Sivilceli Ciltler Zoretanin Günlüğüm

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Bu arada akşamları dönüşümlü sivex , clindoxyl , magnis, hamazinc , ekstra da gündüz güneş kremi kullanmadan dışarı çıkmıyorum.

Merhabalar size de geçmiş olsun aknetrent hakkında bir bilgim yok ama benim kullandığım ilacın yani zoretaninin bir muadili diye duymuştum. Tetradoxu da ocak ayında 8 hafta kullandım. Açıkçası bende tetradox sanki aşırı bir etki göstermedi zoretani ise kullandığıma hiç pişman değilim. İzlerimden şikayetçiydim. 2. Ayım bitti. 3. Aya geçicem bikaç gün sonra ama şimdiden izlerimde gözle görülür küçülmeler var ve lekeler gitti. Ben de sizin gibi ergenliğe girdiğimden beri sivilcelerle uğraşıyorum. En etkili ilaç buydu diyebilirim. Tabi ki yan etkileri var bunları göze almanız lazım. Ama yine de kişiden kişiye farklı etki göstereceğine inanıyorum. Çünkü ben başlarken zaten sivilcem yoktu o yüzden hiç kusmadı da denilebilir. Ya da derim de soyulmadı (hafif pul pul dökülmeler hariç) .. Ama eğer çok fazla sivilceli bir ciltle ilaca başlasaydım bence kusardı. İnşallah tedaviniz çok rahat geçer :)

Bu arada akşamları dönüşümlü sivex , clindoxyl , magnis, hamazinc , ekstra da gündüz güneş kremi kullanmadan dışarı çıkmıyorum.
Sivex, clindoxyl ve magnisi duydum. Zaten ben de şu an magnis kullanıyorum. Bu bahsettiğiniz kremler gün içinde aşırı deri dökülmesini engeller. Doktorum öyle demişti. Size farkettirmeden cildiniz yeniler. Ayrıca kullandığımız haplar gerçekten kaliteli ilaçlar bence içiniz rahat etsin ben sabrettikten sonra geçeceğine inanıyorum birçok kişiden bizim kullandığımız hapları kullandıktan sonra bebek gibi cildim oldu tepkisini almıştım.

Çok teşekkür ederim cevapladığınız için.Evet aknetrentin muadili dedi eczacı 3 ilaç da aynı gruptanmış.İnşallah ben de en az yan etkiyle karşılaşırım .Başarılı sonuç verdiğini duymak iyi geldi bana.

Umarım güzel sonuçlar alırsınız siz de buraya gelişmelerinizi yazabilirsiniz isterseniz beraber sonuçları izleriz

Anladım eskiden sivilcelerim aktifdi ve fazlaydı kremlerle başa çıkamadığımızdan tetradoxa geçtim.Tetradox aktif olanları söndürdü aslında.Aknetrent ile devam edelim dedi doktorum.Aynen iyi ki cevapladınız mesajımı.Lise döneminde kullanan arkadaşımın dediğiniz gibi, yüzü bebek gibi oldu. Onun da dudakları kuruyordu.Sonucu güzel olacak inşallah biraz katlanmam gerekiyor.

Nerdeyse aynı yollardan geçmişiz o kadar iyi anlıyorum ki bu durumları hdjsjdjjdjd Aynen öyle sabır ve düzen bu işin ilacı aslında..

Tabi yazarım gelişmeleri ,biraz zaman geçsin de beraber izleriz.
Bu arada bu süreçte ağda yapmamanı tavsiye ederim deri çok hassaslaşacağı için ağdayı sürüp çektiğinde derinin de tüylerle beraber gelme ihtimali veya ağda yanığı tarzı iz kalan kızarıklık ihtimali varmış doktorum sıkı sıkı tembihlemişti bilgin olsun

Tamam teşekkür ederim doktorum söylememişti.

Canım acnemix jeli yapıp buzdolabına koydum. Her açtığımda içinde bir miktar su oluyor. Seninki de öyle mi acaba? Tarihi yeni de içinde su toplaması normal mi

Canım acnemix jeli yapıp buzdolabına koydum. Her açtığımda içinde bir miktar su oluyor. Seninki de öyle mi acaba? Tarihi yeni de içinde su toplaması normal mi
Evet evet normal benim de olurdu kullanmadan önce karıştırıp yüzüne öyle sürebilirsin geçiyo sulanması hafif karıştırınca.. Geçmiş olsun :)

Evet evet normal benim de olurdu kullanmadan önce karıştırıp yüzüne öyle sürebilirsin geçiyo sulanması hafif karıştırınca.. Geçmiş olsun :)
Tamam canım çok teşekkür ettim cevabın için. Ürün tarihi yeni fakat sulanması kafamı karıştırdı biraz. Karıştırıp öyle süreyim. Sana da geçmiş olsun

Merhabalar 3. Aya girmiş bulunmaktayım 30 mg zoretanin ile devam ediyorum..doktorum magnis kremin kullanım süresinin 8 hafta olduğunu, 1 hafta daha kullanıp bırakmam gerektiğini söyledi. Onu da 1 hafta daha kullanacağım. Dudaklarımın aşırı kuruduğunu dudak kremimi artırmam gerektiğini söyledi. Ben de öyle yapıyorum,kontrole aldım sayılır. Dudaklar için bepanthen plusı şiddetle tavsiye ediyorum. Onun dışında lekem kalmadı hiç yazmıştım zaten. Yüzümde sağlıklı bir parlaklık görüyorum son zamanlarda. Bu beni mutlu ediyor. İzlerim yani gözeneklerim de küçülmeye başladı. Kullanmaya devam bakalım 2 ayım kaldı....

3. Ayın 7. Günündeyim ilacın etkisinden mi bilmiyorum ama bazen kendimi ruhsal olarak çok bitik hissediyorum. Psikolojime etki etmiş olabilir. Dudaklarım aynı hızda kurumaya devam ederken yüzümde ciddi soyulmalar başladı. Yanaklarımda özellikle. 2 hafta sonra okullar açılacak umarım açılmadan önce biraz iyileşir. Doktorum ağda yapma dedi ama ben bi şey olmaz diyerek kolumda denemek istedim. Sanki bi şey olmamış gibiydi ertesi gün pul pul dökülmeye başladı. Ağda yapmayın bu süreçte ağda pişmanlıktır. Güzellik için katlandığım şu şeyler umarım değer. Bu aralar mutsuzum.

Rabbim şifa versin üzülme canım geçecek bunlar. Allah daha büyük dert ve hastalık vermesin bunlar tedavisi olan şeyler

Merhaba ben bu ilacı ünv giderken kullanmıştım. Yüzümde sivilce çukurları kaldı onun dışında hiçbir yan etki yaşamadım çok şükür. O çukurların sebebi ilaç mı bilmiyorum.
Herneyse umarım size şifa olur her ay karaciğer durumuna bakmak için kan vermeyi unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…