Zor zamanda hayal kırıklıklarım

Sacma sapan haraketleriniz yok mu ?Bi daha dusünün isterseniz.Bu nedir hep bi karsi tarafa 'yamanma' istedigi?Biraz sayginiz olsun kendinize.Sevgili bulmayi bi kenara birakin.
Yorumunuz için teşekkür ederim ama yamanma kelimesi hiç hoş değil. Ben sevmek istedim hayatımda biri olsun istedim ve tanımaya çalıştım. Hiç bir saygısızlığım olmadı karşı tarafa. Evet saçma sapan hareketlerim olmadı. Karşımdaki kişi bana "Benim görüştüğüm 2 manitam var "dediyse ve bunun için biraz sitem etmişsem benim suçum nedir? Sitem de mi etmeyeyim adam dalga geçmiş. Siz ilk anlattığım kişiyi 28 yaşında tanıdığımı düşündünüz sanırım o kişi 19 yaşındayken görüştüm ve yaşadıklarımı burada paylaşmak istedim .

Sen ne kadar düzgün davranırsan davran düşüncelerin enerjin geçiyor. İçten içe kendini bu erkek müsveddeleri karşısında ezdiğin için duruşuna yansıyor bu. Fakir olmak vs hiç alakası yok. Sen kendine değer vermediğini karşı tarafa yansıtıyorsun. Merak uyandırmıyosun bu şekilde de. İyi ki uyandırmamışsın gerçi adam tam bi leş. Mutluluğu aramaktan vazgeç bulamazsın bu şekilde. İkisiyle de iletişimini kes. İlkine bişey demiyorum toyluk diye ama kendine böyle davranılmasına asla izin verme. Korkma baştan bitsin öyle insanlarla ağzının payını ver herkese, yalnızlıktan da korkma. Sen böyle dik durursan karsına da o zorluğu göze alabilecek vitrine değil kalbine gelecek emek verecek adamlar çıkar. Gençsin. Bunun için en önemlisi yalnızlıktan korkma.
Çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için. Ben biraz destek bekledim sadece bir de paylaşayım dedim. Bazı olumsuz yorumları anlıyorum haklılar da iyiliğim için söylendi . Ben kendime değer vermedim kendimi psikolojik olarak yenilemek istiyordum sizin yorumunuz bana moral verdi sağolun gerçekten :)

bu kadar kendinize değer vermezseniz başkası çiğneyip geçer işte böyle..
niye bu kadar özgüvensizim diye oturup güzelce düşünün ve artık bu kadar kendinizi ezdirmeyin.

bu kadar kendinize değer vermezseniz başkası çiğneyip geçer işte böyle..
niye bu kadar özgüvensizim diye oturup güzelce düşünün ve artık bu kadar kendinizi ezdirmeyin.
Teşekkür ederim haklısınız en büyük hatam karşı tarafı vazgeçilmez sanmam oldu

Yanlis kisiler denk gelmis. İkisinden de kurtuldugunuz icin sanslisiniz. Bence ekonomik ozgurlugu olmali bir bayanin. Siz is bulmaya odaklanin ve kendinizi sevin lutfen.

Insan kendine anca bu kadar zarar verir
Canim kusura bakma ama sacma sapan hareketlerim yok yazmissin ama degil var kendini oyuncak etmissin resmen sacma bi iliskiye
19 yaşındaydım 3 yıl sevdiğim için katlandım saçma sapan hareketlerim yok derken konuştuğum kişilere karşı saçma davranışlarım olmadı ama illa ki hatalarım olmuştur ama bunu için de bu kadar şey yapılmamalı karşı taraftan

Benimde sizin son konuştuğunuz kişiyle olan durumunuz gibi bişey geldi başıma uzun süre konuştuk buluştuk ama bir daha ne o mesaj attı ne de ben.Ama benim dış görünüşümü beğenmedi muhtemelen.Bende sizin gibi onunla konuşurken şüpheli hareketleri olduğu halde görmezden geldim meğer benimle konuşurken ciddi olduğu biri varmış onunla nişanlandı hatta.Evet bazı erkekler çok karaktersiz ama emin olun onlara yüz veren bize böyle davranmalarına izin veren biraz da biziz.Ben hatalarımdan ders çıkardım şuan erkeklerle ilgilenememeye çalışıyorum sizde bi süre öyle yapın bence

İkisi de iyiki olmamıs bosverin, hayat bunları dert etmeyecek kadar öle kısa ki....Kendinize güven konusunda sıkıntılarınız var sizde söylemissiniz zaten ama asılır bu durumlar,hiç sıkıntı değil.Birincil olarak ekonomik özgürlük su an için arayıstasınız zaten o cepte =) ikincil olarak sosyal cevrenizi değiştirin. Yeni bir kurs ya da bir spor salonu. (farklı ortamlar bübyenize iyi gelecektir, yeni insanlarla tanısacaksınızdır. Erkek arkadas değil burada kastım) Üçüncül olarak yeni bir dil öğrenebilirsinis ya da hobilerinizi değiştirip,genişletebilirsiniz. İyi hissetmenize sebep olur. Kitap okumaya yogunluk verin biraz da. En önemlisi de izin vermeyin, gercekten sizi mutsuz edeceğinizi düşündüğünüz seylere hayır deyin lütfen ...

