- 4 Temmuz 2010
- 469
- 1
Benim bir arkadaşım ağda ile aldırmıştı ve resmen derisi kalkmıştı, kabuk bağlamıştı falan ama iple almanın sakıncası olduğunu sanmıyorum sadece soyar deriyi biraz. Yoksa neyle alacakmışsın ki onları her şey yasaksa? :S
Bende anlamadım sordum cımbızla tek tek alabilirsin yada iple çok çok dikkatli ve yavaş olmak kaydıyla alabilirsin dedi ama yine de ip kullanmazsan iyi olur dedi.
Merhaba zoretaninde 4.ayım yakında dolacak şu ana kadar abartıldığı gibi bir etki görmedim tabiki bunlar bünyeden bünyeye göre değişiyor.Göz burun dudak kuruluğu ve ellerimde kuruluk hafif yara tarzı şeyler çıktı.Ancak krem kullanınca kısa bir süre içinde yok oldular.Cildin aşırı derecede kuruduğu için yüzünü ve ellerini sık sık nemlendirmelisin,hele ki şu anda kış mevsimindeyiz soğuğa karşı çok duyarlı oluyorlar.Ağda epilasyon yasak.Ben ip kullanıyorum başladığımdan beri bir zararı olmadı.
Tamam bakalım o zaman bir kere bende denerim eğer birşey olmazsa devam ederim. Peki koltukaltı ve bikini bölgesi içinde ağda veya epilasyon yasağı varmı?