- 21 Ekim 2011
- 30
- 0
yüzüm tüylendi sanırım bu neden olduuu??? :SS
evet ya kaş yaparken gözmu çıkaracağız ne çenem çok belirgin tüylendi neyaümam lazım bilmiyorum 4. ayımdayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yüzüm tüylendi sanırım bu neden olduuu??? :SS
kızlaarr.tedavisinde 5.ayına gelmiş biri olarak bendeki değişklkleri anlatayım size kısaca:) yüzüm de tek bir sivilce bile kalmadı.ki benm sırtımda falan da çoktuu ama artk hiç yok.bu ay tedavim bitebilirmiş doktr öle dedi.belki 1 ay daha kullanrsn dedi bakalm yani kaşntı kızarklık moral bozkluğu stres gibi şeyler çok normal bu ilaçlarda.benm şu an bile hala gözlerm kuruyo kabuk oluyo falan :/ dudaklar malum.ama hiç yara olmadı şimdiye kadar çok şükür.çünkü hiç kuru bırakmadm dudaklarımı.yanmda vazelnmle geziyorm sürekli.baya nemli ttuyo.istersenz deneyebilirsnz.moralleri yüksek tutuuuuun :)
allah aşkına biri bana şu ilacı bırakmamam için bişeyler söyleisn
bende de oldu ya :/ ilaçlar yaptı diye düşünüyorum
göğüs bölgemde kaburgamda çok ağrı oluyor,zoretaninden kaynaklanıyor değilmi bu arkadaşlar..????
Bi göz doktoruna git ve zerotanin kullandığını gözlerini kuruttuğunu söyle . Büyük ihtimalle bi kontrol eder sonrada göz damlası verir. Bişeyin kalmaz
mrb arkadaslar zoretanın kullanıyorum ılk ay 20 mg kullandım ve 2.aya başladık gunluk 40 mg kullnaıyorum 2gundur ..bu sabah uyanırken adet sancısına benzer sancım oldu ve baya bı surede sürdü haptan dolayımı oluyor
4. ayım bitti yüzüm bebek gibi oldu,saçım vücudum yağ içindeydi psikolojim bozulmuştu artık keşke daha önce kullansaymışım yağdan eser yok şimdi.. umarım tedavi sonrasında tekrarlamaz.. yalnız görmemde bulanıklık, bel, kalça ağrım çok oluyor hatta bazen basamaz durumda oluyorum topuk ağrısı bendede var, geçmek bilmeyen yorgunluk birde.. ilaçtanmıdır bilemiyorum tabii..
ben de bugün doktora gittim ve tahlil verdim umarım değerlerim normaldir de alabilirim bu ilacı. 21 yaşındayım, sivilceler gerçekten büyük bi özgüven eksikliğine neden oluyo, bu yüzden kesinlikle kullanmak istiyorum ama her gün de okula gidiyorum, tüm günüm okulda geçiyo sayılır, bu kızarmalar ve dökülmeler nasıl oluyo yani çok aşırı yüzümüze bakılmıycak gibi mi ? yüzümüz için kullandığımız kremin üzerine hafif fondoten veya pudra kullansak bi süre bi sorun oluyo mu, bu şekilde kullanan var mı ?
bünyeden bünyeye göre etkileri değişsede o kadar olmayacagını söyleyebilirim.benim 2. ayım bitio ve pul pul dökülme olayını cok bariiz yasamadım acıkcası dudaklar cok kuruyo onun için ona özel bi dudak nemlendiricisi alman lazım eczanelerde satılan filan.aslına bakarsan yaglı bi cilt yerine kuru bi cilt hissi ve zamanla azalan sivilceler bence ilacı kullanırken bile kendini iyi hissettiricek=)
ben de bugün doktora gittim ve tahlil verdim umarım değerlerim normaldir de alabilirim bu ilacı. 21 yaşındayım, sivilceler gerçekten büyük bi özgüven eksikliğine neden oluyo, bu yüzden kesinlikle kullanmak istiyorum ama her gün de okula gidiyorum, tüm günüm okulda geçiyo sayılır, bu kızarmalar ve dökülmeler nasıl oluyo yani çok aşırı yüzümüze bakılmıycak gibi mi ? yüzümüz için kullandığımız kremin üzerine hafif fondoten veya pudra kullansak bi süre bi sorun oluyo mu, bu şekilde kullanan var mı ?
kızlar sivilceler gecıyor, siyah noktalar gidiyor, izler azalıyor denildi peki gözenekler kapanıyor mu tumuyle mesela burun üzerinde bi cok kiside vardır.ne diyorsunuz