Özgüven eksikliği var kendine güven önce hersey sende bitiyor koşma kimsenin peşinden bırak onlar koşsun...:KK69:

Atanamamis olmak sizin ozguveninizi zedelemiş ama bu kadar da olmamalı ya.

Ben de anlatmadiginiz ya da atladiginiz yerler oldugunu düşünüyorum .

O salatalık emojisini biri bana gönderse alıp o salatalığı...
kafasinda parçalardım

Salatalık emojisi mi :)
Şakaaaa ol nolursun.
Yazınızı okuyunca , erkeklerin neden kaçtığı gayet net anlaşılıyor.
Olmadı olmayacak.
Bence rahibe ol.
İnandırıcı gelmedin kusura bakma,hiç bit bayan bukadar ezik olamaz.

Gerçekten sizi çok merak ettim. Neden size değer vermeyen ya da sizin vereceğiniz değeri haketmeyen insanları bu kadar ciddiye aldınız.
Benimde sizin son konuştuğunuz kişiyle olan durumunuz gibi bişey geldi başıma uzun süre konuştuk buluştuk ama bir daha ne o mesaj attı ne de ben.Ama benim dış görünüşümü beğenmedi muhtemelen.Bende sizin gibi onunla konuşurken şüpheli hareketleri olduğu halde görmezden geldim meğer benimle konuşurken ciddi olduğu biri varmış onunla nişanlandı hatta.Evet bazı erkekler çok karaktersiz ama emin olun onlara yüz veren bize böyle davranmalarına izin veren biraz da biziz.Ben hatalarımdan ders çıkardım şuan erkeklerle ilgilenememeye çalışıyorum sizde bi süre öyle yapın bence
Bana kilolu birini istiyorum dedi zaten sen çok zayıfsın , üzerindeki de bit pazarından almışsın gibi deyince dedi ya , ona rağmen anlamadım şaka yapıyor sandım güldüm geçtim . benim görüştüğüm iki manitam var deyince sinirlendim ona da hakkım var yani iki ay madem niye konuşuyorsun benle dimi , niye konuştun madem deyince beyefendi sinirlelndi bir dolu laf saydırdı. Ben de zaten dersimi aldım, çok haklısınız yorumunuz için teşekkür ederim:)

Atanamamis olmak sizin ozguveninizi zedelemiş ama bu kadar da olmamalı ya.

Ben de anlatmadiginiz ya da atladiginiz yerler oldugunu düşünüyorum .

O salatalık emojisini biri bana gönderse alıp o salatalığı...
kafasinda parçalardım
o emojiyi ben ona sitem ediyordum, başka biri varsa neden görüştün o kadar zaman dedim birden kavga eder gibi konuştu , o an gönderdi zaten , hatta eleme yapıyorum arkadaşlarım da beş kişiyle görüşüyor içinden birinden olmazsa biriyle olur diyor falan demişti. İnanın anlatmadığım şeyler karşı tarafın ettiği hakaret tarzı konuşmalarını uzun diye daha özet geçtim. Hakaretleri ben hesap sorunca başladı konuştuğun iki kişi var madem niye benimle konuştun dedim diye , Ya aslında burada yapılan yorumlarda sanki ben kendimi erkeklere bağlamışım gibi görülmüş ama ben bana edilen hakaretleri anlatmak istedim dertleşmek istedim zaten o insanlarla devam etmedim ki veya onlara yalvarmadım ki biri zaten 19 yaşındaydım onu da anlattım . Yamanmışsın gibi yorumlar geldi de kimseye yamanmadım yapılan hakaretleri anlatmak istedim destek aradım sadece farklı anlaşıldım,Yorumunuz içinde sağolun zaman ayırıp yazdınız :)

