Zor zamanda hayal kırıklıklarım

ya aslında bana sürekli neden evlenmiyorsun daha atanamadın mı aaa şunun kızı şunu yapmış sen daha alakasız yerde mi çalışıyorsun o zaman neden o bölümü okudun diye yıllardır söyleniyor bunaldım , biri hayatıma girsin istedim ve biriyle konuştum onun da sevgilileri varmış bunu öğrendim ve hesap sordum neden benle konuştun diye , hakaret etti benim suçun ne anlamış değilim hesap da mı sormayalım beyefendiye? Çok teşekkür ederim : )

Teşekkür ederim :)

Bu yaşadıklarınızı kendinize yakıştırıyor musunuz?
Siz bu musunuz yani?
Olmaz kendinize gelin gorüsecekseniz de düzgün, karakterli insanlarla görüşün.

Herkesin karşısına saçma insanlar çıkıyor ama dik durmak gerekli. Benim 2 manitam var mı dedi? İlk gördüğümde notunu vermiş, anlamıştım ama ayıp olmasın diye belli etmedim, seninle ne işim olur benim diye kuyruğu dik tutup, engeli basacaktın. Ayrıca kendini yakıştırmamışsın, enerjin karşı tarafa geçmiştir. Eziyorsun kendini. Ezeceği insanı bulup ezmeyecek çok az insan var bu dünyada. Tek çözümünü yazıyorum özgüven. Özgüven seni ayağa kaldırır. Diğer insanların iyi olmasını bekleme sen güçlü ol.

Kimse ah vah kıyamam demedi diye mi sitem ediyorsun? Yorumlara verdiğin cevapları okudum. Ben ne yaptım sadece hesap sordum diyorsun da sana o cümleleri kuran biri sen hesap sorunca utanacak mı? Hayır hesap sormayacaksın. Defol git yaa deyip(ben küfürlü derdim) engelleyeceksin. Sana bit pazarından alınmış gibi dediğinde bozacaktın. Terk edecektin. Şaka sandım nedir? Şaka sanmak ezikliktir. Onu yemişsin, bunu yutmuşsun, hepsini sindirmişsin sonra aklına gelmiş hesap sorayım demişsin adam daha çok rezil etmiş. Bizim karşımıza hep mükemmel insanlar mı çıktı sanki? Ne saçma sapan, sapık insanlarla karşılaştık ama hadi ordan deyip geçtik. Sana kızdı herkes çünkü hakareti göre göre hesap sormak için konuşmayı uzattığın için.

Çok sağolun,Görüşmemiz bitti ben eve gittim, mesaj atmış benim zaten iki manitam var diye ben de madem var neden benle görüştüm dalga mı geçiyorsun dedim sonra da kavga eder gibi konuşmaya başladı ben en ufak hakaret etmedim. Evet keşke onu da demeseydim cevap bile vermeseydim ama sinirlendim işte

Haklısınız ama o an sinirlendim, evet benim hatam tam da dediğiniz gibi bunlara izin vermek oldu . Olumsuz yorumları yapan birçok kişi benim iyiliğim için konuştu onlara teşekkür ettim sağolsunlar ama içlerinde yamanmışsın diyenler oldu onlara kırıldım onlardan bahsediyorum. Yapılmış birçok olumsuz yorumu da hak verdim benim de hatam var , sağolun yorumunuz için

Buluşmaya giderken giydiğiniz kıyafeti yükler misiniz? Ona göre yorum yapacağım. Muhtemelen sizin kendi yaşantınısına uygun olmadığını düşündü.

Buluşmaya giderken giydiğiniz kıyafeti yükler misiniz? Ona göre yorum yapacağım. Muhtemelen sizin kendi yaşantınısına uygun olmadığını düşündü.
Açık bir kıyafet veya çok abartılı bir şey giyinmedim, bizim bir ilişkimiz yoktu zaten arkadaşım çok abartma demişti ağır makyaj da kesinlikle yapmadım bana çok zayıfsın dedi zaten 166 boy kilom da 54 . çok aşırı zayıfta değilim aslında kendisi de 1 85 boyundaydı belki boyum kısa geldi bilmiyorum belki de kalbi atmadı olabilir ama olmayacaksa da böyle pat diye iki manitam var dememeliydi en azından düzgün şekilde deseydi, kendimi salak gibi hissettim manitam var zaten deyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…