zorla evlendirilmek

allah sizler gibi yol gösterici insanlardan razı olsun

allah sizler gibi yol gösterici insanlardan razı olsun
beni evlendirirlerse ölürüm diyorsun . Neyden korkuyorsun en fazla yapacakları dayak . önce sesini cıkar evlenmek istemiyorum de sen sesını cıkarmassan her sey onların ıstedıgı gıbı olacak . hala senı zorluyorlarsa bak burda sana yardımcı olmak ısteyen ınsanlar var devlete sıgınırsınn

Annenin hiç mi bir hükmü filan yok evde ?
Babanı eliyorum,ona laf anlatmak ihtimali bile yok !
Burada izguben 'in teklifinden başka bir yol yok gibi...
Bence kesinlikle dediklerini düşün...Kurtuluşun olabilir.

aynen yazık ya kız okuyor birde hangi devirde yaşıyoruz zorla evlendirmek falan ? o babaya haddini bildirmek lazım sertmiş gelsin devletin karşısınada sesini çıkarsın bakalım

Kızı o kadar sindirmisler ki İzguben e cevap bile veremiyor...
Böylesi evladı haketmiyor ama var yaradanin bi bildiği

amin inşallah hem istemediğim birisi hemde akrabam, kuzenim o benim. iğreniyorum bu düşünceden.
Sen istemedikce seni ne kadar zorlarlarsa zorlasinlar bunu yapamazlar 19 yasindasin . Nikah masasina kadar bu isi getirmemek gerek tabi eger o raddeye bile gelirse hayir dersin
Keske bir isin olsaydi off aileden böyle zarar görmek cok cok zor bi durum cekip gidemezsin sanirim .. söylenecek cok bisi yok ama sakin istemedigin biriyle evlenme
kadin siginma evlerine gidebilirsin , sosyal haklarin var bunlari iyice arastir canim allah yardimcin olsun ins bir sorun yasamadan atlatirsin

Hele dur bir canim, kendini oldurmeye gelmez o is.

Hala oglunla konus bir bak gonlu var mi. Yoksa acikca konus, sen de istemiorsun ben de istemiyorum ailene karsi cik dersin.

Eger gonlu varsa da, de ki benim sartim okulumun bitmesi. Sozlenelim okul bitince evleniriz. Sozlendikten sonra da arayi acarsin, namahrem evlenmeden gorusmek gunah vs dersin. Ilgi gostermeyince, takmayinca genc cocuk akli baskasina gider sen de kurtulursun. En kotu o gerzek 3 yil bekler, sen dediplomani alir almaz basar kacarsin guzelce bir is bulup.

Yok bunlar beni hemen evlendirecek dersen, yukardaki sosyal hizmet gorevlisi arkadastan yardim ve destek al tabi.

Yaşadığın aile ortamına bakarak belli ki sen onların zihniyetinde değilsin..Amacın hayallerin var böyle birşeye tabi ki asla göz yumma. .ama herseyin herkese uygun bi söyleme şekli elbette vardır ailen tarafından sayılan aklı başında bir büyüğünüz varsa ondan yardım almayi deneyebilirsin. .OKulda yakin oldugun bi ögretmenine durumu anlatabilirsin..Dövmek gibi bir olayda hiç durma polise haber ver zaten bu nasıl bir baba!!!

dedem var babamın babası ailede ona herkes saygı duyar. sizce bana yardımcı olurmu bir büyük olarak? annemle konuşup yardım almayı düşünüyorum yorumlarınız bana cesaret verdi.

hemen evlendiremezler askerden gelmesine 5 ay var. ama nişan bile yapılsa bu beni çok üzer. bu benim için utanç gibi bişey üniversite okuyupda dünyada başka insan yokmuş gibi halamın oğluyla,kuzenimle evlenmeyi gururuma yediremiyorum. annemden yardım isteyeceğim sonuçta oda kadın,belki beni anlar. o akraba evliliği yapmamış. sülalede var,yakın akrabalar birbiriyle evleniyor ama insanın kendi çocuğu olunca insafa gelirler belki.

annemle konuşmayı deneyeceğim eğer ikna edemezsem benden günah gider. ailem demeyeceğim şikayet edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…