Salatalık emojisi mi :)
Şakaaaa ol nolursun.
Yazınızı okuyunca , erkeklerin neden kaçtığı gayet net anlaşılıyor.
Olmadı olmayacak.
Bence rahibe ol.
İnandırıcı gelmedin kusura bakma,hiç bit bayan bukadar ezik olamaz.[/QUO
Yazıda o emojiyi kavga edince gönderdigini yazmışım , ondan sonra ona yalvarmadım veya benimle ol nolur falan demedim ki. ilk anlattığım 19 yaşındayken ki ilişkimdi. Ya anlamıyorum buraya başıma geleni anlatmışım morali zaten bozuk olan birini ne kadar ezici konuşma bu. Böyle mi yorum yapıyorsunuz cidden, erkekler neden kaçıyor peki zaten iki manitam var diyen birinden bahsetmişim okumadınız mı? Görsel olarak beğenmediyse düzgün bir şekilde söylesin zaten kimsenin pesinden koşmadım ben, neden o emojiyi gönderiyor veya neden bit pazarından alınmış gibi diyor üzerimdekine? Bu laflardan sonra konuşmak isteseydim haklısınız olmadı olmayacak kimseyle erkekler kaçmış diyebilirsiniz ama ben kimsenin peşinden koşmadım tekrar okuyun yazıyı bence ,

o emojiyi ben ona sitem ediyordum, başka biri varsa neden görüştün o kadar zaman dedim birden kavga eder gibi konuştu , o an gönderdi zaten , hatta eleme yapıyorum arkadaşlarım da beş kişiyle görüşüyor içinden birinden olmazsa biriyle olur diyor falan demişti. İnanın anlatmadığım şeyler karşı tarafın ettiği hakaret tarzı konuşmalarını uzun diye daha özet geçtim. Hakaretleri ben hesap sorunca başladı konuştuğun iki kişi var madem niye benimle konuştun dedim diye , Ya aslında burada yapılan yorumlarda sanki ben kendimi erkeklere bağlamışım gibi görülmüş ama ben bana edilen hakaretleri anlatmak istedim dertleşmek istedim zaten o insanlarla devam etmedim ki veya onlara yalvarmadım ki biri zaten 19 yaşındaydım onu da anlattım . Yamanmışsın gibi yorumlar geldi de kimseye yamanmadım yapılan hakaretleri anlatmak istedim destek aradım sadece farklı anlaşıldım,Yorumunuz içinde sağolun zaman ayırıp yazdınız :)

Şu an kaç yaşındasınız bilmiyorum ama sakın evlenmeliyim psikolojisine girip de çapsız adamın birine gönül kaptırmayın.
Dünya erkekler olmadan da dönüyor.
Kiymetinizi bilen biri elbet çıkacaktır, nasip.bu isler.
Ama öncelikli duam atamanız yönünde

Hiçkimse hayatında hata yapmadı galiba yorumlardan bunu anladım. Ya ben buraya destek bulmaya dertleşmek için gelmişim bir derdimi anlatmışım. Ne yamanmışlığım kalmış ne erkeklerin benden kaçmadığı. Kimseye yamanmadım , bana yapılan haksızlığı anlattım. Bana o emoji gönderdiyse karşı taraf benim suçum ne? O hareketten sonra zaten ben olsun lütfen konuşalım falan demedim ki ? Üstelik hakaret de etmedim kimseye. Bunaltacak bir şey de yapmadım ayrıca benimle 2 ay konuşup birbirimizi tanıyalım deyip beğenmeyince de iki manitam var zaten sen zayıfsın ben kilolu istiyorum , olmaz senden sonra diğeriyle buluştum diyen bir adama da bırakın da hesap sorayım neden benle konuştun o zaman diye . Ben morali bozuk olan birine böyle daha çok üzecek yorumlar yapmazdım ya . İlk ilişkim zaten berbattı küçüktüm hataydı bana sürekli hakaret eden biriydi. Arkadaşıma bile bakmış biriydi. Yani bunu anlatmam mı suç? Anlatmadığım şeyler tabi ki var , uzun olmasın diye özet geçtim hatta, Neyse yine de sağolun ne diyebilirim ki

Ve büyük konuşmamak gerekiyor bunu da ekleyeyim , ayrıca kaçan erkekler böyle erkekler olsun hiç sorun değil, kilolu değilim diye benden kaçan , bir kıza sırf benle neden konuştun zaten sevgilin varmış dediği için o emojiyi gönderen biri daima kaçsın .

Özgüven eksikliği var sizde. Bakın mutlu olmanın, hayata tutunmanın tek formülü erkek arkadaş sevgili degildir. İlk önce kendi kendinize yetebilmeyi öğrenin. Belki de hayatınızda hiç kimse olmayacak, bunu kabul edin.
Kendinize hiç fırsat vermemişsiniz. Bir durun, düşünün, kendinizi dinleyin. Sevgilisiz de hayat güzel. Gençliğiniz saçmasapan, dengesiz, ana kuzusu bir adamın elinde harap olmuş, olacak bu gidişle. Hayat güzel çıkın dışarı. Günübirlik turlara gidin. Bir kursa gidin. Yeni arkadaş ortamlarına girin. Sevgili en aramadiginiz zamanda gelir ki önceliğiniz başkaları için değil kendiniz için olmalı.
Kesinlikle iyi kötü bir işe girin. Kendinizi hayatın odak noktasına koyun. Erkeklerin ego malzemesi olmayın daha fazla.

X