• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zor zamanlar fikirlerinizi bekliyorum:(

cecece123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2010
115
0
96
Ankara
merhaba kızlar,etrafımdaki beni tanıyan insanların düsüncelerinden bıktım ve bu iç sıkıntısından kurtulmak için burda paylasıyım dedim.yaz basında bir ilişkim oldu baslarda arkadas gibiydik ama sonra birbirmizden hoslandık ve cıkmaya basladık.ikimiz de kötü hasarlı ilişkilerden cıkmıstık.ama birbirimize olan duygularımız tamdı.her neyse ufak tefek bir problem yüzünden cocuk benimle sadece 2 hafta cıktı 2.haftanın sonunda biseyi cok uzattıgım icin biz anlasamıcaz basından ayrılalım ilerde zor olmasın dedi.bu arada sunu da ekliyim bu cocuk yaz basında sevgili olucakken kasımda askere gidicekti bunu bilerek basladım ben de ilişkiye.3 ay boyunca pek görüsmedik bi kere mesaj attı sadece onda da alkollüydü sadece bi sarkı atmıstı.beni sallamadıgını düsünüyodum ve cok egom kırılmıstı.bi yandan da askere gidicek zaten hayırlısı böyleymis diyip duruyodum ama bütün bi yaz nasıl takıntı yaptım üzüldüm anlatamam.her sey güzelken bi anda terk edilmiştim çünkü.derken bundan 15 gün önce bana mesaj attı asker veda gecesnin oldugunu ve benim de gelmemi cok istedigini söyledi.ben de gittim.bu olaydan önce de ortak bi arkadasımızla bulusmus ve ona bana olan hislerinin tam olarak bitmedigini söylemis.asker gecesinde ailesi de vardı ve ben annesiyle falan da baya muhabbet ettim.gecenin sonunda bana sarıldı benle vedalastı benim onun icin cok özel oldugumu söyledi.bi arkadasıma da beni emanet etmiş dikkat et sana emanet falan demis.o geceden sonra datekrar görüsmek istedi. görüstük icinde kalan her seyi söyledi sırf askere gidicegi icin ve ikimiz icinde daha zor olcagını düsündügünden en güzel zamanlarımıza gelmisken 6 ay ayrı kalma düsüncesi onu korkuttugundan hem de eski yasadıgı kötü deneyimlerinden sonra biseylerden korkutugu icin ayrılmak zorunda kaldıgını ama artık dayanamadıgını itiraf etti.kısaca bu cocuk mantıgını düsünüp korkup benden ayrılmıstı.ne yalan söyliyim cok etkilendim tam artık umudumu kesmisken su son 10 gündür bütün hislerim eskisinden de yogun oldu.burdaki son 10 gününde 3 4 kere görüstük ve hergün konustuk,mesajlastık.askere gidicek olmasa yeniden sevgiliydik bana beni beklemeni bekleyemem senden su asamada buna hakkım yok dedi.ve bugün teslim oldu :( simdi öyle garip bi durumdayım ki sevgilim degil ama son 1 haftayı sevgili gibi gecirdik.bana döndükten sonra bana olan hislerin devam eederse yeniden baslarız dedi.ama hayatına biri cıkar bisey hissedersen de yollarımıza bakarız dedi.benimle ilgili hayaller falan kurdu askerlik sonrası icin.daha 20 yasındayım aramızda 5 yas var ilk defa böyle bi durumla karsılasıyorum düne kadar konusurken simdi yok telefonu kapalı.sizce napmalıyım hayatıma gircek yeni insanlara sans vermeli miyim?yoksa gelecegi tam olarak belli olmayan bi ilişki icin 6 ayımı gözden mi cıkarmalıyım.eger hayatımda biri olursa o bi kac ay sonra aradıgında kendimi mahcup hissederim ister istemez.son dk beni yıkıp gitti resmen ne yapmam gerektigini bilmiyorum cok üzülüyorum ve onu cok özlüyorum.kızlar lütfen bi fikir verin.hepinize tesekkürler.

Hayatınıza birini alma konusunda bir şey diyemem, ama beklentinizin olmaması gerektiğini söyleyebilirim.

