• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zordayim biraz

BurcuEsmiray

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2016
9
0
1
28
Arkadaşlar merhaba ,
9 aylık evliyim ve kvyle kalıyoruz evimiz var fakat maddi sıkıntıdan dolayı gecemiyoruz ve çok bunalıyorum Eve İs alarak para biriktirip bir an önce evime geçmek istiyorum İstanbul Anadolu yakasında Eve İs veren yerler ve numarasını bildiğiniz işler varsa Allah rızası için bi yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar merhaba ,
9 aylık evliyim ve kvyle kalıyoruz evimiz var fakat maddi sıkıntıdan dolayı gecemiyoruz ve çok bunalıyorum Eve İs alarak para biriktirip bir an önce evime geçmek istiyorum İstanbul Anadolu yakasında Eve İs veren yerler ve numarasını bildiğiniz işler varsa Allah rızası için bi yardımcı olur musunuz
Eve neden iş alıyorsunuz, siz işe gitseniz daha iyi olmaz mı?

Eşimin ailesi ayıplanır diyo çünkü ve daha 20 yaşındayım elim ayağım tutuyor fakat esimde ailesi yüzünden istemiyor kesinlikle

Konuşkan ve ikna kabiliyeti yüksek biriysen bazı operatörler evlere iş veriyor kurulum falan nasıl bilmiyorum ama bi araştır istersen. Maliyeti de olmaz

Eşimin ailesi ayıplanır diyo çünkü ve daha 20 yaşındayım elim ayağım tutuyor fakat esimde ailesi yüzünden istemiyor kesinlikle

Maddi durumu ayrı ev açacak kadar bile iyi olmayan çocuğunu evlendirirken utanmadılar da sen çalışınca mı utanacaklarmış.Tövbe ya sinirim bozuldu

Eşim ailesine çok düşkün offf

Evlenmiycektin canım o zaman.Daha 20 yaşındasın 1 sene olmuş evleneli nerdeyse.Evlilikte evliliğe benzese içim yanmaz.

Ya ısrar edip eşini razı edeceksin yada oturmaya devam kayinvalidelerle.

Paranız olsa da ayrı eve çıkabilecek misiniz orası da meçhul.Çocuk olur o zamana çocuk var çıkmayın derler ,derler de derler.
Geçmiş olsun

evde taşla boncukla ancak cep harçlığı çıkarırsınız ayrı eve çıkacak para kazanamazsınız, eğitiminiz ne? eğer üniversite öğrencisi ya da mezunuysanız home office müşteri temsilcisi ya da sosyal medya uzmanı ilanlarını takip edebilirsiniz. değilseniz sınava hazırlanın, hayatınız bu çalışmak ayıp diyen aileyle, ayrı eve çıkacak parayı kazanamayıp karım çalışamaz artisliği yapan adamla tükenmesin. bir güvenceniz olsun.

Hayır aslında ben tam anlatamadım eşim borçları vardı onları kapattık bu süreçte çocuk bikac sene düşünmüyoruz fakat tam dayan borçlar bitti derken eşimin işiyle alakalı skntilar oldu ondan dolayı geçme işimiz sonraya kaldı fakat ben dayanamıyorum da

Çalışmaktan başka çaren yok. Evdeki yaptığın işle çok büyük paralar kazanamazsın. Sadece cep harçlığın çıkar.
En kötü mağazalarda, marketlerde çalışsan asgari ücret alırsın.. Millet senin çalışmana laf edeceğine, ayıplayacağına, para versinler de çalışma.. Onu da yapamazlar.. Yine iş size düşer..

evde taşla boncukla ancak cep harçlığı çıkarırsınız ayrı eve çıkacak para kazanamazsınız, eğitiminiz ne? eğer üniversite öğrencisi ya da mezunuysanız home office müşteri temsilcisi ya da sosyal medya uzmanı ilanlarını takip edebilirsiniz. değilseniz sınava hazırlanın, hayatınız bu çalışmak ayıp diyen aileyle, ayrı eve çıkacak parayı kazanamayıp karım çalışamaz artisliği yapan adamla tükenmesin. bir güvenceniz olsun.
Hayır esimde çalışıyor fakat biraz daha desteğe ihtiyacımız var malum yeni ev

Arkadaşlar evliligimi yargılamak yerine yardımcı olsanız çalıştırmıyor eşim işte ne yapabilirim ki Anadolu yakınlarında bildiğiniz iş varmi

Back