canım cevap biraz geç oldu ama ben güneş kremi olarak hamilton face everyday spf30...yüz temizleme jeli olarak la roche posay effaclar...nemlendirici olarak bepanthenin krem olanını dudaklarım için yine bepanthenin merhem olanını kullandım.. ayrıca benim ellerimde de çok kuruma oluyordu doktor exipial losyon ve momecon krem verdi..tedavimin bitmesine 9 gün kaldı 6 buçuk aydır cantam seyyar eczane gibi krem vs. ile doluydu ama özenli olmak lazım böyle bir ilacı kullanırken... bu arada kullandığın kişisel bakım ürünlerinin ne denli güvenilir olduğuna bakmak istersen cosdna.com diye ingilizce bir sitede sonuçlarını görebilirsin...özellikle yüz temizleme jelinin parabensiz olmasına dikkat etmeni tavsiye ederim...çok konuştum sabırla bekleyin ilacın sonuşlarını görünce pişman olmazsınız kızlar
sağol canım cevabın için.. bepanthene krem tüy yapıyor diye duydum o yüzden onu bıraktım.. doveun yoğun nemlendirici kremini kullanıyorum bir süredir bayağı iyi geldi ama doktora sorcam bir yerde bu ürünleirn kullanılmaması gerektiği yazıyordu zaten yağdan arındırmaya çalışıyoruz niye yağlandıralım diye :) bu arada ne güzel kurtulmuşsun benim cuma günü bir ay olacak daha umarım kolestoralda sorun olmazda devam ederim :) la roche posayda çok pahalı acıyorum valla paraya.. dermocare kullanıyorum şu an bitince neutregena alıcam artık duruma göre bakalım :)