Muhtemelen askerlik öncesi duygusallık, boşluk sebebiyle aradı.
Ve duygularından emin olmadığı için, kısa süreli yani askerlik boyunca ilgi beklediği için net konuşmamış.

Günahını da almak istemem, bence güvenilir değil.
Size karşı çok özel hisleri olsaydı daha farklı olmaz mıydı?

Hayatınıza birini alma konusunda bir şey diyemem, ama beklentinizin olmaması gerektiğini söyleyebilirim.

Ve duygularından emin olmadığı için, kısa süreli yani askerlik boyunca ilgi beklediği için net konuşmamış.

çok doğru bir tespit. kesinlikle katılıyorum

Uzgunm ama bendr daha farkli dusunmuyorum. Sizi dusundugu icin sizden uzak duracak adamin sizi cok seviyor olmasi lazm bir, ikincisi de size zarar verdgini dusunuyr olmasi lazm ki sizin sartlarinizda boyle bi duygu mumkun dgl, firsat olmamis bi kere. Arayacak biri olsun istemis.. İsin kotusu cok emin konusabiliyorm cnku bes alti arkdsm teslim oluyo bu hafta ikisi beklicek kimse yok diye uzulurken kalanlar eski sevgililerine dondu.. Ne hikmetse teslim olmadan bi hafta once!

Iki ihtimal var...
Ilki, askerde onun aklini, kalbini mesgul edecek birseyler aramis ve seni bulmus, kisacasi bosluga dusmus, ilgi istemis ve is bu hale gelmis.
Ya da size karsi hisselerinin aslinda yeterince yogun oldugunu bu olay vesilesiyle anlamis.
Bana ilki daha yakin geldi, uzgunum.
Ama ben olsam beklerdim.
Bunlar sadece yorum, gercegi donunce anlarsin. 6 ay nereye, nelere harcamiyoruz ki, ya ikinci ihtimalse...
Bence sansi hakediyor, ama bunu yasayan sensin.
Icinden ne geliyorsa onu yap, hayat asla planlanan gibi olmuyor, belki bir bakmissin 6 ay sonra kavusmussunuz, belki de ayri hayatlara savrulmussunuz.
Oluruna birak, umarim senin icin en iyi olan neyse oyle devam eder... :34:

Şuanda zaten sevgili değilsiniz, askere gitmeden önce duygusal bir boşluk olmuş (belki de gerçekten senle ilgili güzel şeyler hissediyor) bir yakınlaşma olmuş, kendisi de demedi mi beklemek zorunda değilsin.

Askerden dönene kadar normal yaşantına devam et, olursa kısmetin çıkarsa görüş sonuçta senin hayatın.
ama bence onu özlüyorsan askerden gelene kadar bekleyecekmişsin gibi geliyor :) gelince de zaten bir anlık his değilse tekrardan devam edersiniz, Allah'ım gönlüne göre versin.

askerdeyken bi bekleyeni olsun diye yapmıştır..
genelde böyledir askere gideceklerin mantığı...
burdayken aklı nerdeymişte askere giderken hatırlıyo ilişkiye başlamış gibi yapıyo...
tercih senin istersen güvenip bekle ama gelince yine aynı şeylerin olacağını unutma...

Askerlik psikolojisinde olsa taa yazın başında ayrılmazdı.
Ayrıca ayrılık nedeni de başka bi sebep.
Kafanın karışması normal.
O sorumluluk almak istememiş o yüzden böyle yapmış diye düşünüyorum.
Sonuçta bu süreçte ne yaparsa yapsın hesap soramayacaksın bu da onun işine gelecek.
Başka birini hayatına alsa bile sana "zaten biz sevgili değildik ki" diyecek.
Çok umut bağlama derim.

Tam da bu modelde bir sevgilim olmuştu gençliğimde :) Askere giderken uğurladım, yetmedi gittim bir de ziyaret ettim sonra askerliği bitti, terhis olduğu günün akşamını arkadaşları ile kutlayarak geçirdi, sonra kendine yeni sevgili yaptı, askerden döndükten sonra belli olacak karakterleri.. Ben derim ki hayatınıza devam edin, hayat size ne sunarsa kabul edin daha çok gençsiniz. Hele bi askerden dönsün beyefendi bakalım hala aynı şeyleri düşünüyor mu :))

Back