- 10 Ekim 2010
- 91
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yüzüm tüylendi sanırım bu neden olduuu??? :SS
Ciltteki hafif çukurluklar için krem önerebilicek biri var mı ? Ve lekeler için ? 4.ayımdayım...
kızlar siz bu ilacı günlük nasıl kullanıyorsunuz .doktor bana bir kutu 20 mg bir kutu 10 mg verdi. siz aç tok nasıl kullalütfen biraz acele cvpnıyorsunuz.
Eveeeet.5 aylık tedavim dün sona erdii :) Güzel bir cilde sahibim.Sabredin kızlaaaar :)
yaaaaa daha heycanlı olmanı bekliyodummmm :) anlatsana istediğin gibi mi oldu cildin? bir de hayırlı olsun diyelim :))
kızlar siz bu ilacı günlük nasıl kullanıyorsunuz .doktor bana bir kutu 20 mg bir kutu 10 mg verdi. siz aç tok nasıl kullalütfen biraz acele cvpnıyorsunuz.
teşekkr ederiiim :) tam istediğim gibi değil aslında.izler falan var ve bir de ilaç yüzünden çıkan yağ bezelerm.onları da doktor şırıngayla çekeceğini söyledi.şu yan etkilerin bir an önce bitmesni bekliyorum :/ anlatacak pek bişy yok aslnda.tedavi sonuna kadar çok zahmet çekiliyo ama sonunda güzel bir cilde sahp olabiliyosnz :) şu an hala gözlerm yanıyo dudaklarm kuruyo ve yüzüm soyuluyo. bakalm ne zaman geçer bekliyorum
ilaç bittikten sonra 6 ay sonra cilt daha da güzelleşiyor diye duydum ben kullanan 2 arkadaşımdan ve etrafımdan. izlerin rengi 1 2 aya kadar açılıyormuş ayrıca. seninkisi daha çok yeni, devam etmesi normal yani yan etkilerinin :)
kızlar bende bu ilacı kullanmaya başladım bu 3. günüm bakalım neler olacak. Yorumlardan çok korkmuştum ama sonunda geçeceğini bildiğim için bu kadar sıkıntıyada değer diye düşünüyorum. Şu anda kuruluk için biraz erken galiba ama sabah akşam nemlendiricimi kullanıyorum. Dudaklarıma da blisterin bitkisel dudak koruyucusunu kullanıyorum. Sivilcelerim biraz geçer gibi oldu, çok fazla değil ama azaldığını hissediyorum. İlacın yanetkilerini okuduğumda çok tedirgin olmuştum ama şu anda bir sıkıntım yok herşey normal ama cildimde aşırı bir yağlanma oldu, aslında kurumasını bekliyordum ama garip doktorum 3 tane akşam verdi. Ben kullananlardan yorum bekliyorum tedavi süresince dudak üstünde epilasyon, ağda, ip vs kullanmayacaksın dedi doktorum. Acaba siz neler yapıyorsunuz? Sonuçta bıyıklı bıyıklıda gezilmez ki :26: kızlar yorumlarınızı bekliyorum. Sizde moralinizi yüksek tutun tedavinize yardımcı olun. sivilcesiz günlere inşallah...
kızlar bende bu ilacı kullanmaya başladım bu 3. günüm bakalım neler olacak. Yorumlardan çok korkmuştum ama sonunda geçeceğini bildiğim için bu kadar sıkıntıyada değer diye düşünüyorum. Şu anda kuruluk için biraz erken galiba ama sabah akşam nemlendiricimi kullanıyorum. Dudaklarıma da blisterin bitkisel dudak koruyucusunu kullanıyorum. Sivilcelerim biraz geçer gibi oldu, çok fazla değil ama azaldığını hissediyorum. İlacın yanetkilerini okuduğumda çok tedirgin olmuştum ama şu anda bir sıkıntım yok herşey normal ama cildimde aşırı bir yağlanma oldu, aslında kurumasını bekliyordum ama garip doktorum 3 tane akşam verdi. Ben kullananlardan yorum bekliyorum tedavi süresince dudak üstünde epilasyon, ağda, ip vs kullanmayacaksın dedi doktorum. Acaba siz neler yapıyorsunuz? Sonuçta bıyıklı bıyıklıda gezilmez ki :26: kızlar yorumlarınızı bekliyorum. Sizde moralinizi yüksek tutun tedavinize yardımcı olun. sivilcesiz günlere inşallah...