıcam gıbı bır mesaj :KK57: sureklı telefonum dıt dıt otuyor ve numaramıda ayrıca kımse gorsun ıstemıyorum cıktım ama sınır oldum :KK11: Tamam cok tatlı bır cocugu var her cocuk cok tatlı ve guzeldır zaten cokta severım cocukları ama bu kadar fazla o_O
Son mesajında yıne kızının agzından yazmıs (toplu mesaj kım bılır kac kısıye yazdı ) dogum gunune davet edıyor ve mutlaka gelmeyenler haber versın dıye sonuna eklıyor.
Bundan once kadır gecesı yazmıstı bende cevap yazdım hatrını sordum ıyı senden dedı bende ıyı dedım dusunun muhabbet bu kadar :KK17:
Kendı nısanında gıtmeyı dusunuyordum tabi mesaj gelene kadar işte su gun nısanım vardır hatırlatayım sonra not : takı mecburı degıl ısteyen takabılır :KK53: bu mesajdan sonra gıtmedım sadece kınasına gıttım yıne o kadar..
Sımdı bu kadar nıye yazdın dersenız valla gunlerdır ıcımde kaldı guzel kk bayanları :KK51: demedımde kımseye bısey sınır oldum sımdıde dedım bu konu acılmıs ben yazayım kımse okumasada olur ıcımı dokeyım yeter :KK70:
Tekrar altını cızeyım dogum gunune asla karsı degılım cocugum olsa mutlaka yaparım ama en en yakınlarımla :KK43:

Bu yazdıkların abartı zaten, b.kunda boncuk bulmuş gibi

Niye bu kadar hınç yaptın ki? Hayatında hiç mi içinden gelmeden bişi söylemedin insanları kırmamak adına. İstediğin yere koy zaten ilgisini çekmeyen bakmıyor. Ama whatsapp ına da kimse istemeden atma ben atanlara diyorum. Yani senin çocuğun sana güzel hatırlatırım. Ayrıca dert değil diyenlere cevabım benim derdim kime ne? Onca israf giderken cerilen magnetler falan çöpe atılıyor haberiniz olsun.

hıncı sen yapmışsın benimki etkiye tepki, içimden gelmeden şunu dedim mesela geçen ay anneme, ısrarla saçım güzel olmuş mu dedi, He anne olmuş dedim, ama o sordu, sana ısrarla hadi resme yorum yap diyen anne baba var mı, varsa zaten sıkıntılıdır onlar

Onu yapan okuyorsa burayı işte iyi olmuştur. O ve onun gibi anneler bi bitmediniz!

israf konusuna gelirsek parası anne babadan çıkıyo değil mi istersem yakarım da o parayı, magnette bizde söyle olur, sepet içinde koyarsın bir kenara isteyen alır, onu da zorla kimseye tutuşturmam

hıncı sen yapmışsın benimki etkiye tepki, içimden gelmeden şunu dedim mesela geçen ay anneme, ısrarla saçım güzel olmuş mu dedi, He anne olmuş dedim, ama o sordu, sana ısrarla hadi resme yorum yap diyen anne baba var mı, varsa zaten sıkıntılıdır onlar
Annem sorsa hiç güzel olmamış da derim ben annem sonuçta. ama akrabaya atma artık şu çocuğunun fotosunu denmiyor.

bir derdim var bölümüne bunun için konu açmanız kadar saçma.
istemezsin gitmezsin zorla mı tutuyor kolunuzdan ya da foto atana çok şirin deyip iki yüzlülük yapmayın içinizden gelmiyorsa siz yorum yapmayın o da foto göndermez.
Saçmaysa editörler kapatır zaten. Okumayın ya da o da bi çözüm.

Iyide neden bu kadar sivri dilli yaklasiyorsunuz onu anlayamadim,bende buyuk capli olanlarini gereksiz buluyorum ama kutlama yapanda yapar yani.Ayrica herkesin evladi kendine kiymetli fotografini siz ölun bayilin diye koymuyorlardir ki annesi babasi sevdikten sonra siz sevseniz ne olur sevmeseniz ne olur,kaldi ki sevmedigim cocugu sevmem yani yalandan ay ne tatli demek daha yanlis.Eskiden cocuklara höd zöd davranir mum ederlermis,simdi ki ana babalar en azindan evlatlari icin birseyler yapiyorlar ha gosteris icin yapanlar ayri ama illa cocuga ani kalmasi gerekmiyo anne babayada ani kaliyo..

Benimde bir tanidigim var ayrica bir oglu var benimkiyle yasit her isi gosteris sanki bir evlat onda var,iste boyle olunca sinir oluyo insan ama dozunda olduktan sonra no problem.

Saçmaysa editörler kapatır zaten. Okumayın ya da o da bi çözüm.

bak çözüm demeyi biliyorsun demek ki derdi olanın çözümü de olur.senin derdinin çözümü ne "ayyyy canım çok haklısın çok gereksiz bence de hatta özenip çocuk yapıyorlar bi de " demek mi?
derdin çağırıyorlar foto atıyorlar ne yapayım ise çözümün dıdısının dıdısı dediklerine istemiyorsan gitme gidiyorsan kınama,foto atanlara beğenmiyorsan dürüst ol ya beğenmedim de ya da cevap verme karşı taraf bi daha atmaz zaten.

Ben de sevmiyorum.
Aslen bebek-büyük fark etmez abartılı kutlamaları çok gereksiz buluyorum. Çok yakın olmadıkça da gitmiyorum böyle kutlamalara oldukça sıkıcı geçiyor çünkü. Ne yazık ki eşimin ailesi de benim tam tersim, kutlasınlar abartsınlar çok severler. Yüz çeşit yiyecek, 30 çeşit süsleme, mümkünse bir yer kapatsınlar, abartılı hediyeler alsınlar falan.

Fotoğraf konusunda da arada tanıdıklarım atar, gruba da değil direk bana, " Bak ne sevimli değil mi? Çocuk konusunda fikrin değişti mi?", "aman da bak nasıl da şarkı söylüyor, senin de olsa böyle ne güzel değil mi?" . Elalemin çocuğu için neden fikrim değişecekse:KK70: Böyle cevap vermem gereken zaruri durumlar dışında ne beğenirim ne yorum yaparım ne incelerim. Herkesin ilgi alanı farklı ve benimki kesinlikle bebekler-çocuklar değil:)

Back
X