zorla evlendirilmek

Huzur isyanda.Cidden bazen huzur isyanda olabiliyor.isyan edip dik duracaksın gerekirse rest çek.onların dayattıkları hayata direneceksin okulunu bitirip işini eline almak tek gayen olmalı.kolay gelsin ne diyeyim.

Evlendin mi yoksa

Üye konu açıldığından beri girmemiş kızlar

konu acilip seyre mi dalindi ki? fake olsa ya

İnşallah fake dir . basina bir şey gelmemiştir.
internetimde sıkıntı vardı girme fırsatım olmadı yeni düzeldi
hayır evlenmedim o iş iptal oldu çocuğun hoşlandığı biri varmış annesine yani halama söylemiş. kuzenim askerden geldikten sonra sevdiği kızla nişanlanacak. önceleri ailesinin kabul etmeyeceğini tahmin ettiği için sesini çıkarmamış ama sonra babasıyla kavga etmişler söylemiş gerçeği

Aileye bak yaaa.. bu nasil bir cahilliktir.. Sende cocugu baskasiyla tanistir, onun aklina baska birini sok ne bileyim aklima baska birsey gelmiyorki .. kimse seni zorla evlendiremez.. karsilarina gec ve istemedigini acik acik anlat.. siddette varmis bundan iki sene once.. yani artik bu kadarinada pesss..

Hmm konu temmuzda acilmis .. pardon son yorumu okumadim.. islerin duzeldigine sevindim.. kurtulmussun sukur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…