Kızlar bu benim 34. günüm ve yan etkilerinin neredeyse hepsini görüyorum. Son bir haftada burun kanaması olmaya başladı ilaçlarım bitti bu hafta doktara gitcem tahlil falan yapılcak. Eklem ağrılarım, yüzümde kızarıklık, aşırı hassaslaşma, kuruma, gözlerimde kuruluk (hatta o kadarki her daim kırmızı), ellerimde döküntüler, vücudumu zaten geçtim siyah giyip çıkardığımda içi bembeyaz oluyo, saçlarım iyice kurudu ama ALlah'a şükür henüz dökülme yok... Bunların yanısıra önceden olan minik sivilcelerim gitti yüzüm daha pürüzsüz ama hala sivilceler aktif. Önceden minik minik çıkan sivilcelerim şimdi büyük ve kırmızı çıkmaya başladı. Onlarda 1 hafta kalıp sonra kuruyup dökülüyorlar. Şu an 1-2 tane sivilce izinin haricinde başka iz kalmadı. Onlarda çok üyük sivilcelerin izleri zaten. Bol bol su içiyorum, meyve tüketiyorum. Yüzümde siyah nokta ve yağdan eser kalmadı. Doktorum cetaphil diye bir nemlendirici losyon verdi onu akşamları sürsem bile kurumayı önlemede yeterli oluyo. Dudaklarım için herşeyi denedim ama çatlamaya devam etti Niveanın lipstiğini kullandım, bepanthene krem kullandım, blister kullandım ama en son çareyi caudalie'nin lipstiğinde buldum. Bu lipstik gerçekten bir harika dudaklarım çatlayıp kurumuştu ve sert kabuk bağlamıştı bunu kullandım ve sabah bir uyandım o kuruluktan eser yok. Bu kadar çabuk etki göstermesi iyidir inşallah. Benim gibi bu problemi yaşayanlara öneririm, ki bu ilacı kullanıp dudak kuruluğunu yaşamayan varmıdır merak ediyorum. Neyse vücut konusuna gelince vücudumdaki sivilcelerde belirgin şekilde azaldı ama yüzümdeki kadar değil. Vücuduma nemlendirici kullanmıyorum doktor birşey vermedi ama banyoda daha çok nemlendiricili duş jellerini kullanıyorum. benim tadvim nisanın son haftası bitecek inşallah. Mayısın 13 ünde düğünüm var çok dua ediyorum inşallah bu kızarma ve kuruluk o zamana kadar geçer inşallah. Gerçi şu anda cildimden yana bir sıkıntı yok çünkü aşırı kurumasına rağmen cetaphil krem çok işe yarıyo hemen kurumayı gideriyo ama kızarma konusunda çok muzdaribim zaten utandığımda falan hep yüzüm kızarır artık morarıyo nerdeyse
Neyse bu yan etkiler bana hiçte kötü gözükmüyo şu an aldığım sonuç bile çok güzel kim bilir tedavi bitince ne güzel bir sonuca ulaşıcam
Kızlar kullanmaya çekinenlere tek söylüceğim öyle korkutulduğu gibi değil ben iyiki kullanıyorum diyorum çünkü sonucun iyi olacağına inanıyorum. Kullananlarda morallerini her daim yüksek tutsunlar sonunda o minik canavarlara zaferimizi ilan etcez inşallahhhh